cezarpa 11035 Napisano April 8, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2198 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stigla Ls2 stream evo sjajno bela,cekam topli vikend da probam. Promenio April 8, 2021 član cezarpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano April 8, 2021 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Savamalac je napisao: Za sada za Citycruiser samo reci hvale! Za kvalitet materijala i trajnost vreme ce pokazati. Sve ostalo je vrhunsko. Osecaj je kao u full face kacigi. Buka jeste ali duvanja nema. Suncani vizir dubok i taman dovoljno, ne magli providni vizir, svi mehanizmi rade savrseno i glatko. Nista ne skripi, ne pucka... Materijali jako udobni. Mozda je jedina zamerka sto ventilacija, koliko mi se cini, nema nikakav efekat. Ali jet je tako da ventilacija i nije prioritet. Jeste jaka cena za nase uslove ali ja sam zadovoljan jako. Hvala za info. Shark je to, ok proizvodjac, radice dugi niz godina bez problema. Ja imam zeninu Shark Nano jet i ponekad se ogrebem... Kvalitet je skroz dobar, nego me ta dva nova modela zanimaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano April 8, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Да не бих брисао постове, ова тема се зове „Који модел кациге носимо ФОТО". Расправа о чеповима за уши већ постоји, а за одређени модел кациге отворите тему, ако већ не постоји. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 9, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno LS2 Valiant 2 / Titanium Hvala na savetima, sugestijama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano April 9, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Super ti je izbor. I ja sam jurio tu grafiku, ali nije je bilo kad sam ja kupovao. Koliko si je platio, ako nije tajna?Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savamalac 144 Napisano April 9, 2021 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan I gde si je kupio, ako nije tajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 9, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Predator016 je napisao: Super ti je izbor. I ja sam jurio tu grafiku, ali nije je bilo kad sam ja kupovao. Koliko si je platio, ako nije tajna? Sent from my SM-A515F using Tapatalk 32.800 DD Moto / Ruma, inace sam jurio sa sivim detaljima i fluorescentnim ali ne previše, jer mi je Motor sivi a i imam na Jakni fluorescentne detalje, tako da je čučnula extra Inače, moja veličina, jedina na stanju, ima o ostalih grafika ali mi srce zaigralo za nju Trebalo bi da bude dopuna robe do Maja meseca, tako mi rekao momak iz radnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano April 9, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion Exo AT950 OutriggerПослато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 9, 2021 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bocciaa Zašto si skinuo kačket? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bocciaa 101 Napisano April 10, 2021 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nikšić,Crna Gora Motocikl: Peugeot Satelis 400cc Prijavi odgovor kao problematičan pretežno sam na asfaltuПослато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16918 Napisano April 15, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3630 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Već sam pre skoro godinu dana napisao prve utiske nakon kupovine NOLAN N90-2, a evo sada (nakon oko 11 000km sa njom) da malo dopunimo iskustvo. Pozitivno: Veoma udobna, ni nakon godinu dana nema tragova korišćenja, laka za stavljanje skidanje, upotrebljiv zatamnjenih vizir, dobra za one koji nosenaočari. Negativno: Prilično teška, glasna, bije "promaja" sa strane, bez pin-lock neupptrebljiva po hladnije vremenu, ventilacija loša. Mene je koštala oko 230 evra (bez pin-lock) i mislim da ne vredi te pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Maj 24, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Scorpion EXO 2000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Maj 29, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan NOX ( Jet) N127 Late Titanium mislim da je iz novije serije, meni sasvim ok, ventilacija ok, UV vizir koji se lako spusta malom polugom, (umesto suncanih naocara koje stalno nosim a koje su me i stalno zuljale iza uveta) i sto je najvaznije udobna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bero 11 Napisano Jun 7, 2021 U prolazu, 8 postova Lokacija: Sweden Motocikl: BMW R1250RS Prijavi odgovor kao problematičan Shoei NXR 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riksha 114 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 39 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan HJC C70 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1925 Napisano Jul 8, 2021 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 12, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan KYT NF-R 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 15, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakva je ova kyt kaciga. Kad bi vizio jawu ovo bi mi bilo nteresantno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6171 Napisano Avgust 2, 2021 Drug član, 1778 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja pohvalim, pazario sam Scorpio exo 520 kacigu. Legla mi je na glavu kao budali šamar Pre nego sto mi je stigao skuter kupio sam MT jet, odlicna kaciga za male pare (7000 din) ali i za manje brzine. Na 120km/h sam imao osecaj da ce mi odsrafiti glavu, vrat me boleo. A onda sam se setio da mogu jako lako ostati bez brade i zuba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 14, 2021 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta dugo ocekivana i evo jeeee 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 24, 2021 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 16.7.2021. at 0:06, sasa ns 1 je napisao: kakva je ova kyt kaciga. Kad bi vizio jawu ovo bi mi bilo nteresantno @sasa ns 1Kolega ako si pitao za misljenje o kacigi koju ja nosim mogu ti reci da nije bas tiha..dolazi sa pin lockom i ima suncane naocare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 626 Napisano Avgust 26, 2021 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 511 Napisano Avgust 29, 2021 Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Shoei Qwest, da probam i Japanski proizvod.Zasad sam zadovoljan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 22, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ls2 scope,korektna kaciga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1925 Napisano Septembar 25, 2021 (promenjeno) Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Prinova Promenio Septembar 25, 2021 član Mr_Wolf 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...