acalfc@gmail.com 72 Napisano Maj 27 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 193 I 130 kg I normalno sednem na njega, pritom natovarim I gospođu I kuče u kofer, ne znam šta ti je toliko malo? Imao sam SW 400 koji je solidno veliki skuter, ovaj je malo manji, verujem da je jedino burgman 650 veći I komforniji dosta, ovo je sve ostalo verovatno slično. Meni je parametar bio mesto za noge i ima ga bez problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, samo ti sa X-ADV 750 (Ako si na to mislio?) opet dolazi DCT koji nam ne odgovara Mislim da za nas dvojicu samo C650GT i eventualno AK550 igraju. Onda imamo i gabarite i variomat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Maj 27 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan ADV 350 skuter nije mali baš ni mali, nema nešto većih u toj klasi 300\350cc. Ima mesta za noge, a skuter ni ne treba da bude prevelik, taman je kako treba Sa druge strane, kvalitet mi nije u skladu sa cenom, ali to je već druga priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Maj 27 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam ga ja doziveo, kada sam mu prilazio, deluje kao igracka. A NC750X (koja je takodje kompaktna) pored njega deluje kao tenk. Imao sam i ja Hondu sw, ovo je dosta manje (ne govorim o komforu i ergonomiji vec o gabaritima) Ovo "da je taman kako treba" je osobno, zar ne Bozo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Maj 27 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .... i uopste mi ne pada na pamet da se sa vama natezem i dokazujem! Odmah sam vas sve procitao, hocete da napisem "meni je mali" pa da me zezate 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Maj 27 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Sw400 je veći, ima više mesta za gospođu iza, ali ima manje mesta za noge, barem sam ja to tako doživeo, da ne kažem da mi je manji nego gore pomenuti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Maj 27 (promenjeno) Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste ličan utisak, isto i kao opis "Mislim bas malen, na videima koje sam gledao mora da su ljudi od 50kg" Ja obožavam skutere srednje veličine i kubikaže, a ADV 350 je jedan od retkih koji mi gabaritima odgovara (žao mi je što i ostalo nije dobro u skladu sa tim). SW ili Burgman su mi overkill na primer. Svako ima svoju neku merku, tako je. Ali kao krakat čoek, a nisam baš ni lagan, mogu da kažem ima mesta na ADV 350. Promenio Maj 27 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Maj 27 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma skuter bas za grad! Zato sam ga i zeleo.. Ali sam ocekivao, iskren da budem, malo gabaritnije! Da je imao nosac i kofer vrv bi mi drugacije izgledao. O agregatu i svemu resto je suvisno pricati, Honda je to, ne kineska imitacija motocikla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Maj 27 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, boza_kg je napisao: Ja obožavam skutere srednje veličine i kubikaže, a ADV 350 je jedan od retkih koji mi gabaritima odgovara (žao mi je što i ostalo nije dobro u skladu sa tim). SW ili Burgman su mi overkill na primer. Svako ima svoju neku merku, tako je. Ali kao krakat čoek, a nisam baš ni lagan, mogu da kažem ima mesta na ADV 350. Odbacujem sve sto sam napisao, odricem se misljenja licnog... Prihvatam bez pogovora ovo iznad. Je li sada bolje? Uz duzno postovanje u razlici nasih godina, skuter je malen, boldovao ti ili ne. Mesta ima, nisam ni rekao da nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5635 Napisano Maj 27 (promenjeno) Drug član, 2001 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ljudi brzo uvrede (da ne kažem "trigeruju") kad neko napiše da im je mali... skuter Promenio Maj 27 član živke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Maj 27 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo kao da gledamo "6" sa razlicith strana Nemamo jednako poimanje gabarita (i komfora!), i to je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije vise tu problem ni u komforu ni mjestu za noge koliko u cinjenici da, kad prodjem pored izloga i pogledam se u njemu, izgledam sam sebi neproporcionalno veliko u odnosu na skuter. Meni iskreno i ova moja Integra 750 izgleda malo maleno ispod mene, a recimo Burgman 400 mi je bio taman. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acalfc@gmail.com 72 Napisano Maj 27 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ADV350 2022 godište Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno ima nekog kineza Yiben, 49ccm, društvo me je drndalo da sam ga izvukao iz kinder jajeta, e tako je izgledao ispod mene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Maj 27 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ja na leonardu 250 (ali sam se slatko vozio!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Maj 27 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Neko vidi kvadrat, neko krug, kao i x puta do sada. A istina je tamo negde 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali ipak je najvaznije sta vidi onaj tko koristi taj kvadrat, krug ili valjak, zar ne? Ako on vidi kvadrat a bas zeli krug, onda ce traziti krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Maj 27 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da dozivimo razlicito, uopste ne sporim.... Sve je to ok! Napisah razlog zasto ga ne uzeh (a bas sam taj model zeleo) i to je to... Stvarno bi bilo glupo da se ubedjujemo oko trivijalnih stvari, na dva smo tocka to je bitno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Maj 27 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno . Samo još da dodam, nisam hteo da teram @N.F.S. mak na konac, niti ikog da ljutim. Meni je recimo problem mesto za noge. Kad god sam birao skuter morao sam da biram po tom kriterijumu prvo. I kad neko kaže skuter je mali, a ovaj ima mesta za krakonje, onda mi se pobuni mali mozgić, jer ja to tako vidim u svojoj glavi Al sve OK, svako ima svoje kriterijume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Maj 27 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam drugacije "krupnoce", moja su i merila drugacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad mi se cini da se ja necu smiriti dok ne kupim K1600GT ili Goldwing, a mozda cu i onda sam sebi strsati na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7323 Napisano Maj 27 Drug član, 3047 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, wragg said: Ponekad mi se cini da se ja necu smiriti dok ne kupim K1600GT ili Goldwing, a mozda cu i onda sam sebi strsati na motoru FJR1300.... Uh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan FJR i GTR su klasa ispod ja mislim. Ja bih bas tako nesto ogromno nekada kupio, ali jos nije vrijeme za to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Maj 27 (promenjeno) Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @wragg što se tiče skutera, Kymco MyRoad 700 je mislim baš gabaritan, u svakom smislu te reči . Dvocilindraš, agregat kao u BMW 650 GT, a kaiš i CVT za prenos. Prethodnik AK550. Redak zver. Ima ga kolega sa foruma Promenio Maj 27 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Oprosti, znam da je ljepota u oku promatraca, ali ja ruzniji skuter u zivotu nisam vidio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 635 Napisano Maj 29 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan On 5/27/2024 at 1:21 PM, wragg said: Ponekad mi se cini da se ja necu smiriti dok ne kupim K1600GT ili Goldwing, a mozda cu i onda sam sebi strsati na motoru I opet ti nece odgovarati DCT. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...