Саша 227 Napisano Februar 13 (promenjeno) Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan On 8. 2. 2024. at 13:35, nafetS je napisao: Putnik najbolje da se ponaša kao vreća krompira na sedištu. Opušten i da prati motor, ne treba ni da dodaje ni da oduzima naginjanje, to je tvoj posao.. Mojoj sestri je bilo jako čudno, sad uživa u krivinama, kaže "tad bar vidim nešto ispred sebe", jer sam ja na "kontra" strani od nagiba motora, a ona je, tehnički, u nagibu koliko i motor. Isprobao sa lepšom polovinom po Fruškogorskim krivinama i teklo glatko kao po šinama! Do duše nisam joj rekao da izigrava džak krompira. Držala se za ručke, naslonjena na zadnji kofer i pratila liniju motora, dok sam ja "kontrirao" u svakoj krivini. Hvala kolega na savetu Promenio Februar 13 član Саша 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Februar 13 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 20 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 2. 2024. at 23:43, feniks je napisao: Nekih 25 kvadratnih centimetara projektovane površine spaja gumu (na bazi ulja i katrana) i asfalt (na bazi katrana i ulja). I to je sve što imamo, da prenesemo, krdo kW(KS), na interfejsu gume/asfalt. uvek me je zanimalo gde su nestale te silne gume koje se potroše u kontaktu izmešu ove 2 stvari gore navedene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kursulla 350 Napisano April 14 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/20/2024 at 1:01 AM, sasa ns 1 said: uvek me je zanimalo gde su nestale te silne gume koje se potroše u kontaktu izmešu ove 2 stvari gore navedene Potrošnja guma je enorman zagadjivac prirode. O tome se ne priča mnogo jer se ne može mnogo šta promeniti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...