nvic 93 Napisano Novembar 19, 2023 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam i ja bravice, 2019 godine, one sluze za oem plasticne kofere. Ja imam oem alu (sw motech) i ne moze da se montira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2158 Napisano Decembar 5, 2023 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan On 11/19/2023 at 5:05 PM, Coa123 said: Malopre popih kamen u šoferku na ap, pa će centralni sačekati, a htedoh naručiti iza nedelje isto od @Milanezi @slobasuper9 mi je pronašao nestalo ulje, valjda će i zaturene brave. Da ne ostanem dužan za bravice. Ne dolaze više uz motor. Sad sam pregledao 3 Stroma u salonu i nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8423 Napisano Decembar 14, 2023 Drug član, 1865 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @slobasuper9 Da li se zna konkretan razlog zašto je SAMO za Srbiju limitirana km u garanciji na 30000km. To je nekome godinu dana. Ovde popljuvani CFMoto daje garanciju bez limita km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanKG 26 Napisano Decembar 27, 2023 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki V Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa centralnim koferima Shad SH59X ili LS2 alu 65 litara? Zapali su mi za oko zbog cene i zato sto nude u paketu i plocu za montazu. Sta bi bilo bolje/lepse za Stroma 650 XT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 210 Napisano Decembar 27, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Na Stromu sve dobro stoji,moze biti lijepo i prelijepo, samo nemoj onda da sluzi samo kao razglednica kraj garaze...ja sam imao na bivsem 650XT ove kufere,i sasvim dovoljno iako sam razmisljao i o tim Al-kuferima,i uopce se nisam prevario,a i prosao sam par puta jeftinije...tako da i sad na 1000XT Stromu imam iste kufere, te sasvim dovoljno... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Januar 1 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa prije svega srecna nova godina...je li iko imao iskustva sa ovakvim svijetlima? Led maglenke svjetla za motor Honda Bmw Suzuki Yamaha - Svjetla/Signalizacija - OLX.ba OLX.BA Led maglenke svjetla za motor Honda Bmw Suzuki Yamaha - Svjetla/Signalizacija - 85 KM Vrijedi li ovo uzeti? Hocu malo da mu promjenim izgled, da ubacim led sijalice u farove i ugradim ovako nesto. Mislim da bi mu leglo s obzirom da je u super stanju iako je model 2009 sa ABS-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Januar 1 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa prije svega srecna nova godina...je li iko imao iskustva sa ovakvim svijetlima? Led maglenke svjetla za motor Honda Bmw Suzuki Yamaha - Svjetla/Signalizacija - OLX.ba OLX.BA Led maglenke svjetla za motor Honda Bmw Suzuki Yamaha - Svjetla/Signalizacija - 85 KM Vrijedi li ovo uzeti? Hocu malo da mu promjenim izgled, da ubacim led sijalice u farove i ugradim ovako nesto. Mislim da bi mu leglo s obzirom da je u super stanju iako je model 2009 sa ABS-omNe vredi, skupo i od vibracija ume sočivo da ispadne posle nekog vremena, takodje razjebe se sistem po kom se podešava visina snopa, kopija Givijevih je 45 evra sa dostavom i pokazale su se pouzdano godinama unazad na više motora. Page Not Found - Aliexpress.com A.ALIEXPRESS.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Januar 1 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €31.67 60%OFF | Motorcycle Front Fog Light Led Driving Lights Parts For BMW R1200GS R 1200 GS Adventure LC 2014 2015 2016 Page Not Found - Aliexpress.com A.ALIEXPRESS.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Januar 1 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, umalo ne narucih. Znaci samo izgledaju robusno na fotografiji a ono kineska kanta. Vidim ih na dosta motora ali kad ispada socivo onda ne dolaze u obzir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1201 Napisano Januar 2 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmes ove sto je saxi poslao i nemas brige ekstra rade Skoro smo ih montirali kod mene, zajedno sa ostalim LED sijalicama u faru. Kad sva svetla upalim pravim rentgenski snimak! Salu na stranu, slikacu veceras kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7758 Napisano Januar 2 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Imao na prošlom motoru iste, vozim i sad iste. Vrhunska kupovina za te novce. Kad se kupuje set dobije se i instalacija, rele(j), prekidač. Prve slike koje su mi bile pri ruci.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Januar 2 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jedino sto prekidač nije vodonepropusan pa ako je vise puta osetio jaku kisu hoce rado d'umre. Sva sreća ima da se kupi po Bg prodavnicama isti takav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Januar 2 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci...onda je to to. Mislim da se za te novce ne moze ocekivati neko cudo, ali je ovo sasvim ok. Fino izgleda i radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1201 Napisano Januar 2 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i fotki od danas: Kratko + maglenke: Dugo + maglenke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Januar 2 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je super...ne moze se porediti sa tvornickim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1776 Napisano Januar 2 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i fotki od danas: Kratko + maglenke: Dugo + maglenke Koje si sijalice stavio u far?Da li razbacuju i zaslepljuju vozače iz suprotnog smera?Imao sam neke na tdm-u i non stop su mi blicali jer ih je zaslepljivalo.Baci link ako su ledovi, ako su dobri i ne rasipaju!Imam stroma 1000 treba mi preporuka nekoga ko je probao.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Januar 2 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Koje si sijalice stavio u far?Da li razbacuju i zaslepljuju vozače iz suprotnog smera?Imao sam neke na tdm-u i non stop su mi blicali jer ih je zaslepljivalo.Baci link ako su ledovi, ako su dobri i ne rasipaju!Imam stroma 1000 treba mi preporuka nekoga ko je probao.Sent from my SM-A705FN using TapatalkMoje su led, na kilo Smoru ugrađene, kupljene ovde u Bear-u, Arakis ih preporučuje svima odavno, i nisam zažalio, ne mogu da iskopam link ali verujem da će ti Arakis napisati koje, a kako izgleda uživo, možeš kad ti zgodno da svratiš i vidiš u prolazu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1776 Napisano Januar 2 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo me interesuje situacija kad voziš noću, da li ti blicaju vozila koja dolaze u susret?To mi je bitno...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Januar 2 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi valjala ta preporuka, da nije nesto preskupo ali da radi posao. Prije 10 dana ugradio sam komsiji Philips na Tracera stvarno su super sijalice ali je i cijena takva 90e dva komada. Philips daje pisanu garanciju 2 godine. Iskreno toliko mi se novaca ne daje za sijalice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Januar 2 Drug član, 1698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Skupo nije bilo, mozda 15ak evra sijalica, a na početku je smetalo drugima dok se nismo malo "pomučili" i namestili je da ne osvetljava nebo i druge učesnike, već puteve ispred sebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 210 Napisano Januar 8 U prolazu, 38 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice V-Stroma,za ostale neznam... sve i jedan ce bacati snop fara u zrak cim sjednes,a kamoli kad jos prtljagu nakrcas...,ja sam to rjesio podizanjem zadnjeg kraja 2,5cm...tako je bilo na 650,a i sad na 1000.,problem rjesen, a uz to Strom je jos stabilniji u voznji.,jedino nakon podizanja,moras prestelati Lanac...i produzetak nogare uzeti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
role 36 Napisano Januar 9 U prolazu, 83 postova Lokacija: Trebinje,Dubrovnik,Mostar Motocikl: Beverly Tourer 250ie Suzuki Vstrom 650DL Prijavi odgovor kao problematičan Pricamo o novom Stromu ili uopste? Ja sada vozim starog stavio sam led malo skuplji, vrijeme ne da testirati ali ne kapiram kakav je problem podesiti farove ako su sijalice kvalitetne? I ako sjednes na obicne H4 valjda se svijetla podizu? Ne vidim problem osim ugradnje kineza od 10e onda se to javlja, cim upalim farove vidis ostar prelaz po visini kada gledas u far. Ako toga nema onda je fals roba, stelovanja nema niti ga biti moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simke023 50 Napisano Januar 26 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki DL650XT, Kawasaki Vulcan 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, Vidim da ima više foruma gde je Strom glavna tema (odvojeno za 650). Do sada sam bio vozač u kategoriji maxi skutera (Burgman 400), a od pre par dana vlasnik sam jednog DL650XT. Motor je 2019 god. i kako cajger kaže prešao je malo ispod 16000 km. Posedujem i LS2 bočne kofere ali nemam nosač za iste. Bio sam u Motobike-u Kać i nemaju ih na stanju, pa ako neko zna gde ili ih lično poseduje a želi da ih proda, neka mi se javi . Hvala @abarth_maniac koji mi je pronašao Stroma i @Psychonaut koji mi je skrenuo pažnju na neke detalje. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Januar 27 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Чекајући прољеће 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano Januar 28 Drug član, 1936 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da se upišem i ja ovde. Posle 3-4 god pauze ponovo na 2 točka. Izbor motora je bio veoma lak. Nije me interesovalo nista sem stroma 650. Sad cekamo proleće, registraciju i osmeh 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...