Rider000 1371 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 881 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nista cistiji Sta je to iza motora? Deluje kao Fiat Ritmo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 68 Napisano Octobar 15, 2023 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Aleko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 667 Napisano Octobar 15, 2023 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Musice, nije strasno, vidite ovog 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3147 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 1849 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gruja ti dao odgovor a ja ostao bez reakcija. Jel taj vozio po blatu ili upao u blato Vozio sam po blatu a nisam imao ni 500 km, probao i dosta mi je, zao mi ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1371 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 881 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 I ja sam ostao bez reakcija za danas. @Blackened Je l to onaj sto je proglasen za totalnu stetu, nakon sto je blato i voda prodrla u agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 667 Napisano Octobar 15, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma za pozadinsku pricu, naleteo na sliku. Ne verujem da mu je ista bilo ako voda nije usla na usis. Samo malo oprati Ovde isto dosta idu u vodu/blato. Ja nisa bas toliko ali malo sam probao po blatu, i plicu vodu prolazio. Gume su problem za blato bas. Promenio Octobar 15, 2023 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1371 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 881 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Generalno svaka guma bez krampona nije dobra za blato... Ako se cesce vozi off, onda najbolje uzeti 50:50 gumu, ne gubis toliko touring sposobnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 667 Napisano Octobar 15, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, ne bih 50/50, ipak je prvenstveno po putu voznja, ja sam zadovoljan i sa performansama fabricke gume, tako da je ok. Blato je izuzetak, to se izbegava. Sta ste od guma gledali. 80/20 neku bih. Ja sam sveo na Michelin Anakee Adventure, Dunlop Trailmax Mission, Continental TKC 70 Rocks. Najbolje recenzije ima Dunlop Trailmax Mission, mislim da bi ta najbolje legla. Promenio Octobar 15, 2023 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3147 Napisano Octobar 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 1849 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene iz fabrike dosao sa Dunlop Trailmax D609F, ispucala na 4k km, kliza na svaku glupost. Promenio Octobar 15, 2023 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1371 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 881 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop mutant je nova guma, cini mi se ok. Michelin Anakee su hvalili da dugo traje. Hvale i Shinko gume, e sad ne znam koliko dugo traju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1371 Napisano Octobar 15, 2023 Drug član, 881 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Blackened je napisao: edit, ili ovako nesto https://www.mmoc.rs/proizvod/neoprenske-vodonepropusne-carape/ Sad vidim ovo tek. Procitaj ispod sta pise... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8197 Napisano Octobar 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Samo par sezona, ne više... Stoje same kad ih skineš. Promenio Octobar 15, 2023 član DraganNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 667 Napisano Octobar 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Narucuo sam gume, odlucio se za Michelin Anakee Adventure, deluje kao najbolja. Uzeo sam malo drugacije dimenzije. Prednja ista 110/80-19 ali zadnja 150/70-17. Dobicu 9mm na clearance-u i precizniji brzinometar . Kazu da ovo bolje pristaje novom CBX-u. Fabricka 160/60 je zadrzana jos od starog modela kada je bio 17" tocak napred. Pa cu javiti utiske. Promenio Octobar 23, 2023 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1371 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 881 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kad ih pre potrga? Malo uza guma deluje bolja za off, javi utiske bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 667 Napisano Octobar 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Na 9K sam, donkle su ok, prednja pogotovo, ali zadnja je vise potrosena i proklizi cesto kada se nagnem, zanimljivo ali bolje da menjam. Michelin su mnogo bezbednije na hladnijem i po mokrom je jedna od najboljih, pa i zbog toga. Promenio Octobar 23, 2023 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1371 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 881 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Jos je ova "fabricka" guma jedna od skupljih. 9K je bas malo, bar 13-15k bi trebalo da izguraju... Gledao sam Dunlop Mutant deluju interesantno, tek su ih izbacili pre negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 667 Napisano Octobar 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Kako od skupljih, Mixtour skoro duplo jefitnija od Michelin Adventure i Dunlop Mission modela. Zadnja izgleda uvek ode prva, tako oko 10K postane vec mala sara, bas cu pogledati koliko je tacno. Mutant je bas ROAD guma, to mi nije bila opcija. EDIT: video sam neke stare cene izgleda, nije velika razlika u ceni, kako gde. Promenio Octobar 23, 2023 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1371 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 881 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji put kad sam gledao bila je 28k. Sad je prednja 20.800, zadnje nema vise na sajtu. Michelin A A 23.790, nije bas duplo i isto je 80:20 guma s tim sto je za hladnije vreme bolja, bar tako pisu u utiscima... Zavisi da l gledas kod nas ili preko... Mutant je 80:20 guma, kao i mixtour otp. Dunlop Trailmax Mission su hvalili, msm da cu nju stavljati kad ovaj set opanaka izgulim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 667 Napisano Octobar 23, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, video neke stare cene gde su 12-14K gume. Nebitno Za Mutant, to je izgleda malo reklama 80/20, pogledaj saru i testove, AA, a pogotovo Mission su dosta ozbiljnije za to. Promenio Octobar 23, 2023 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1371 Napisano Octobar 23, 2023 Drug član, 881 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Bas javi utiske kad montiras gume. Interesuje me kakva je vizuelno razlika u zadnjoj gumi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 261 Napisano Octobar 25, 2023 U prolazu, 73 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan U komsiluku, u roku od 24h se poredjali jedan za drugim u jednakim vremenskim razmacima, zanimljiva pojava. Ne znam iz koje arapske zemlje putuju i koja im je finalna destinacija, al vidi se da ih ne stede. Steta sto mi je mali, bas je interesantan motor. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1371 Napisano Octobar 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 881 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Danas nesto isao do Rume, na onom pravcu iduci iz Iriga, policajac na motoru izlece s pumpe pun gas, snimio lika ispred mene s telefonom u ruci, stize ga i sve po protokolu, bacim pogled koji je motor u pitanju, ni manje ni vise nego CB500X. Promenio Octobar 28, 2023 član Rider000 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1371 Napisano Novembar 4, 2023 Drug član, 881 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Blizanci @Blackened. Lepih 200km za Subotnje popodne. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 667 Napisano Novembar 5, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna slika :). Inace odusvljen sam Michelin Anakee Adventure gumama, uzeo sam prednju fabrickih dimenzija 110/80-19 i zadnju uzu sa vecim balonom 150/70-17, - Po putu su neverovatne: mokro, suvo, prasina, kamencici, rupe, zalepljene za put. Jako lep osecaj. Imaju zanimljiv prelaz kad se obara motor i same podsticu da se motor nagne. - Van puta najveca razlika sto su udobnije/mekanije od fabrickih Dunlop, predvidivo proklizava zadnja guma, lepa kontrola, primetno bolje. Ali po putu je drasticnija razlika. A po blatu naravno nije lako, tu treba bas paziti, polako . - I zanimljivo kako drze pravac, na bilo kojoj brzini kada pustim skroz korman, ne mrda, ide ravno kao strela, sa fabrickim mi je vukao u desno i znao da zatrese korman. Jedina mana buka, da nisu tako dobre ne bih trpeo buku, od 40-60kmh pravolinisjki se srednje cuju, a preko 90kmh+ se cuju bas glasno cim se samo malo nagne. Uglavnom vozim sa muzikom sa in-ear bubicama, pa tada je ok (mada ih i tada malo cujem, mislim da je prednja glasnija). Promenio Novembar 5, 2023 član Blackened 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gija 48 Napisano Novembar 7, 2023 (promenjeno) U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: H2R Prijavi odgovor kao problematičan Јако леп мотор, хтео сам да га купим, али кад сам прочитао ових 20 страна, схватио сам да то није за мене. Узимам нешто више за мушкарце у тој цени, рецимо qj SRT 700x за тај новац. Али за омладинце и припаднице лепшег пола, и генерално за градске вожње и гужве, добар моторић cb500x. Promenio Novembar 7, 2023 član Gija 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...