madjija 115 Napisano Februar 2 (promenjeno) Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni povremeno zna da zeza, kada stojim u mestu i ubacen je u prvu pokazuje 1 pa 2 naizmenično dok ne podjem. Posle je sve ok. Skidao sam plastiku kod prednjeg lančanika da ocistim prasinu break klinerom ali nije pomoglo. Ne znam da li bih trebao da se brinem... Promenio Februar 2 član madjija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1802 Napisano Februar 2 Drug član, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nije toliki problem u tome šta pokazuje na displeju, problem je u tome što kompjuter u zavisnosti od podataka koje dobija drugačije radi i motor drugačije isporučuje snagu, tj. količinu goriva i vazduha, paljenja itd. u zavisnosti od stepena prenosa.Ako si recimo u petoj brzini na menjaču a komp dobija informaciju od senzora da si u prvoj, motor drugačije reaguje jer mu komp zadaje parametre za prvu brzinu.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7648 Napisano Februar 2 Drug član, 3159 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Oće to kod suzukija jer kuglica šeta preko kontakata a evo ti i kako to izgleda pa će ti biti jasnije. Treba očistiti senzor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1802 Napisano Februar 2 Drug član, 1364 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan To se kod drugog modela lako skida...Na novijim mora da se otvara.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baronb 2 Napisano Utorak u 12:27 U prolazu, 10 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustvo sa nosacem viljuske ( ili kako se vec zove ) ? Dali se isplati kupovati ga ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Utorak u 14:10 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, baronb je napisao: Ima li neko iskustvo sa nosacem viljuske ( ili kako se vec zove ) ? Dali se isplati kupovati ga ? Treći trokut, obično se stavlja kada se prednji kraj uvija, stavljao sam ja kolegi dok je imao Stroma. Nešto malo je pomoglo, ali brzo ga je prodao i kupio 1050. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1450 Napisano Utorak u 15:22 (promenjeno) Drug član, 1962 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi je danas zaštita hladnjaka za stroma 650 sa temu-a. Izgleda odlično. Određena na cnc mašini sve izjedna. Čelična mrezica. Plaćena oko 2500din. https://share.temu.com/x61H5eSBHBA Promenio Utorak u 15:25 član bopk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1778 Napisano Utorak u 15:28 Drug član, 896 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku. Meni tek predstoji kupovina dodatne opreme. Nego gubi li se garancija ako sam nesto okacis na motor? Tipa crash barova, drugog vizira, nosaca kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1386 Napisano Utorak u 16:03 Drug član, 895 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Gile je napisao: Daj neku sliku. Meni tek predstoji kupovina dodatne opreme. Nego gubi li se garancija ako sam nesto okacis na motor? Tipa crash barova, drugog vizira, nosaca kofera? Ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1450 Napisano Utorak u 21:52 Drug član, 1962 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Gile je napisao: Daj neku sliku. Slabo mi nesto ide kačenje slika ali imaš gore link koji sam stavio i vodi direktno do stitnika. Ima nekoliko slika tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 29 Napisano Utorak u 21:55 U prolazu, 12 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, moze li preporuka za neke maglenke koje nisu preskupe? Ici ce na crashbar. Pregledao sam Ali i Ebay, uglavnom otkidaju sa postarinom za BiH. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac gm 21 Napisano Utorak u 21:58 U prolazu, 52 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Ex KLE 500, Ex FZ6 S, Yamaha Tracer 9 Prijavi odgovor kao problematičan Stitnik hladnjaka da ili ne????Stiti, a u isto vreme, zavisno od dizajna, smanjuje i do 20% kapaciteta hladnjaka. Sent from my SM-G990B2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Utorak u 22:07 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustvo sa nosacem viljuske ( ili kako se vec zove ) ? Dali se isplati kupovati ga ?To smo masovno ugradjivali dok smo Stromice terali i dobiješ imitaciju viljuške kao na ozbiljnim motorima. I nema uvijanja i talasanja prilikom kočenja, dobra stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1386 Napisano Utorak u 22:26 (promenjeno) Drug član, 895 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Zovu ga fork brace. Navodno je poboljsanje najvise primento na gen 1 Stromu, na ostalim modelima, ne toliko... Mi smo jesenas bas peglali po krivinama u Bosni, nisam primetio da mi se prednji kraj uvija? Cak naprotiv, poprilicno je stabilan motor. Promenio Utorak u 22:53 član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tebra11 29 Napisano pre 14 sati U prolazu, 12 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutna situacija 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...