Jump to content

Moto Zajednica

sasa ns 1

Članovi
 • Broj tema i poruka

  1995
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

sasa ns 1's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1.4k

Reputacija u zajednici

 1. sasa ns 1

  Silent kaciga

  i to sunđerasta i stanjiš odma kolko treba jer je debela.Ali morra da bude deblje jer se sunđer sabija i onda taman dintuuje.Uzmeš one markere u željenoj boji za cd i ofarbaš sunđer u koju boju hoćeš.Traje jedno 2 godine.
 2. sasa ns 1

  Ulje

  imaš i švajcaarski motorex polusintetiku od 700 dinara ali bolje nešto kvalitetnije kao top speed za 1300 dinara
 3. što se tiče cigusa moj poznanik sa 45 godina je rođen na groblju jer je mama nemačka ciganka iz NS,znači ne srpska ,mađarska i rumunska ciganka jer su te fele postojale u NS ga rodila na groblju da niko nezna i sve vreme skrivala trudnoću.Lik je ikongnito na planeti i nije ni išao u školu nit ima neki dokument.
 4. garant.Kad odete u sam centar Sremske kamenice na trg ima mini market i zdrava hrana i ogromna količina smrada od svinja i to maravno od 2012.Prodavci mi se žale da ih leti zaobilaze mušterije jer par kuća dalje sns svinjar radi ko lud.Kad vetar duva na dole oseća se sve do crkve koja nije baš ni blizu. Nikakva inspekcija nije ništa uradila ili ni nije došla.
 5. alkohol ustvari služi da bi vezivao vodu za sebe.Ja na novom kawasakiju imam nalepnice E5 I E10. što znači da je agregat pripremljen da radi na benzin koji ima standard od 5 ili 10% etil alkohola.Tek najnovija vozila imaju taj e10 i to e valda zbog ekologije.Mislim da na te procente uopšte nema potrebe gurati nikakve stabilizatore.Na one ranije benzine da.
 6. stabilizator goriva je običan alkohol ali ne medicinski 70 % nego 96% i jeftiniji 5 puta od stabilizatora ,Kupi alkohol 96% i dodaj 5% od količine goriva
 7. mi kawasakisti smo extra precizni .Svaka dlaka nam smeta za postizanje što boljeg ulaska u krivinu- I kawa ne preporučuje stiropor nego nešto neodređeno kao podloga.
 8. pre više od decenije sam prilikom prolaska pored Nikšića 2 puta imao zamalo bliski susret sa krdom ovaca i kasnije sa jednim bikom.Onda sam rekao nikad više u pasivne krajeve ali sam brzo porekao.Prva komšinica je imala sestru kojoj je krava uletela kroz šoferku u Nemačkoj i na žalost je žena nastradala. NA MIŠELIKU VEĆ MESEC DANA VIĐAM STADO OD JEDNO 20 KOZA KOJE SAMO PASE I KREĆE SE PO OKOLINI. iSTO TAKO ZAOBILAZNICA OKO BEOČINA VEĆ DECENIJAMA ČOVEK VODI KOZE I OVCE ALI IH ,,KONTROLIŠE,,
 9. kawasakijevoupotstvo kaže da se podmetne nešto ispod gume zbog toga što je gume higroskopna i upija vlagu iz betona.Nezaboravite da se beton vlaži i odole naročito posle jakih kiša.Jednom sam kleko da vidim šta mi se dešava pod autom odma posle jakog pljuska i čuo šuštanje .To šušti voda dok je upija beton.
 10. Meni je na z900 rs cafe prednja spala do ndexa potrošnje na 1,6 mm a zadnja je tačno na pola i to sne na 6000 km. Prednja ima tragove velikog opterećenja, skoro ko da je sa staze. Zadnja normalna. Vozim fluidno i bez davanja nekog gasa a još manje sa kočenje. Prednja će 10000 biti čisti slik sa strane. Guma dunlop gpr300 najeftiniji sport turing jednokomponentna. Guma je stvarno odlična po suvom drži mi bolje od mnogo skupljih dunlopa a i drugih. Neznam zašto je prednja otišla toliko brzo.
 11. gledam dimenzije akumulatora za auto .Obično 2 jačine idu za jednu dimenziju.Jedan ad najeftinijih na tržištu je scorpion i on ima od 45do 66 ah istu dimenziju.Da li ovi jači akuiu istom pakovanju imaju neku manu u odnosu na onaj slabiji .Po meni imaju manje površine ćelija da daju istu struju i napon ili možda nemaju nego u istom kućištu više slojeva.
 12. moram sam sebe da dopunim što se tiče pene .Tu penu koju sam višekratno koristio -ubrizgraš 10 sekundi ostalo doduvaš kompresorom ili pumpom sam potrošio pre 2-3 godine i bacio.Nažalost neznam koja firma.Kupio drugu isto uradio jednomkad eto drugi put neće.Ima pene ali neće da ide.Izgleda se nekako zapušila dizna.Probo sam pumpom da razbijem čep tako što ću uduvati vazduh unutra ali neće
 13. Šta se dešava sa contimotion gumama koje su novije proizvodnje. Ima li neko svežija iskustva
 14. Čuvam pinlok za hladnije ali evo prođe 2 godine i nije mi trebo iako hoće da magli već na 15 stepeni. Može da se vozi bez njega. Zaključavanje je taj mehanizam kad spusti da klikne ali taj mehanizam ide u stranu a ne ka napolje da ga gura od dihtunga što je bolje
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja