Dzaver_junior 19 Napisano Avgust 30, 2021 U prolazu, 9 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: V strom Prijavi odgovor kao problematičan Evo mi se spreamo sredinom septembra do Plitvica pa dole u Zadar jadranskom magistralom do Budve pa preko Žabljaka kući. Normalno ako neukaki nešto onaj čije se ime ne spominje. Biće jedno +/-1800 km u 5 dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rado, ali nemam vremena za tako nešto. Na žalost, a rado bih!A Valdemor radi ono što on hoće...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Avgust 30, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Krmco said: Super ponuda za sva 3 kofera Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Eh kamo sreće da je to cifra za sva 3 kofera. Nema seta novog aluminijuma ispod 1300 eura (koferi + nosači). Oko 50.000 dinara je akcijska cena samo za topcase + ploča i nosač inače redovna cena je oko 65.000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 31, 2021 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine jedva 2000 kilometara. Da ubijem tugu kupio sam sebi majicu U godini kada sam stupio u bračne vode, rijesio stambeno pitanje i bio na bolovanju 18 dana ovih 2000 kilometara su više nego dovoljni da i za ovu sezonu kažem bila je uspješna! možda padne još koji kilometar, ko zna 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Avgust 31, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Dok čekam ugradnju kofera kod konkurencije. Vrh scena. Dolazi dečko što radi po ključeve da pretera motor nazad u radionicu da ugrade nosač. Vraća se posle 5 minuta sav oduševljen. Kaže Tracer 700 je govno i ni blizu Stroma nije. I još reče kako planira sad na jesen i on da uzme novog Stroma 650 a sve priča tiho u lokalu, kaže gazda je tu pa da ga ne čuje kako hvali drugu marku. Znači pokidao sam se od smeha Nadam se da mu gazda neće ovo pročitati. Promenio Avgust 31, 2021 član baneBP 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Avgust 31, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @TAZZ deder idi sa velikim stromom, da vidimo šta kažu za tracer9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Avgust 31, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Epilog priče sledeći Koferom sam zadovoljan. Deluje extra kvalitetno. Šarke, brava, ploča, sve. Cena akcijska, povoljna, 52.000 din sve zajedno. Nema novo jeftinije za te novce i neće ni biti. Kofer je 48 litara. Kupljeno u Plattneru, akcija na Shad je 20 % i traje do isteka zaliha. Bočne kofere uzimam sledeće godine kad skupim lovu. Isto aluminijum, isto crne samo nece biti Shad iz prostog razloga zato što se Shad koferi otvaraju sa strane a meni zbog praktičnosti i većeg iskorištenja prostora treba otvaranje odozgo pa ću vijati Givija ili Sw motech. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Avgust 31, 2021 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan On 30.8.2021. at 8:05, pitans je napisao: Ljudi u zadnje vreme imam problem jutarnjim paljenjem, znači samo kad je hladan… Sastavi iz prve ali se odmah ugasi, sadtavi iz druge i radi na vrlo malim obrtajima a na gasu ga nemam dok se malo ne zagreje… Kad je zahrejan pali, radi i ide bombona.. Svi simptomi kao kad ne radi saug, isto…Gde tražiti problem? Sent from my iPhone using Tapatalk Promenio Avgust 31, 2021 član TngCngShop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Avgust 31, 2021 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godište? Dijagnostika bi rekla sve na hladnom startu ovako se mnogo luta. @baneBP jel moguće ugraditi suzukijeve bravice koje stižu sa motorom? Bilo bi kul otvarati ga istim ključem. Promenio Avgust 31, 2021 član TngCngShop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Avgust 31, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi ali košta boga oca. Lakše mi da nosim još jedan ključ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 2, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, vi koji imate 1050xt, da li vam se napisati malo o motoru? Jako sam blizu odluke da ga pazarim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Septembar 2, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Neće oni da se druže sa nama u temi,Imaju svoju.SektašiPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 4, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godište? Dijagnostika bi rekla sve na hladnom startu ovako se mnogo luta. @baneBP jel moguće ugraditi suzukijeve bravice koje stižu sa motorom? Bilo bi kul otvarati ga istim ključem. 2009 god.Promenio sam svećice, vratio stare, čisto da njih eliminišem.m..nije do njihZnači dijagnostika a? Ovako sam ko magarac u magli stvarno..mada imam još par ideja..- voltaža na tps-u- filter benzina (ponovna provera)- throtle body leptiriSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Septembar 4, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Šumski lopov u akciji Pokušava da ukrade ali ne zna kako. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Septembar 4, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno fantastično, super snimak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 4, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Bane,Ona slika sa motorom...Neprocenjivo!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Septembar 4, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, pitans je napisao: 2009 god. Promenio sam svećice, vratio stare, čisto da njih eliminišem.m..nije do njih Znači dijagnostika a? Ovako sam ko magarac u magli stvarno..mada imam još par ideja.. - voltaža na tps-u - filter benzina (ponovna provera) - throtle body leptiri Sent from my iPhone using Tapatalk Senzor temperature, nisam gledao dali možda ima i senzor temp ulaznog vazduha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Septembar 4, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 2.9.2021. at 22:46, Krmco je napisao: Neće oni da se druže sa nama u temi, Imaju svoju. Sektaši Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Kako nece ?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 4, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti si tu... JOŠ....Nisi još našao onu drugu temuSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Septembar 5, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, TAZZ je napisao: Ma ti si tu... JOŠ.... Nisi još našao onu drugu temu Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Tu sam, tu sam al ne postizavam, sta kazes ima i druga tema samo za sektase ali eto ne vozim GS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 5, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne..Definitivno ne znaš...Ima tema V-STROM 1050...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Septembar 5, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, TAZZ je napisao: Ne ne.. Definitivno ne znaš... Ima tema V-STROM 1050... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Zivim u neznanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15452 Napisano Septembar 5, 2021 Ne silazi, 1168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.9.2021. at 20:16, baneBP je napisao: Šumski lopov u akciji Pokušava da ukrade ali ne zna kako. Fortke su vrhunske! Samo da znaš, kad se lisici približiš dovoljno a da ona ne pobegne, moguće je da ima besnilo. Ovo kažem dobronamerno kolegama ako dođu u takvu situaciju da budu na oprezu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 5, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Slike su vrhunske, kakav momenat!!! Ajd da ne ostanem dužan informaciju vezano za moj problem..Merenjem izlaznog napona na TPS-u, fabričke vrednosti 1.12V bez gasa i 4.26 na pilunom gasu, ja sam imao 1.20V bez gasa..to sam doterao u odnos 1.12 - 4.35VInače na lagano odvrtanje gasa postepeno podiže voltažu, bez prekida!Dalje, filter goriva je bio zaprljan i jedna gumica je propala na kućištu pumpe goriva pa sam zamenio oba!E sad, motor posle svega ovoga radi kao sat, milina za voziti…da li je do tps-a ili filtera goriva i te usrane gumice ne znam! Bitno je da motor prede!! Hvala svima na savetima!Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Septembar 6, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Due said: Fortke su vrhunske! Samo da znaš, kad se lisici približiš dovoljno a da ona ne pobegne, moguće je da ima besnilo. Ovo kažem dobronamerno kolegama ako dođu u takvu situaciju da budu na oprezu. Obratio sam paznju ali ovaj put to nije bio slucaj. U pitanju je bio mladji razmazeni primerak izgleda navikao na hranu od ljudi. Dok sam se dohvatio za dzep, torbicu ili kofer eto je odma ide, seda i ceka klopu. Bukvalno kao pas. Vidjam dosta lisica zgazenih na putu pa mi je bilo zao da i nju neko ne zgazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...