punisa 16 3745 Napisano Januar 6 Astro Puki krsi sva pravila!, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, slobasuper9 je napisao: Ja sam bio zaposlen u 2 firme koje su se bavile farmacijom/medicinom pre trenutnog posla i nisu bili posrednici ni jedni ni drugi. Šta više, u smislu prodajnih rezultata smo Sloveniju jeli za doručak. Poslato iz Euro Sumar-a Pa sto se tice cifri naravno da pravimo veci obrt i od HR i od SLO ostale i da ne pominjemo. I najveca smo drzava po broju ljudi. Samo je glupo sto se taj obrt novca provlaci kroz njihove firme i sto su šefovi i uprave u njihovim zemljama. Ali da ne produbljujemo temu dalje u pogresnom pravcu,mada ja sam kriv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2084 Napisano Januar 7 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Vezano za isporuku, kao frisak kupac novog motocikla pri potpisu ugovora sam dobio i predracun i racun sa jasno naznacenim brojem shasije. Isporuka sa centralnog lagera iz fabrike je isla po nekom njihovom redu proizvodnje i skladistenja i na to diler svakako ne moze uticati. Bar je to nesto sto sam ja iskusio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12704 Napisano Januar 7 Ne silazi, 7364 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Tvoja porudžbina stiže do fabrike, tamo se otvara radni nalog, generiše broj šasije i čekaš da se motocikl napravi i transportuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Januar 7 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Do sada su uputstvo i papiri svi uz novu Yamahu bilo na Slovenackom i Hrvatskom...toliko o postovanju kupca i trzista... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2560 Napisano Januar 7 ODUSTO OD DIJETE, 2634 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja kad sam kupovao skuter dobih uputstvo na Hrvatskom. Pre nekoliko godina drugar imao problem sa inspekcijom jer nije imao na našem jeziku već imao na Hrvatskom. U pitanju je bio ručni električni alat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 803 Napisano Januar 7 (promenjeno) Zainteresovan, 493 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa jako je tesko prevesti tisuce u hiljade, treba platiti nekog profesora sa filoloskog fakulteta a onda bi i cena motora bila veca Promenio Januar 7 član MarkoMoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8120 Napisano Januar 7 (promenjeno) Solo Rider, 3149 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, MarkoMoto je napisao: Pa jako je tesko prevesti tisuce u hiljade, treba platiti nekog profesora sa filoloskog fakulteta a onda bi i cena motora bila veca Taksisti lako to konvertuju.....kad ih pitaju koliko je dve hiljade tisuća...oni kao iz topa kažu pet Promenio Januar 7 član BaneVuk58 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 101 Napisano Januar 13 U prolazu, 48 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Živim u BiH/ RS , 2017 kupio nov Kawasaki, 2023 nova Yamaha. Dva različita brenda, dva različita dilera i grada. Za oba popratni papiri su bili iz Slovenije ,garancija i uputstvo na Hrvatskom jeziku. Ima tu nekih novih rječi da treba koji sekund da uklopis smisao al ajde razumije se… Zamjerka mi je bila odmah zašto nema na Srpskom jeziku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7231 Napisano Januar 13 Drug član, 3015 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 1/7/2024 at 10:47 AM, miljan_tracer said: Do sada su uputstvo i papiri svi uz novu Yamahu bilo na Slovenackom i Hrvatskom...toliko o postovanju kupca i trzista... To je samo i isključivo do prodavnice tj. dilera. Seva mu zeka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1413 Napisano Januar 13 Zainteresovan, 272 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je…sva srića da postoji google translate, inače ne znan kako bi razumija išta šta se piše ovdi. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4859 Napisano Januar 13 Drug član, 3681 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da se podsetimo, ovo nekad beše sprdnja, a sad tužna realnost. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8120 Napisano Januar 13 (promenjeno) Solo Rider, 3149 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Мене један колега из Хрватске убаци на фејсу у мото групу....Ја се представим...дам генералије и после видим да многи збуњени јер је све било на ћирилици. Једино што ме обрадовало и потврдило какви су мотористи људи....нико то није оценио као провокацију чак шта више ударили на позитивну зајебанцију уз примеса Југоносталгије. Promenio Januar 13 član BaneVuk58 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8120 Napisano Januar 16 (promenjeno) Solo Rider, 3149 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Био јуче до Барела на Н.Бгд. да пазарим неке чизмице....бла бла трућ трућ све прошло како треба и кренем да бацим поглед у салону и сервису...уједно мало да се распитам око сервиса за ФЈР. Једном речју сам био одушевљен екипом. Око мог мотора ми је све речено везано за велики сервис....цене уопште нису са сечу вена и после кренусмо причу око нових модела. Понуђена одмах пробна вожња и хвалоспеви око Трејсера 900. Лепа справа...наравно одмах понуђено да седнем да га осетим. Све у свему 45 мин. лепе приче....за сваку похвалу за Барел. Promenio Januar 16 član BaneVuk58 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1440 Napisano Januar 16 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 Svi su ok dok ti ne prodaju motor i mislim da je merodavno jedino iskustvo nakon kupovine. Što se Yamaha Barela konkretno tiče, većinu zaštitne opreme koju nosim sam kupio kod njih, i svaka od tih kupovina je bila jedno krajnje prijatno iskustvo. Deluju izuzetno korektno, ali ne vozim Yamahu, pa ne znam kakvu post prodajnu i servisnu podršku imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Januar 16 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa Brelom, vezano za kupovinu motora i postprodajnu podršku je odlično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8120 Napisano Januar 16 Solo Rider, 3149 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Urban RiderPa evo konkretno za servis mog motora mi je rečeno da je najbolje da se radi u "zimskom" periodu jer preko sezone imaju obavezu da ispoštuju motore u garanciji što odaju mišljenje da je post prodaja profesionalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1440 Napisano Januar 16 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 Šta znam, meni takav odnos prema kupcima čiji su motori izašli iz garancije baš naprotiv, ne zvuči ni profesionalno ni korektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8120 Napisano Januar 16 Solo Rider, 3149 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Urban Rider je napisao: @BaneVuk58 Šta znam, meni takav odnos prema kupcima čiji su motori izašli iz garancije baš naprotiv, ne zvuči ni profesionalno ni korektno. Oni mi nisu rekli da ne bi uradili nego da ovi drugi imaju prednost....u smislu kad mu stigne kilometraža za servis da "moraju" da ga prime u nekom razumnom roku zbog garancije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Rider 1440 Napisano Januar 16 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Interceptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 Jasno, ali se meni svejedno ne dopada takva prioritizacija kupaca. Cena radnog sata i delova je ista za sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolega Jankovic 8 Napisano Januar 16 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Barelom sam uvek imao lepa iskustva, u više navrata poslednjih nekoliko godina. Gotovo sve od opreme sam tamo kupio....ali svi imamo dane i one dane. Elem, pre jedno mesec dana upadnemo nas dvojica, tražimo kožne jakne i kožne rukavice, prodavac nas je izgleda "ošacovao" kao neozbiljne, posvetio 3/4min pažnje, pokazao meni dve jakne, jednu u mojoj veličini, drugu ne.....i ode čovek. Drugar je dobio dobar dan i ništa više Istog dana smo kupili 2 jakne, 1 par rukavica i torbu na drugom mestu.... Ne napadam nikoga konkretno, ali ne treba gubiti mušterije na taj i takav način. Mi ćemo se svakako vratiti opet u Barel nekom drugom prilikom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12704 Napisano Januar 16 Ne silazi, 7364 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad kupujem nešto, to ispitam i odem u radnju i kažem daj to i to. Svako od nas misli da je poseban a njima uđe i zove danas 100 posebnih ako me razumete. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8120 Napisano Januar 16 Solo Rider, 3149 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Alekre je napisao: Ja kad kupujem nešto, to ispitam i odem u radnju i kažem daj to i to. Svako od nas misli da je poseban a njima uđe i zove danas 100 posebnih ako me razumete. Isti slučaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolega Jankovic 8 Napisano Januar 16 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Isti slučaj. Ja hteo da probam 2 braon, drugar 2 crne kožne jakne. Mene zanimala obuća uz tu braon.....drugara rukavice uz crnu.... I ništa jbg.... Odnosmo do Rume, daj jaknu, rukavice i torbu, odosmo do motoplatz-a još jedna jakna i jedne za malo rukavice (jedan sav nije bio na mestu, stezao....) I ko zna..... Sve jedno meni je tih xxx dinara ili evra mnogo, njima ko zna.....možda je i sitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolega Jankovic 8 Napisano Januar 16 U prolazu, 8 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Ja kad kupujem nešto, to ispitam i odem u radnju i kažem daj to i to. Svako od nas misli da je poseban a njima uđe i zove danas 100 posebnih ako me razumete. Zato se oni i zovu "trgovci". To im je posao. Da im udje danas 60000 ljudi oni moraju 60001. kupcu da sa osmehom kažu izvolite šta želite, mogu li ikako da vam pomognem. U suprotnom su šalterski radnici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12704 Napisano Januar 16 Ne silazi, 7364 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste to tako ali nisu svi moto entuzijasti koji rade po tim radnjama, neko nije spavao zbog dece, neko je došao sa nekom mukom... Sve je to ljudski razumljivo, isto kao što i na njihovo "Dobar dan, izvolite" dođe neki "Ej brate jeR imaš jaknu onako da je ko sportska a da je dugačka". 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...