Cyxio 18 Napisano pre 4 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda Forza 350 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima, dosta zanimljiva tema. Rekoh da podelim i ja iskustvo kao neko ko je imao 4 Hondina skutera u zadnjih 12 god.3 PCX_a 125 i jedna Forza 350 svi kupljeni novi.Sa svakim sam prešao po otp. 10-11000kmPrenos sam čistio na otp. 2000kmNikad nisam imao plavo kvačilo.Veoma je važno ne gnjaviti CVT sa neodlučnim gasom, to je najveći problem. U suštini CVT traži oštro na gasu, slično kao DCT menjači kod kola. Najviše se primeti u polasku iz mesta.Što se tiče Forze koja je najsličnija ADV_u, po mom subjektivnom mišljenju,• Motor odličan• Kočnice odlične• Sedenje i položaj volana odlični• Veoma stabilan po kiši i hladnom vremenu, pogotovo sa Micheline City grip 2 gumama• TC i ABS odlični• Ogibljenje lošije, pogotovo zadnje (ali u razgovoru sa jednim švajcarcem sam shvatio da je do naših loših ulica i da je prilično čvrst pozadi da bi "držao krivinu")• Prostor ispod sedišta + fabrički kofer, najbolji u klasi• generalno kvalitet izrade odličanSent from my SM-F966B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...