vidakn 1773 Napisano April 1 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam što ovako upadam u temu , ali gde bih mogao i ja da nabavim skalameriju za odloženo paljenje svetla za Beverly, strašno me nervira što odmah na kontaktu pali oborena svetla.Hvala.Ne bi trebalo da ti to predstavlja problem, dosta motora tako funkcioniše.Samo je bitno da sam motor ugasi svetlo prilikom startovanja.Ako je svetlo ugašeno prilikom anlasovanja-startovanja motora, ne diraj ništa.Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano April 1 U prolazu, 61 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je kod drugih Beverly skutera, ali kod mene ne gasi svetlo prilikom verglanja, možda je neki kvar kod mene na instalaciji ?Mislim, ne vergla on dugo....odmah upali, ali recimo da je to, barem po meni, nepotrebno pražnjenje akumulatora pred start agregata..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano April 1 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog Stroma za poneti Cena takva kakva je, oprema, Gume nove, Lanac nov....itd https://www.polovniautomobili.com/motori/23656352/suzuki-vstrom-650-xt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 1 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, KTibor je napisao: Pozdrav ljudi. I ja sam vlasnik stroma 1000dl,2005god. Već treću sezonu,imam pitanje za iskusne. Svestan sam da V2 agregat ima svoje vibracije na nižim obrtajima ali ja nikako da se naviknem na to. E sad....motor je sredjen,nemam snjim nikakvih problema,mapiranje je odradjeno na američku varijantu,pitanje je.... može li se ti trzaji od 2.5-3.2 hiljade obrtaja nekako da se ispegla. Kad vozim sam nekako još i progutam to,al često vozim i suprugu,e onda je problem ta nazovi laganija vožnja.... Planiram ovih dana da vidim možda još stelovanje ventila.... možda... Recite mi šta pametno. Hvala Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Ako ti @Paljevina to ne moze ispeglati, probaj sa Booster Plug rjesiti. Meni je na Versysu 650 u potpunosti uklonio to trzuckanje na nizim okretajima. https://www.boosterplug.com/shop/boosterplug-suzuki-dl-480p.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano April 1 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlogu,a šta se podrazumeva kod kolege još pod peglanjem?Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano April 1 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, ProMaster said: Pa kad sam ja ugrađivao drugaru, trebalo mi je nešto oko 2-3h, sa pripremom instalacije. Znači 3h x cena radnog sata tvog pa vidi gde si.. Nemoj biti kao ja, da se prodas za kiselu i kapućino u lokalnom kaficu.. Pokusavam da se opametim. Svi oko mene pokupovase neke masincine, a ja vozim motor 26 godina star i radim dzabe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano April 1 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pronadji uljeza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8357 Napisano April 1 (promenjeno) Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, muljaz je napisao: Pokusavam da se opametim. Svi oko mene pokupovase neke masincine, a ja vozim motor 26 godina star i radim dzabe Od Stroma nema srece, u KTM-u je spas.. @maxx Znam gde u NS ima takav isti, samo odes i rotiras, a ja cu da ga vodim u Toster, da ga zamajavam.. Promenio April 1 član ProMaster 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano April 1 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, muljaz je napisao: Pokusavam da se opametim. Svi oko mene pokupovase neke masincine, a ja vozim motor 26 godina star i radim dzabe Ne treba raditi za dzabe,a motor nema veze koliko je star, novac se skupi ali vrijeme ne...mene kum nedavno odgovorio da uzmem nov motor, on uzeo nov GS ja mislio uzeti novog Stroma. Pa prica iz svog iskustva, dzaba bacio novce, motor najvise skuplja prasinu u garazi. Vazda on vrijedi to stoji, ali nije za to kupljen nego da gazi kilometre. Bitno je da se voli, da ti odgovara i da je ispravan koliko je star nije bitno. Valjda se dodje u te neke godine kad je do svega lakse doci od slobodnog vremena. Malo ljudi moze kupiti nov i u isto vrijeme imati vremena za ozbiljne kilometre. Divim se ljudima koji na novom motoru nakon 2 godine imaju 60 i vise hiljada e to je sloboda brate moj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano April 1 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, ProMaster said: Znam gde u NS ima takav isti, samo odes i rotiras, a ja cu da ga vodim u Toster, da ga zamajavam.. Moze! Samo da sacekamo da uzme nove opanke Inace je ovo odmah bilo sredjeno kod vulkanizera, flekom. Ako me pamcenje dobro sluzi, ovo je 3. put da se nesto zabada u istu gumu. Dobro pa ce uskoro (ove godine) da se menjaju, najverovatnije za mutanta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8357 Napisano April 1 Drug član, 1859 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Još nije kupio nove... Znači Leštanac, koji živi u NS, a po životnom opredeljenju Piroćanac... @nafetS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano April 2 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 4/1/2024 at 12:40 PM, KTibor said: Pozdrav ljudi. I ja sam vlasnik stroma 1000dl,2005god. Već treću sezonu,imam pitanje za iskusne. Svestan sam da V2 agregat ima svoje vibracije na nižim obrtajima ali ja nikako da se naviknem na to. E sad....motor je sredjen,nemam snjim nikakvih problema,mapiranje je odradjeno na američku varijantu,pitanje je.... može li se ti trzaji od 2.5-3.2 hiljade obrtaja nekako da se ispegla. Kad vozim sam nekako još i progutam to,al često vozim i suprugu,e onda je problem ta nazovi laganija vožnja.... Planiram ovih dana da vidim možda još stelovanje ventila.... možda... Recite mi šta pametno. Hvala Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Ne znam šta tačno znači da je mapiran na američku verziju, ali: potrebno je obogatiti smešu na nižim obrtajima remapiranjem (nekada se to radilo pomoću Joshibox-a), ukloniti sekundarni leptir (samo telo leptira, a motor osteje da radi zbog kompjutera), uraditi štelovanje ventila i sinhronizaciju, i motor će postati prilično upotrebljiviji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 2 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Americka?! Da nije zbog goriva? 87 vs 95!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano April 2 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam ja razumeo,stavljen je americki maping jer je evropski zbog EKO normi bio siromašan,tj.drugacije podešen.Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros Novi Sad 26 Napisano April 2 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty Yp400-2007 | Dl 1000 V strom 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ne odgovaram svakom posebno... Problem za sada akumulator koji je pao na 11.5v. U njemu maltene nista tecnosti suv kao barut. Sipao sam destilovane vode, punio ga dva sata starim punjacem na trafo i grec i to je to. Za sada dva dana je sve u redu, ispraticu jos koji dan da budem siguran da je samo do toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano April 13 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko prodaje dobrog Stroma 650, a da nije na oglasima jer ih znam sve, godiste do 2012. neka ponudi, kupujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano April 14 (promenjeno) Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje za prvi servis na 1000km za strom 650? Polusintetika ili full sintetika? Imam mogućnost da sam kupim ulje. Rekli su mi polusintetika ali pošto je mala razlika u ceni da li da uzmem full? Planiram da ne menjam stromce godinama. Ps: Prva registracija bez tehničkog 30300din! Promenio April 14 član bopk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano April 14 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi, za sad, polusintetiku. Ako mislis da je sintetika nuzna, onda sacekaj 10/20 000 km. Bar po onome sto ljudi pisu na internetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano April 14 (promenjeno) Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stavljas ulje koje je preporucio proizvodjac tj. 10W-40 JASO MA. Na pr: Motul 7100, Ipone katana, Shell Advance. I moram da pitam, zasto stavljati polusintetiku u ganc nov motocikl? Koji su benefiti toga? Promenio April 14 član maxx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano April 14 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema benefita. Ja sam isto za to da stavim sintetiku nego čujem da mnogi stavljaju polusintetiku od početka. Zbog toga sam i postavio pitanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano April 14 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od prvog servisa je sintetika u mom Stromu (sada na nekih 34k km). Prvo stagod da je Atila stavljao, posle toga Shell i sada Motul. Uvek sve bez problema. Jedina razliku koju sam uspeo da primetim, jeste da pri kraju servisnog intervala kod Motula menjac lakse ide kad je hladan agregat u odnosu na Shell. Ipone (sintetika) koristim u crf-u. Opet, bez problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano April 17 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,doslo je vreme da se rastanem od svog mezimca. Link je ovde..cena za nasu malu zajednicu je drugacija tj.niza. Suzuki V Strom DL 650 XT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki V Strom DL 650 XT, 2019. godište, Touring, vozilo prešlo 31714 km, Beograd. Cena 7.200 € - Motori - Polovni Automobili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano April 17 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Au pa zašto nije cena 8900e-9200e lep srećna prodaja.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano April 21 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Imam banalan problem...peglao me pandur sto mi ne radi osvetljenje tablice. Kako se vadi sijalica, odavijem ona dva sarafa i sta onda, pokusao sam sada na brzinu ali ne znam rastavlja li se ona kutija skida li se providna plastika ili sta? I koja sijalica ide da je kupim odma ujutro posto od hladnoce izgleda necu nigdje sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano April 22 (promenjeno) Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna prečnik donjeg cilindra kvačila? DL 1000 K3 Gde nabaviti set za reparaciju? Hvala !!! Promenio April 23 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...