boza_kg 5014 Napisano Novembar 8, 2021 Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E pa to je pametnije rešenje. Meni svaka šuša može da uključi sva 4 migavca, u prolazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Novembar 8, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka šuša svakome od nas može da napravi mnogo veću štetu za najviše jednu sekundu, tako da opušteno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Novembar 8, 2021 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Na burgmanu cini mi se,kljuc okrenes u levo i ostane da svetli pozicija. To je dobra fora kad ostanes u mraku isto kao i sva 4 zmigavca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Novembar 10, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 8.11.2021. at 14:27, cezarpa je napisao: Imate sva 4 migavca na skuteru?opaaa. 2002. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Novembar 14, 2021 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan On 16.10.2021. at 19:10, Andrej_Hotstepper je napisao: Karburator verzija? Na cenovniku sada piše EURO 3 2600e, EURO 4 2750e, e dal su obe EFI ili je samo EURO4 EFI ne znam... Nisam 100% siguran, ali mislim da nasi ne uvoze 125i model... Inace se vec neko vreme Agility 16+ proizvodi sa ubrizgavanjem u varijanti 50ccm i 125ccm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Novembar 14, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ima i od 163cc, nosi oznaku 200iПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Novembar 15, 2021 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Da...taj 200i se uvozi i prodaje jos od prvog modela AgilityCity...ali manje kubikaze samo karb.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5014 Napisano Novembar 15, 2021 Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na 200i je relativno nov agregat, kreiran kao EFI. Ovi stariji agregati, manje kubikaže, se već ugrađuju preko 20 godina u razne Kymco modele skutera. To je potvrđen sklop, i sasvim je moguće da su i pouzdaniji u karb verziji nego u IE izvedbi, pored toga što su jeftiniji. Pitanje je samo da li će uopšte moći karb delovi da se nabave u narednim godinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Novembar 15, 2021 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ma i taj 163cc je neki stari sklop, jer ima relativno malu snagu u odnosu na kubikažu. Samo dva ventila, itd...Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Novembar 15, 2021 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Isti je sklop agregata...GY6 u oba slucaja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5014 Napisano Novembar 17, 2021 (promenjeno) Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan He, bar jedna korisna stvar od ovih novih Euro5 normi za skutere. Sad kad je hladno, skuter vozim samo po kratkim destinacijama, po gradu. Kuća, poso, prodavnica i tako to. Motorin često jedva uspeva da se zagreje kako treba i već se gasi. A i u takvim uslovima, potrošnja jedva prelazi 3l, možda do 3.1/100 km Poređenja radi, moj prošli Euro3 skuter u sličnim okolnostima je trošio bar litar, i do litar i po više. Izgleda da su lepo mapirali ECU na Agility-u 300, da bude pitom na malim brzinama i da štedi gorivo. Čak ni ne prihvata oštro dodavanje gasa dok ne dostigne jedno 40-50 km/h. Dovoljno je živahan da odmakne autima pri polasku, ali nema ludijanja od semafora do semafora. Malo penzionerski, ali mom načinu vožnje baš odgovara i plus je ekonomično. Promenio Novembar 17, 2021 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13121 Napisano Novembar 17, 2021 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Onda nije loše da menjaš ulje dva puta godišnje. Na primer, zameniš u septembru pa onda u aprilu. Ako baš voziš zimi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5014 Napisano Novembar 17, 2021 Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da. Ionako se ulje menja na 3.000, pa mi to dođe taman 2 puta godišnje. Nedavno sam promenio ulje, proverio filter vazduha, izduvao CVT... Pazim ga lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Novembar 17, 2021 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta si usuo unutra, sta se kotrlja u hladnim danima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5014 Napisano Novembar 17, 2021 Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Joj, sramota me da priznam, ali ne znam Teram u servis, zbog garancije, pa sam ostavio majstoru da o tome brine. Sve htedoh da pitam, pa zaboravim. Znam da prodaje Eneos, i nešto je iz te game. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Novembar 17, 2021 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pitam zbog gradacije, vise ce redje ulje pogodovati sad, bolje podmazivanje, brze stize gde treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5014 Napisano Novembar 18, 2021 Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da, znam šta kažeš. Sumnjam da je stavio nešto različito od 10W40, al pitaću. A nisam ni ja fanatik, koristim priliku još neki dan, dok ujutru nije veliki mraz, pa će i moj motorin uskoro na zimsko pajkanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Novembar 18, 2021 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam 10w40...i leti i zimi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5014 Napisano Decembar 28, 2021 Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan fin tekst o modelu. Strana je na grčkom, pa koristite google translate: Test: KYMCO Agility 300i ABS 2021 Autor se jedino požalio na kineske CST gume, mada im ja nisam našao neku zamerku, za moj stil vožnje. Ne primećujem da su nešto lošije od ranijih brandiranih koje sam imao na drugim skuterima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5014 Napisano Decembar 30, 2021 Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Konkurencija čini svoje, pa je Kymco za 2022. godinu najavio Agility 350 model. EICMA 2021: Kymco presenta il nuovo Agility 350i 2022. Video WWW-MOTORBOX-COM.TRANSLATE.GOOG A EICMA 2021 Kymco presenta l'Agility 350i con motore G5 SC da 321 cc a 4 valvole, lo stesso utilizzato dall DTX 360. Foto, dettagli, scheda tecnica, prezzo. Video Uglavnom valjda sve ostaje isto, a dobija 321cc agregat iz DTX 360 modela. Dakle, dobija baš ono što mu je falilo da bude vrh Ako uspeju da očuvaju pristupačnu cenu, ovo će biti baš dobar pazar. Doduše, ko zna kad će doći do nas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5014 Napisano Januar 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sam ceradu sa produžetkom za visoki vizir i kofer, a ispostavilo se da je poprilično mala za moj skuter, iako je L veličina, pa mi ne odgovara. Stoga, poklanjam ceradu iz opisa dole, ako nekome treba, nek mi se javi na pp. Odgovaraće manjim skuterima, recimo Agility 200 ili sličnim modelima. Held Scooter Evo Silver buy and offers on Motardinn WWW.MOTARDINN.COM Held Scooter Evo - Silver.Fit/Features:- Eyelets At Sides For Security Lock Or Chain- Incl. Bag- Elsastic Band In Front And Back- Extension , motorcycle PS. Zadržavam pravo izbora kome će da ode cerada, a naručilac plaća poštarinu ako šaljem preko kurira. Edit: da bude jasno, cerada je nova, nekorištena. Praktično se pakuje i ne zauzima mnogo mesta. Promenio Januar 1, 2022 član boza_kg 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10223 Napisano Januar 2, 2022 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mi, samo da pohvalim gest ! Za nekoga pravi poklon za novu godinu ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7469 Napisano Januar 2, 2022 Drug član, 3098 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam rad da platim, ne mora da se pokloni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5014 Napisano Januar 2, 2022 Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma hteo sam nekog malo ga obradujem za NG, kad sam se već ja zeznuo. Nema plaćanja, osim poštarine. Poklon je, kao što rekoh. Pusti mi kontakt podatke na pp, pa šaljem u utorak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5014 Napisano Januar 5, 2022 Drug član, 3764 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Xa, nahvatao sam bivšeg kolegu u prolazu da probam nešto. Poveliki čo'ek, ima 2.05 m visine i 120+ Kg težine, ladno može da se smesti na motorin, ne udaraju mu noge, ne fali mu prostora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...