Patriota 629 Napisano Mart 27, 2022 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Tarmi636 said: 35 minutes ago, Tarmi636 said: Cini mi se da ne mogu da naciljaju O i te kako mogu,samo nece niko da se cima sa tim,nema potrebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano Mart 27, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da mogu da snimaju u oba pravca jednim radarom, kako to da nema akcija snimanja motorista ? Time bi hvatali i tablice pa mogli da pisu. Nisam cuo za takve akcije do sada. Ne moguce da niko ne bi punio dzepove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 629 Napisano Mart 27, 2022 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti kazem ono sto znam,ti tumaci kako hoces.Jednostavno se ne radi, cak ni snimanje u odlasku (da ne duzim zasto)iako postoji mogucnost se jednostavno ne radi.Vozila u dolasku uz ili bez zaustavljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4761 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa zavisi od udaljenosti. Prečnik zraka lasera je poprilično veliki na nekih 200-300 metara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Mart 27, 2022 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Mene je prošle godine jedan zaustavio, saopšti mi koliko sam vozio, pogledao vozačku i nalepnicu, izdao usmenu opomenu, i poželeo srećan put.Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1011 Napisano Mart 27, 2022 Zainteresovan, 420 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Radari koje koristi Beogradska policija ( verovatno i ostali ) su odlicni, jedni od najboljih i najpreciznijih na trzistu. Precnik zraka na 1000m je oko 2m, tako da sigurno mogu da izmere brzinu motora, a to ne rade samo zato sto im to niko nije rekao, naredio. Ne mogu oni samovoljno da stanu gde hoce i da mere i da odredjuju donju granicu od koje zaustavljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4761 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako je prečnik zraka veći od poprečnog preseka mete onda merenje ne može da se izvrši precizno. Zašto? Pa jednostavno, deo zraka se odbije od tebe a deo od ko zna koga. Mislim, ja baš volim te situacije 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Moja neka logika: Nema nas puno, ne pravimo guzvu, ne mozemo da povredimo/ostetimo druge (kao npr putnicki auto ili kamion) tacnije svesni smo da smo slabiji od drugih. Standardni saobracajci imaju zadatak verovatno samo kacige i registraciju da kontrolisu, a oni na motorima i ostalo. Vidjao sam ranije i saobracajce u civilu na civilnim motorima uglavnom neki R motor, nesto ih nema zadnje 2-3 god. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Mart 28, 2022 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam da se većina tih civilnih motora polupalaПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1011 Napisano Mart 28, 2022 Zainteresovan, 420 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @Skyrunnerjeste prečnik zraka veći od poprečnog preseka mete ali na udaljenosti vecoj od, recimo, 500m ( ako je meta motor) pa te zato on i meri na manjoj udaljenosti. Za automobile da ne pricamo. Dobro je da jos uvek ne mere, jer da hoce, mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Mart 30, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Vratili se marsovci u civilu, jutros je presreo nekoga na sajmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Mart 30, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Presretaci u kolima ili na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Mart 30, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 3/27/2022 at 7:43 PM, Mr_Wolf said: Kakvo vam je iskustvo sa zaustavljanjem motora zbog prekoračenja brzine? Više puta mi se desilo da blago prekoračim pored radara motorom i da me ne zaustave, a i danas sam imao sličnu varijantu uz prekoračenje za koje bi definitivno sledilo zaustavljanje. Međutim, kada sam prošao pored patrole koja je zaustavljala po dojavi - ništa. Ni da me pogledaju. Da li izbegavaju da jure motore ili im je teže da naciljaju radarom ili sam jednostavno imao sreće, nemam pojma pa me zanimaju vaša iskustva. Imao si srece i to je sve. Ja sam proslog proleca dobio kaznu na kucnu adresu ,snimili me na motoru otpozadi u naseljenom mestu .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Mart 30, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sharky - Alex je napisao: Presretaci u kolima ili na motoru? Kolega je mislio na saobracajca na motoru....ima i presretaca na motoru.Uglavnom su u civilu i na gsxr motorima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3960 Napisano Mart 30, 2022 Drug član, 894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Napisao je "marsovci u civilu" pa bih rekao da su neobeleženi motoristi. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Mart 30, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Sharky - Alex je napisao: Presretaci u kolima ili na motoru? Na motoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Mart 30, 2022 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, QmBGD je napisao: Napisao je "marsovci u civilu" pa bih rekao da su neobeleženi motoristi. Meni promaklo da je napisao u civilu....kako god....poceli su opet na motorima da krstare.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7714 Napisano April 6, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Marsovci na sve strane po gradu, pun andrk ih je. Malopre kod Ušća dvojica kolega sa ne baš zanimljivim izrazima lica unprisustvu čika marsovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano April 6, 2022 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas im je izgleda dan za kontrolu vozaca motora...na Slaviji stoje i prakticno svaki dvotockas koji naidje, biva zaustavljen (stoje na ulazu u kruzni tok iz Nemanjine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano April 6, 2022 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.novosti.rs/hronika/hapsenja-i-istraga/1104138/sest-sati-61-prijava-porazavajuci-rezultati-kontrole-motociklista-voze-pijani-pod-dejstvom-droge-neovlasceno-koriste-blinkere?ref=NovostiMST&utm_source=NovostiMST&utm_medium=refferal&utm_campaign=NovostiMST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano April 6, 2022 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Neko pravi veoma ruznu kampanju protiv nas! Zasto nisu napisali kolko je ukupno kontrolisanih bilo, pa onda "od toga 5 drogiranih, 8 pijanih, 2 manijaka, 1 sa blinkerima..." 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15354 Napisano April 6, 2022 Ne silazi, 1157 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, ser je napisao: Neko pravi veoma ruznu kampanju protiv nas! Prostački mediji željni bombastičnih naslova i intrigantnih tekstova. Nikako ne ide na ruku što se o motociklizmu kod nas zna malo. Pa i taj ko piše tekstove i pravi priloge ne zna ništa na tu temu, već jelte "raskrinkavaju" bagru. Smeta mi to stavljanje u isti koš, a takvu sliku žele da naprave o SVIM motociklistima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano April 6, 2022 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Kad nas pregaze, da im ne bude žao Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 6, 2022 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan To maltretiranje i zaustavljanje radi ,,rutinske kontrole " je šikaniranje koje postoji samo kod nas valjda ,još kad me pita gde ideš diže mi pritisak u crveno ,nikad se nisam bavio kriminalom ali miliciju neću nikad poštovati !Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano April 6, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas naletim na gradski autobus, on staje u stanicu ja krenem da ga preteknem dok je usporavao da mi ne istrci ispred njega neki putnik ako stane. Naravno tu je puna linija, kada sam krenuo u preticanje bacim oko na retrovizor i skontam da je iza mene policijski auto sa rotacijom, kasno bilo da stanem. Oni ostali iza autobusa, nisu krenuli zamnom. Eto i mene jednom sreca da pogleda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...