N.F.S. 22074 Napisano Avgust 28, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kupio bih izduv,lonac,auspuh kao sa slike... Bitno je da bude sto manje ostecen! Klapna i njena funkcija mi nije bitna posto cu je svakako izbaciti. Hvala Nenad. P.S. Punuda sa par slika moze ovde ili na PP, kako god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8159 Napisano Avgust 28, 2021 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Takoje ljubim te u ...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Avgust 28, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne ljubi vec javljaj ako cujes da neko prodaje ocuvan, bas ovakav kakav sam imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano Avgust 28, 2021 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Kao da sam juce procitao neki post od nekog nfs da mu prija fabricki auspuh, samo prede, slusas masinu i bas je lep takav kakav je. Ili sam to sanjao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Avgust 28, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ovaj sto trazim je fabricki, tih, komoras.... .... ali meni leeeeeeeep! Kao da sam ga za sebe nacrtao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8159 Napisano Avgust 28, 2021 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znam sigurno gde ima ,jedino da idem da ga drpim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Avgust 28, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Leleeee, da odemo u kriminal zbog auspuha.... ..... moze! Mada, i ovaj sto je pazario je za respekt, stvarno momak na mestu! Neka mu auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Avgust 29, 2021 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovakav top sam, mada odavno, video kod Martina u garazi. Verovatno nije vise kod njega ali mozda moze da te uputi kod koga je zavrsio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8159 Napisano Avgust 29, 2021 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja našao na Ebay samo jedan za 400$. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Avgust 29, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bilo ih je po oglasima brdo nesto jeftino, tada mi nije trebao...Sent from my motorola one using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 3, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Juuuuu, nema ga cunak nigde!Tacnije, ima jedan na KP, kontaktiralo me je vise kolega ali nije tobono sto trazim.Prepravka je neka u pitanju..Sent from my motorola one using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5578 Napisano Septembar 3, 2021 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad sam ti rekao da uzmeš Mivv-aru ti me nisi slušao. Sad bi mogao da je menjas i uzmes top sa "stare" suzane. Da l imamo kako opciju iz Nemacke da ga dovucemo? Auspuff Suzuki gsxr1000 K5/K6 / ESD in Rheinland-Pfalz - Hachenburg | eBay Kleinanzeigen WWW.EBAY-KLEINANZEIGEN.DE Biete hier einen originalen Serien Titan Auspuff einer Suzuki gsxr1000 K5/k6 an. Dieser weist...,Auspuff... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 9, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cena taman!Ako ima neko slipon cunak, lep i ocuvan, normalnih gabarita neka ponudi.Znaci oni minijaturni i kineske proizvodnje STOPSent from my motorola one using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 9, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad sam ti rekao da uzmeš Mivv-aru ti me nisi slušao. Sad bi mogao da je menjas i uzmes top sa "stare" suzane. Da l imamo kako opciju iz Nemacke da ga dovucemo? Auspuff Suzuki gsxr1000 K5/K6 / ESD in Rheinland-Pfalz - Hachenburg | eBay Kleinanzeigen WWW.EBAY-KLEINANZEIGEN.DE Biete hier einen originalen Serien Titan Auspuff einer Suzuki gsxr1000 K5/k6 an. Dieser weist...,Auspuff... Moze li mi neko od kolega ovo kupiti?Sent from my motorola one using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Septembar 9, 2021 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pisao sestri.. Ona je u Frankfurtu, ne znam kako bi ga dobacili u srb.. Ona je bila pre mesec dana ovde i neće dolaziti do sledeće godine za odmor.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 9, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i na toliko, neku logistiku da napravimo Nego, ako ume da kontaktira prodavca, mozda moze direktno ovamo poslati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 9, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ok, BanditVa moze da organizuje kupovinu tamo, ima li ko ideju kako da do mene stigne? Hvala! (a da u razumnom okviru cena ostane, puni su ih oglasi kod nas bili do 80e, sada ih ni za lek nema) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 9, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam i mail ovima "ebay narucivanje"... Ce vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 10, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno pauziramo ovaj auspuh iz Dojclanda! Javio se covek iz Srbije koji bi prodao takav, uslikace mi danas, skuplji jeste ali kaze da nije ostecen (ovaj nemac ima ogrebotinu veliku). Javljam cim mi slike stignu! Odusevljen sam reakcijom, dosta se vas javilo da izduv kupi, donese... Ili bude pomoc u nekom segmentu! Veliko hvala, trudicu se da uzvratim. @BanditVA, @Vampa, @raps, @Zuba87, @Alekre, @Markone88, @Savan Javljam danas jesam li kupio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Septembar 10, 2021 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, auspuh kupljen u Srbiji, sutra je kod mene Nastavak i ugradnja tamo u temi o gsx650f! Jos jednom, veliko hvala, sretan sam sto sam clan ove kvalitetne zajednice, uzdravlje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Januar 1 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I po treci put kupujem auspuh iz naslova, uslov je da bude dobro ocuvan! Placam razumno ili u zamenu nudim BODIS P-TEC II sa slike, od titanijuma, zvuk dubok ispadaju plombe ima i titanijumski db kiler. Sam auspuh ima ispod 2kg! P.s. U zameni dajem lonac, selnu, prifusivac i opruge. (bez grane) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Januar 1 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako zvuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Januar 1 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk mi se baaas svidja ali oblik onog od K5 sanjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...