uketic 305 Napisano April 5 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti,uzeo sa Temu revo crveni koji može i za noć navodno, isprobavam ovih dana, trenutno je stock na kacigi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8164 Napisano April 6 Drug član, 2309 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko koristio ovakav vizir? Deluje primamljivo. Trebao bi kao na suncu da se zatamni a u mraku da bude providan. VIZIR EXO-GT/1500/530 PHOTOCHROMIC | Maxmoment MAXMOMENT.RS Za razliku od tipičnih vizira, koji mogu da iskrivljuju vid zbog ujednačene debljine na zakrivljenoj površini, Scorpion KFS-F-03... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaz 150 Napisano April 16 U prolazu, 28 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Icon Airflite Dark Rubatone Black dva vizira, transparentni i crni. Nosim je već 3 godine, sjajna, jednostavna ali za letnje dane kad upeče zvezda kao bojler. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24097 Napisano Četvrtak u 20:08 Vozim motor, nisam BAJKER, 2944 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Stigla lepotica ... Nolan X804 RS Ultra Karbon... laka kao peruška...i mnooogo brza... 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1807 Napisano Petak u 12:51 prisutan, 1335 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Uh dobra!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 987 Napisano Petak u 13:50 Zainteresovan, 406 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanje za ljude koji su izmenjali dosta kaciga. Koja Vam je bila najtiša? Konkretno, na kojoj se najmanje čuje šum vazduha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16776 Napisano Petak u 14:20 Integrisan, 8498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Schuberth je bila izuzetno zadihtovana i tiha. Hvale i Shoei Neotec ali to sam čuo, nisam je vozio. Meni Shoei ne paše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3380 Napisano Petak u 15:10 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo kaže da je Schubert C3 Pro tiša od Shoei Neotec 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 608 Napisano Petak u 15:20 (promenjeno) Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Probao Sam s3 Schubert,tiha jeste Ali Sam izgledao kao atomski mrav I odustao sam od kupovine,na kraju Sam kupio spartan rs,jos je nisam provozao. @BokyBoyprelepa kaciga. Promenio Petak u 15:21 član Bobni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24097 Napisano Petak u 17:35 Vozim motor, nisam BAJKER, 2944 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, BokyBoy je napisao: Stigla lepotica ... Nolan X804 RS Ultra Karbon... laka kao peruška...i mnooogo brza... Auh, kakva kaciga...odusevljen sam... Najvise mi se svidja to sto je mala skoljka, ne izgledam kao atomski mrav... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 673 Napisano pre 6 sati (promenjeno) TVRD RAD, 347 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke R Gen2 Prijavi odgovor kao problematičan Pre jedno 10 godina ako ne i više imao sam Nolanov Xlite 802R i dalje jedna od omiljenih kaciga. Da i dalje rade taj model rado bih ga uzeo, trenutno mi Arai 7x Evo radi sjajan posao ali uvek kada pričam o kacigama setim se tog Nolana i kako je bila baš kvalitetna u to vreme, od postave do tišine. Promenio pre 6 sati član ProkaRoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...