Jump to content

Moto Zajednica

sasa ns 1

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1033
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

370 Excelent

O članu sasa ns 1

 • Rank
  Drug član

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. nek jebe ,al o svom trošku
 2. sasa ns 1

  Benzin u rezervoaru

  SAMO VOZI,Počne da se menja ali posle jedno 2 godine.Ja to sipao u 2t skuter i ništa teraj
 3. sasa ns 1

  "Srednja brzina" i poštovanje iste

  ovo tvoje i moje je tolka povreda sudskog postupka da ako odlučiš da platiš ili neplatiš sveledno,treaba da odeš kod predsednika suda i tražiš izuzeće sudije i to pre nego što donese odluku u toku samog sudjenja jer vidiš da namerno hoće da te kazni. Ja sam se tako jednom izvukao jer sam sudiji napomenuo da ću tražiti izuzeće jer je počeo da ,,komentariše,, presudu -to je ustvari ovo naše naklapanje tamo vamo.On je sudija i to nesme da radi a tebi pošto si ,,laik,, nisi pravnik je dužan da pomogne da artikulišeš svoje stavove i da ih prihvati na ispravan način jer si laik i neznaš da ih objasniš.A ne da ti uteruje i kažnjava.
 4. sasa ns 1

  "Srednja brzina" i poštovanje iste

  meni se slično 2 puta desilo ali oni veruju službenom licu koji je navedo sve podatke a ne tvojim slikama kolko god bile prave.To je zato što nemogu da znaju da li su to ,,prave,, slike a ti bi to mogao da dokažeš tako što odeš kod upravljača puta i tražiš projekat i to je validni dokaz ili da veštačiš. Mene je sudija peder kaznio jer je na ulasku u pešačku zonu u NS kod hotela putnik po znaku koji je nepropisno postavljen -bio je od ivice puta po horizontali udaljen-donja ivica manje od širine samog okruglog znaka.A ti znakovi su prečnika 60 cm što je automatski dokaz da je on nepropisno postavljen jer je minimum ako je samostalan na jednom stubu 120 cm ako se dobro sećam.Sudija je odbio moj dokaz-sliku jer ,,kao nezna gde je slikano a iza se vidi katedrala i ulica.Rekao je da ako hoću uzmem veštaka koji je onda bio oko 200 maraka pa kad odbije zahtev policije za kažnjavanjem ja tražim povrat novca od države.To mo se nije isplatilo jer je kazna bila recimo ko sad da platim 500 dinara.
 5. sasa ns 1

  "Srednja brzina" i poštovanje iste

  setih se još nešto.Treba da kad dobijete prekršajnu prijavu prekontrolišete sve podatke iz nje.Recimo često van grada omanu broj i kilometar puta.Odma tražite obustavu postupka zbog toga što ste utvrdili bitnu pogrešnu materijalnu činjenicu.Ako je neki manji prekršaj sudija sigurno neće tražiti veštačenje koji je put ili kilometar.Druga varijanta je da uzmete stacionažu puta i priložite da na tom mestu koje su oni naveli nepostoji taj znak što je moguće i po kom vas terete-ako tako ispadne i stvarno ne ne postoji i ako niste išli brže od kategorije puta ako je u pitanju brzinja.Proverite i datum kad je učinjeno delo i kad je pokrenuta prijava pošto se može desiti da su panduri zakasnili jer oni imaju ,,mislim,, 10 dana -proveriti. Ovo mi je jako sumnjivo oko vremena potrebnog za prolazak izmedju 2 rampe .nEPOSTOJE TAČNE MATERIJALNE ČINJENICE O TOME KOJE JE VREME PROLASKA AKO SE NE UZMU U OBZIR SVA OGRANIČENJA. aKO NE POSTOJi tačno vreme na osnovu kog vremena da vas kazne,bez obzira i što je vaše vreme veće,al od kog vremena veće kad tačno vreme ne postoji.Mislim da je moje tumačenje ispravno al dajte nekog pravnika.
 6. sasa ns 1

  DA LI STE ZA LEGALIZACIJU PROVLAČENJA !

  a imaš i kacigu
 7. sasa ns 1

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  prognoza rhmz do 15 juna--- 21 dan sa kišom
 8. sasa ns 1

  Pregrevanje motora, curenje vode iz pumpe honda cbr f3

  kako znaš da li ključa ,dal si 100% siguran.Na mnogim motorima hoće da kapljucka dok nepadne skoro do minimuma a akvara nema.Ali tu nema paljenja ventilatora a kamoli ključanja.
 9. sasa ns 1

  Potrebna mi je mala pomoc iskusnijih vozaca!!!

  versys 650,verovatno može da se nadje po toj ceni a kudikamo je moderniji i konstrukcijski i po izgledu od ovih gore pomenutih i mnogo je višlji od njih i jako se lako vozi.Kad sam se zamenuo sa drugarom da se provozamo moj versis, a njegov bandit 2008 , mislio sam da sam seo na frižider.
 10. sasa ns 1

  SUZUKI TL 1000 S

  igor novi sad ,motor ko čaša .lep ,metalik,gume potpuno nove ja mu dono iz nemačke ,ulje takodje motul 7100 iz nemačke , 0659509545,mislim da motor nema nikakvu zamerku
 11. sasa ns 1

  DA LI STE ZA LEGALIZACIJU PROVLAČENJA !

  sve sam dobro razumeo samo dajem primer i šida i novog sada da nema žutih traka,a doduše i u Šidu ima 4-5 semafora ili 3 nemogu tačno da se setim.Doduše ona krivina sa raskrsnicom pred pružni prelaz je unikatna.
 12. sasa ns 1

  DA LI STE ZA LEGALIZACIJU PROVLAČENJA !

  znam više biciklističkih okršaja sa otvorenim vratima .Čak je jednom mom drugaru uleteo pijan lik kroz prozor i zaglavio se na pola i to dok se provlačio pa zakačio točkom bankinu.Ja se ponekad provlačim tako što se popnem na ostrvo pa idem po njemu i to samo ako je crveno i ne dolazi mi niko iz kontra pravca.
 13. sasa ns 1

  DA LI STE ZA LEGALIZACIJU PROVLAČENJA !

  gde ćeš da se provlačiš u Šidu žutom trakom kad je nema.U novom sadu ima samo jedna ulica žutu.Beograd da.Ali za sve ostalo je bitno samo kod semafora.
 14. sasa ns 1

  "Srednja brzina" i poštovanje iste

  ovo nisam znao ,prvi put čujem .To onda znači da se meri vreme parcijalno a ne od rampe do rampe.Da li je to tačno ili spin vlasti.
 15. sasa ns 1

  "Srednja brzina" i poštovanje iste

  da li ovo znači da nesme da se vozi u rikverc u jednosmernoj ulici
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja