Tobastal 89 Napisano Maj 4, 2022 U prolazu, 29 postova Lokacija: Hrvatska Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan cestitke na prosidbi Moja topla preporuka kad češ sljedeći put ponovo osvajati Jadransku magistralu da obavezno prođeš dionicu Starigrad - Karlobag - Senj. Ne znam zašto ali nekako najviše volim baš tu dionicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Maj 4, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam tek vidio da ste platili parking za motor? Puljani, sta je ovo, zar se u Puli placa parking za motore- to prvi put cujem u HR? Osim ako nisu ljudi parkirali ovako : JESU LI KORISNICI MOTOCIKLA DUŽNI PLAĆATI PARKIRALIŠNU KARTU NA OZNAČENOM PARKIRALIŠNOM MJESTU? Svi motociklisti kojima su motocikli parkirani na mjestu za osobne automobile dužni su platiti parkirališnu kartu, isto kao da se radi o osobnom automobilu. Promenio Maj 4, 2022 član Vroc-Kapo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Maj 4, 2022 abc, 895 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj text koji si stavio je sa stanica Pula parkinga. Iskreno nisam imao pojma da se naplaćuje parkiranje za motore. Postoji više mjesta u gradu gdje se može parkirati bez plaćanja. Pratiš lokalce i to je to. Turisti obično parkiraju motore na rivi između benzinske i stare dizalice.Poslano sa mog 2201116PG koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Maj 4, 2022 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, odlican putopis. Cestitam vjeridbu, srecno. Preporuka je obici akvarijum u Puli - fantastican je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 657 Napisano Maj 4, 2022 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu bomba! Bas ovako nesto mi je trebalo sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Maj 5, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis, svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AMomcil 641 Napisano Maj 5, 2022 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Oslo, Norveška Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, baš je bilo uživanje pročitati i pogledati :). Prođoh celu Evropu motorom, ali najmanje od svega kod stare kuće, kroz Ex-Yu. Zato mi je posebno prijalo da vidim baš detaljan opis i puno fotki sa samog puta. Čestitke na veridbi, vrlo romantično izvedeno. Jako je lepo i što si imao sa kime da podeliš put, sve najbolje oboma u dugom i srećnom zajedničkom životu! Pa da jednog dana decu vodiš da vide gde se tata rodio. A i da požurite, da vide i superbaku! Pretpostavljam da je fotke sa samog puta slikala saputnica tokom same vožnje? Ili ste stajali za fotke? Telefon ili "pravi" foto aparat? Moram malo da vas izgrdim za izgubljenu rukavicu! Ona je tu pre svega zbog zaštite, jer čuva šake prilikom pada. Trebali ste što pre da nađete bilo kakvu alternativu. Čuvajte glavu i ruke, najviše vam trebaju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Maj 5, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, AMomcil said: Pretpostavljam da je fotke sa samog puta slikala saputnica tokom same vožnje? Ili ste stajali za fotke? Telefon ili "pravi" foto aparat Slike u pokretu su delo saputnice. Tu je apsolutno trebalo smanjiti brzinu kako bi se uspelo uslikati. Što se tiče ostalih, mojih ruku delo. Jednom rečju kombinacija Sve je slikano telefonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Maj 5, 2022 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za lep putopis,svima si nam uneo nekog "crva" za neke slične vožnje i destinacije .I naravno,čestitke za ono veliko DA.Želim vam sreću u životu i puno sigurnih,zajedničkih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Maj 5, 2022 (promenjeno) Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Moram da pitam, koliko kosta onaj tuna burger ili stek, kako se vec zove u Porecu. Ostavio je snazan utisak na moja cula naravno, ne sumnjam da je ukus u skladu sa izgledom Promenio Maj 5, 2022 član Gastrorider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Maj 5, 2022 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, AMomcil je napisao: Moram malo da vas izgrdim za izgubljenu rukavicu! Ona je tu pre svega zbog zaštite, jer čuva šake prilikom pada Posle kacige, najbitniji deo opreme . Odavno ne pročitah ceo putopis još od Pande i Marokanca... Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Betty 257 Napisano Maj 5, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Pula Motocikl: Yamaha Tracer 700 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke(Pula je čarobna),jako lijepi putopis,živjeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Maj 6, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, Gastrorider said: Moram da pitam, koliko kosta onaj tuna burger ili stek, kako se vec zove u Porecu. Ostavio je snazan utisak na moja cula naravno, ne sumnjam da je ukus u skladu sa izgledom Kolega, burger je cenjenih 75kuna. Cenu ne bih komentarisao. Napomenuo bih samo da vredi probati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8796 Napisano Maj 6, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1922 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ako je čist tuna stek (nije nesto nedokučivo mleveno), to je sasvim OK cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Maj 6, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se, u Beogradu bi ga platio više. A pazi ocene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Maj 6, 2022 (promenjeno) Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Odlicna cijena . Izmedju ostalih, razlog za ponovnu posjetu Istri Promenio Maj 6, 2022 član Gastrorider Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Maj 6, 2022 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izvini ali pre prodaje sam ti precutao da je kletva bacena na taj motor i ko ga kupi - ozeni se brzo (na srecu, ozeni se dobro!) Ja sam ti ga kasno prodao pa je i mene zadesila ista sudbina. Izuzetni mi je drago kad vidim da se sjajne price desavaju oko tog motorica i dalje! Veliki pozdrav od nas za Ivanu i tebe i zelimo vam da nastavite zajednicki zivot sa istom energijom kojom odisu i vasi putopisi, a koju smo mogli i uzivo osetiti onomad! Sa nestrpljenjem cekamo sledecu pricu :-) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Maj 7, 2022 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast!! Lijep putopis!! Nikad u Puli parking nisam platio,al ajd recimo da znam gdje se mogu parkirati. U Banja Luci samo da si se javio...,barem da se pivce popije. Putopis za desetku!! Čestitke!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2894 Napisano Maj 9, 2022 Drug član, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura, a i jos lepsi dogadjaj. Neka je sa srecom veridba, a vidim da je pao i prvi poklon posle prstena. Srecno u nove ture, sa novom makinom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Maj 9, 2022 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iako je putovanje obilovalo lepim predelima pretočenim na slike, ti si ga začinio posebnim detaljima koji su učinili da sve deluje još lepše. Sjajno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jednoruki 149 Napisano Maj 24, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: JAWA 350, Honda SHADOV 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Заиста лијеп путопис, са уживањем у цугу прочитах. Нека је срећна вјеридба и још срећније свадбено весеље. Да се са уживањем, радошћу и узајамним поштовањем заједно провезете кроз овоземаљски живот. Поздрављам вас у нади да ћу ускоро ћитати још један овако диван путопис. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Jun 2, 2022 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nisi skrenuo na Biokovo, kad si već prolazio Makarskom rivijerom... Znao sam da je preko Šćepan Polja u lošem stanju, ali ne i da su do ovoga dogurali Ja ga vala ne prošao tuda dok ne bude asfalt, i to dobar - motorom ne idem nigdje ako znam da ima i samo 10 metara makadama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sdpunk 190 Napisano Jun 7, 2022 U prolazu, 34 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha xv950 bolt, Bmw f850GS Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski putopis. Uživao sam čitajući. Sve čestitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...