goran-sm 131 Napisano Octobar 10, 2023 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki Vulcan 500 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, Atorn said: Aj ne duri se bez potrebe. Znaš li za šalu? A ako ćeš za ozbiljno, ne verujem da će ti ikada policija praviti problem zbog svega toga što si naveo. Ok, pozvaću se na tvoj odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3395 Napisano Octobar 10, 2023 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Važi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Octobar 10, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, goran-sm je napisao: Pitanje: Ako mi na "tehničkom" traže da skinem naslon, nosače bisaga koji se inače montiraju na šaraf i odgovaraju otvorima na ramu, a ja posle tehničkog sve to montiram, stavim bisage, na naslon okačim rančinu, šator, vreću i tako izađem u saobraćaj, da li sam u toj opciji tehnički neispravan? Sada se nosaci bisaga i kofera tretiraju kao i nosaci na krovu automobila, posto su montazno demontazni ili ti na sraf na teh. ne bi trebali praviti probleme a policija nece sigurno. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Octobar 10, 2023 (promenjeno) Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Prvo se ode do tehničkog da ljudi vide. Ako može, ok, ako ne može tražiš drugi tehnički. Ako ga u gradu nema, onda skidanje !!! Promenio Octobar 10, 2023 član srbac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6027 Napisano Octobar 11, 2023 Ne silazi, 1800 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ispravan za saobracaj ili ne 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Octobar 11, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @ivica744 S moje tačke gledišta savršeno pedantno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 57 Napisano Octobar 15, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan У неким државама би преврнули цео град наопако за овако дрндање по техничким за мотоцикле. Сасвим је нормално ставити други управљач, седиште, мигавце, гуме, само код нас шраф гледају. Некако смо мекани и пристајемо на све, још само да нас нагузе и то би пристали ако је “ по пропису”. Много смо некани. У реду је и оно деда мраз фазон ал дај и неки хаос протест, па нико нас више не респектује ни промил. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Octobar 15, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Na autu imam prskalice za farove. Ako bih stavio original xenon farove sa novijeg modela da li bih prošao tehnički? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Octobar 15, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nivelacija ti nije automatska (ako cemo po PS) ali prosao bi sigurno, sto se teh. tice bitno da prsne perac jer kamera to vidi, za nivelaciju cimne tockic kada upali svetla i eto je i sigurno je mnooogo bolje od trenutnih ledova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Novembar 15, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo na neke youtube klipove o kontroli motora u D. Poljski motori. Nemac im gledao vizir na motoru i ne moze da nagje neki broj/oznaku... kazna. Onda im gledao rucice kocnice i kumplunga i opet trazio dali imaju neki broj. Kaze, ne mozete vi sa rucicama od 10-15 eura, morate imati one od 100-150 eura. Sta ako se slome, mora to biti sa TUV/ABE... Pisali im kazne. I sad se ja mislim, sta ako nekad odem da vozim Svarcvald?! Ja, vec 5 godina, prolazim tehnicki sa tim kineskim rucicama i nikad problem. I sad oni mogu da me zezaju i naplate kaznu jer moj motor, registrovan u MK nije po njihovom standardu ili propisima?! Razumem za gume, izduve i sl., al ovo mi nekako previse. Da su bili u pitanju nemacki motori, ajde, ali strani motori!!! PS Jel to neka EU stvar ili vazi i za nas? Promenio Novembar 15, 2023 član Petre 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7644 Napisano Novembar 15, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa te original ruci e da su valjale ne bi ni pukle Nema to veze sa bezbednoscu vec trpaju pare u budzet, a njihova agencija za bezbednost saobracaja ko i nasa izmislja gluposti da opravda svoje postojanje. Francuzi su se i digli zbog zutih prsluka u autu.Doci ce dan kada cemo kola voziti s kacigom i gladijatoroom, samo polako.Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8436 Napisano Novembar 15, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1873 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pa valjda ni kod nas ništa ne bi smelo da se ugradi što nema zvaničnu homologaciju, samo što se svodi na to šta kamera vidi, a šta ne, dok se Nemci prave Nemci. (Možda @bdada može da me ispravi) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Novembar 15, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @zaludan nema ispravke u pravu si jedino me buni sto vizir ni rucice nemaju homologaciju, postoji serijski broj koji ne govori puno. Evo originalne rucice kvacila Yamaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Novembar 15, 2023 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan A ja nemam homologaciju ni za drzac telefona... Pa to izleti, pa udari pesaka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9610 Napisano Novembar 15, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pišete evropski... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Novembar 15, 2023 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Treba neko da pita te nemce, sta ce biti-sta bi bilo kad pukne fabricka rucica...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6154 Napisano Novembar 16, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kupis novu za 100-150€, lepo covek napisao. I obavezno racun sa sobom. @bdada ova tvoja rucka kao iz antickog doba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14115 Napisano Novembar 16, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex ceo motor je kao iz antickog doba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...