punisa 16 3822 Napisano Maj 14, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 442 Napisano Maj 16, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Uplaceno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatiću ali da ponudim kočione pločice koje sam kupio od Borisa za Bandita a nikad nisam namontirao. Plaćene 2000 ,tražim isto toliko, za porodicu ko se odluči da mu trebaju. Odgovaraju za troklipnu čeljust. U temi oko rege sam opisao moju muku i na kraju sam morao da kupim nove migavce, stari kineski, led tanki, idu za crvenu, isto za Ivanu i decu. 063/86-33-404 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se Pablo nije javio na poruku, aj da cimnem ostale, kakav je stav admina/urednika foruma po pitanju otvaranja nekog nemenskog računa, da li bi neko "zastupao" taj stav na sednici forumaškog vođstva? (lista totalno nasumična, samo da stignu notifikacije)@alexanto, @Dexterr, @Arakis, @jasminko VIR Svakako stojim na raspolaganju za kontakt da se prodiskutuje ideja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Maj 29, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kocione plocice rezervisane za kolegu DonToni, on ce uplatiti za Ivanu. Ostali tanki led migavci 4kom= 1 crvena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15963 Napisano Jun 1, 2021 Integrisan, 9322 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 7.5.2021. at 9:27, Surla85 je napisao: 2017 godiste. 4 godine,ove godine. Nikako da se javim zbog obaveza.... sakupih stvari za decicu ima jos jedna malo manja kesa, nista pocepano, sve cisto od moje dece Stvari bi najvise voleo da odnesem licno ali ne verujem da bi to bilo pametno u ovom trenutku iz vise razloga. Kako da se organizujemo oko preuzimanja, da li ces ici za Bg il neko od tvojih? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Jun 2, 2021 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ja retko kad idem za Bg-e. A ni prema Kuli ne idem cesto... Ne znam trenutno kako bi to izveli. Jedino da se neko javi od forumasa ko putuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Jun 2, 2021 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Jesi li razmisljao da stavis u kutiju, upakujes i posaljes brzom postom na adresu? Kontam da je to najjednostavnije. Adresu neka ti posalje neko na PP. Ja je mozda imam u starom telefonu (koji je polomljen i sam stiska sta zeli ali da se upaliti pa mozda nadjem), dopisivao sam se sa njim oko bojanovog motora. A mozda je ima i @mradomir, on je prevezao motor od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15963 Napisano Jun 2, 2021 Integrisan, 9322 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moze i ta opcija, sto da ne, najbezbolnije kad pogledas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jun 3, 2021 (promenjeno) 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, abarth_maniac je napisao: A mozda je ima i @mradomir, on je prevezao motor od mene. Mislim da je Durmitorska 26, po sećanju, ali to nije sigurno. PS Jeste, ima adresa na prvoj strani ove teme. Promenio Jun 3, 2021 član mradomir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3495 Napisano Jun 3, 2021 Zainteresovan, 430 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Upravo uplatio.. nisam pratio forum nekih mesec dana i sad vidim temu, pomislio sam prvo da je neki drugi povod skupljanja pomoci, ali kad sam iscitao temu sledio sam se... strasno, ne mogu da verujem.. nisam poznavao Borisa licno ali ga znam kao jednog od aktivnijih forumasa i znam da je mnogima pomagao i izlazio u susret... nek su mu siroki putevi nebeski, a porodici iskreno saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Jun 3, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio ja i kolega DonToni. Za pločice se dogovaramo na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sremac72 61 Napisano Jun 3, 2021 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: SREM Motocikl: XJ 600, Bandit 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Trudim se jako ali nikako da doguram do 100 postova da mogu da oglasim prodaju. Molim kolegu koji ima tu mogućnost da eventualno prebaci ovo u oglase. U pitanju su Kina migavci 1000 dinara uplata direkt za Ivanu. Oko preuzimanja dogovor. Hvala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano Jul 24, 2021 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Honda Vfr rc36, je konacno podignuta. Kod mene je,porodica je ipak odlucila da se motor proda, pa ako nekog zanima ceo ili neka vecina delova nek mi se javi. ili ako znate nekog kome bi trebao. leva strana motora je pretrpela stetu,vizir i kofer. Ostalo ispravno i radi sve. Za detalje me slobodno kontaktirajte dok ne postavim oglas negde... 063 874 67 34 Slobodan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...