Marko05 5856 Napisano Mart 19, 2023 (promenjeno) Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Blaza je napisao: Nisam siguran, mislim da je @Marko05radio oko peglanja rezervoara. Ili neko drugi... Јесам, чукам мало касније, сад сам у некој гужви. Ово је лагано да се извуче. Promenio Mart 19, 2023 član Marko05 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4338 Napisano Mart 19, 2023 motoras, 2495 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko košta rezervoar da se farba? Ja sam pre dve godine platio 50 eura, ali sam ja lepio nalepnice pre lakiranja. Nista metalik, obična "ocean black". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Извини, заборавио сам да ти јавим ово око извлачења. Сад ми тек паде на памет кад ме је другар питао за исту проблематику Јеси ли решио проблем? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2866 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1411 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jok, ladno ovih dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Gordak985 je napisao: Jok, ladno ovih dana Не могу сад да нађем слике али пробаћу сутра током дана. У суштини, извлачи се ручно, ништа комликовано за доброг и стрпљивог мајстора. Ако не нађем слике, не знам да ли сам их обрисао, имају негде по темама, знам да сам качио. Прелистај мало моје писање. То је било пар дана после повратка са скупа у Бањалуци. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano Mart 29, 2023 Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pratio, ali zaboravio u kojoj temi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Blaza je napisao: I ja sam pratio, ali zaboravio u kojoj temi... Нашао. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2866 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1411 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video ali nisam i skapirao, jesi li na kraju sam to radio? Ako jesi svaka čast ali osim lepih slika ne kapiram baš kako ovo da izvedem. Mislim, imam ideje ali su previše otprilike. Ako je neko drugi radio, može preporuka, može i na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Gordak985 je napisao: Video ali nisam i skapirao, jesi li na kraju sam to radio? Ako jesi svaka čast ali osim lepih slika ne kapiram baš kako ovo da izvedem. Mislim, imam ideje ali su previše otprilike. Ako je neko drugi radio, može preporuka, može i na PM. То ми је урадио један локални мајстор овде код мене у Уе. Мора полако и педантно да се ради. Свакако број могу да ти дам, ако треба, али сулудо је да се цимаш да долазиш овамо само због тога. Пробај по Бгу да нађеш људе који сређују нпр ауте које уништи град... Ово је тзв. "вакуумско извлачење". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7226 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 3076 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Gordak985 said: Video ali nisam i skapirao, jesi li na kraju sam to radio? Ako jesi svaka čast ali osim lepih slika ne kapiram baš kako ovo da izvedem. Mislim, imam ideje ali su previše otprilike. Ako je neko drugi radio, može preporuka, može i na PM. Video sam da je na kraju Resnika, prema Bubanj potoku ranije bila reklama majstora da izvlači oštećenja od grada i takve "ulubljotine". Ja bih probao i foru sa unutrašnjom gumom/loptom u rezervoaru, naravno izvadi se prvo plovak od merača goriva i sve što ima unutra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2866 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1411 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prf, meni samo treba izgovor da negde zapalim To pedantno, taj deo je problem, kapiram ja da je vakumsko izvlačenje. Ima i ono sa tačkastim varovima ali to je za grđe slučajeve. Daj kontakt, pa bumo videli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano Mart 29, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što reče kolega iznad (misa-pei), i ja sam ranije viđao reklamu kada se iz Rakovice prođe skretanje za Resnik (glavni ulaz), sa desne strane. Pitam sutra drugara, možda zna... Promenio Mart 29, 2023 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Mart 29, 2023 (promenjeno) Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, misa-pei je napisao: Video sam da je na kraju Resnika, prema Bubanj potoku ranije bila reklama majstora da izvlači oštećenja od grada i takve "ulubljotine". Ja bih probao i foru sa unutrašnjom gumom/loptom u rezervoaru, naravno izvadi se prvo plovak od merača goriva i sve što ima unutra. Проблем код извлачења "лоптом" изнутра је тај да код резервоара имам дупли лим. Бар је код мене на фрези био такав случај. Морало је да се ради споља. @Gordak985 шаљем број само да потражим. Promenio Mart 30, 2023 član Marko05 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 365 Napisano Mart 30, 2023 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko Tanović 063608319 To je taj čovek...danas ide moj rezervoar kod njega pa ćemo da vidimo. Bio je u radionici na stolici, neka stoka ga oborila, ostavila na podu i još ja kad sam video iz besa ga dokusurio nogom (budak)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Don_Kihot je napisao: Zeljko Tanović 063608319 To je taj čovek...danas ide moj rezervoar kod njega pa ćemo da vidimo. Bio je u radionici na stolici, neka stoka ga oborila, ostavila na podu i još ja kad sam video iz besa ga dokusurio nogom (budak)... Ал' си га оправио... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 365 Napisano Mart 30, 2023 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi drugačije zamenio filter pumpe goriva.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Aхахаха, истина. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2866 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 1411 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 365 Napisano Mart 30, 2023 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sam mogao i sam da uradim. Pajserima i polugama, toliko je gurao da je i otvor pumpe oštećen. Pokušavam da budem pozitivan, i ne nerviram se oko materijalnih stvari, ali ljudi me neprestano iznenadjuju i to me opasno živcira.Poslato sa NOH-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2866 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 1411 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan UfSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan kad vidim ovo gore... neka ova moja jedna ulubljotina, ne smeta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Јбг кад му је @Don_Kihot додатно је*о кеву. Мени је удубљење било као ова ваша, без оштећења фарбе, оштрих линија... Одрађено је врхунски за пола сата. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10977 Napisano Mart 31, 2023 Ne silazi, 2497 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan A da se nadruka kompresorom ? Samo pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 365 Napisano Mart 31, 2023 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ga ja overio nogom, ali mogao je da kaže da nema drugu metodu. Ako se bavi već tim poslom treba da zna šta sve za sobom povlači ovakvo peglanje. Da sam znao šta će da radi ja bih nabavio jastučiće, napravio prirubnice da drukam vazduh, itd... Pajser bi mi bila zadnja opcija. Lako je biti majstor za lake i male kvarove. U vatri se zlato prepoznaje...ili govno. Poslato sa NOH-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5856 Napisano Mart 31, 2023 Drug član, 1440 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Don_Kihot je napisao: Jesam ga ja overio nogom, ali mogao je da kaže da nema drugu metodu. Ako se bavi već tim poslom treba da zna šta sve za sobom povlači ovakvo peglanje. Da sam znao šta će da radi ja bih nabavio jastučiće, napravio prirubnice da drukam vazduh, itd... Pajser bi mi bila zadnja opcija. Lako je biti majstor za lake i male kvarove. U vatri se zlato prepoznaje...ili govno. Poslato sa NOH-NX9 pomoću Tapatoka Потпуно се слажем, није требало да ради ако није знао. Баш га је удесио. Јбг, штета. Мени је одрадио коректно, вероватно ово твоје није могло. Али у том случају није требао ништа да ради. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...