Markone88 4883 Napisano Novembar 25, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem auto za sebe, ako neko ima da ponudi samo izvolite. Cena koju bih platio je oko 5000evra Mora da ima 4 vrata. Da nije preko 2000cc, i da je u vlasnistvu bar 2-3 godine, kola i uvoza bih preskocio. Mogu da ponudim i motor u zamenu (suzuki bandit, eno ga u prodajem sekciji) i doplatu, u tom slucaju bi mogao da dodje u obzir i skuplji auto. Ponude moze ovde, moze na viber 0629211582 Marko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Novembar 25, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Lancia Delta 1.8 turbo benzin automatik ? Znam da je malo vrvtn da ti se tako nesto dopadne, ali sta kosta da ponudim... Lancia Delta 1.8 turbo WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Lancia Delta 1.8 turbo, 2010. godište, Hečbek, Benzin 1742 cm3, vozilo prešlo 105000 km, Novi Sad. Putnička vozila - Polovni Automobili 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 25, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da se mešam u Markov izbor, inteligentan je on momak, ali meni se ova Lancia nenormalno sviđa! Ja bih je kupio bez razmišljanja, na neviđeno! A nisam fan ni jednog brenda, imao sam dvadesetak automobila, sve različiti. Lanciu nisam nikad. 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Novembar 25, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Delta, Giulieta i Bravo, 3 auta na istoj platformi. Sva tri vozio i veoma mi se dopadaju. Delta je uvek bila dizajnerski prefinjenija u odnosu na ostala dva. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Novembar 25, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo rado, ali dok se motor ne proda, na tu stranu ne idem. Vise trosi, skuplja rega, skuplje odrzavanje. Sve to moze, kad ode motor, za sad, mora nesto ekonomicnije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10468 Napisano Novembar 25, 2020 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj neki veliki Mare... treba ga oribati posle 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4859 Napisano Novembar 25, 2020 Drug član, 1034 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zaljubljen u Lanciu i da gledao sam je da je uzmem kad sam kupovao kola, ali mi je bila van budžeta. Udobna i prostrana, za razliku od skučenog Brava koji mi je spolja prelep, Lancia daje i zadnja klupa da se šeta napred-nazad, pa može da se poveća gepek ili komfor u kabini... Ma auto za poželeti! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 25, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, PremieRacing said: Lancia Delta 1.8 turbo benzin automatik ? Svojevremeno su ovi materijali u Delti bili u premium klasi i za klasu iznad od paralelnih modela. Jedino ne znam kakav im je ovaj automatski menjač, da li je robotizovan i čiji je pošto mislim da Fiat nije imao svoje (nešto se prisećam, robotizovani u Fiatu nisu imali ovakvu ručicu...) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 25, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Yanco je napisao: Delta, Giulieta i Bravo, 3 auta na istoj platformi. Sva tri vozio i veoma mi se dopadaju. Delta je uvek bila dizajnerski prefinjenija u odnosu na ostala dva. Bravo sam imao, kupio novog 2008. godine, vozio 8 godina. Odličan auto, ali nije ni prići ovoj Laciji. U poređenju sa njom je teški low budget (jebeš platforme, suština je bitna). 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 25, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidjao sam tu po gradu.Ima iz nekog razloga farbanu prednju rešetku.U origimalu je hrom a oni su ofarbaili verovatno sprejom u crno.Sad se ljušti. Glavni majstor kod Stojanova mi je pričao da ti 1.8 multiair motori imaju neku falinku a oni 1.4 turbo jet su besprekorni.Evo danas predjih sa jednom takvom 400 km.Imam plin i savetujem svakom da ga ugradi.Mene je koštao sve sa atestom 400 evra pre 4 godine i potrebno mu je 9000 km da se otplati kroz cenu goriva. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Koji "oni" kad je auto moj. Ja sam farbao masku (kvalitetnim plastidip-om pa može bez problema da se skine i da 'hrom' ostane ne oštećen) zato što mi se tako sviđa. I krov sam presvuk'o kvalitetnom crnom folijom zato što mi se tako više sviđa. Može da se skine. Uz fabrički crne retrovizore mi je ovako top. Maska se nigde ne ljušti. Motor nije Multiar već TurboJet. Kome je dovoljan 1.4 neka se teši da je besprekoran i neka ugrađuje 'plin'. Meni odgovara jače i obavezan mi je A/T. SVE si pogrešno napisao iz ko zna kojih razloga, a kao smo neke kolege na forumu... Menjač (neko je pitao) je japanski Aisin. Klasični automatik, nije robotizovani manuelni. Odlično radi. Projektovan je za 450Nm. Delta sa ovim motorom je, pored svega gore napisanog, nebo i zemlja sa ostalim Deltama. Kočnice, vešanje, izolacija, sve je drugačije. najmanji točak koji može da nosi zbog ovih diskova i čeljusti je 17inch Markone sorry što sam zagadio temu, samo reci i brišem slike... 14 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing nisi zagadio temu, auto je prelep! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Novembar 26, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Marko pusti Lanciu uzmi smt-a 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nemam više lajkova... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 26, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan bio sam siguran da t jet ima samo1,4 i opet sam proveravo na netu pre nego što sam išta napisao koji je to fiatov 1.8 i piše multijet.Možda postoje i T i multijet i razlika je u razvodu ventila gde je mnogo sofistiraniji a tim i bolji multijet ali izgleda i kvarljiviji. Što se tiče rešetke video sam par puta u prolazu izdalje razliku u boji ,kao neki odblesak to je verovatno što je to ipak rešetka i sva je u cik cak pa sam ja pretpostavio da je krenulo da se ljušti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1912 Napisano Novembar 26, 2020 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Tjet benzin, Mjet dizlo 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10142 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1053 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 pomešao si mjet (multijet) i multiair. PremieRacing jesu to 330mm diskovi? Čeljusti vidim da su slične ili iste kao kod mene tako da bi i diskovi trebalo da su 330mm.Mogu samo reći da te kočnice vrede svaku paru. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2609 Napisano Novembar 26, 2020 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi moj drugar limar rekao za T- jet ima neki k...c sto mu uduvava... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Interceptor BP je napisao: ... PremieRacing jesu to 330mm diskovi? Čeljusti vidim da su slične ili iste kao kod mene tako da bi i diskovi trebalo da su 330mm.Mogu samo reći da te kočnice vrede svaku paru. Da. Ozbiljne kocnice za porodicni hatch. btw, u avgustu promenjene plocice (Galfer Sport) i kpl kociona tecnost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1912 Napisano Novembar 26, 2020 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, sad bez zajebancije. Premie i ja se znamo godinama, ozbiljan covek je u pitanju. Ova njegova Delta je ludilo, stvarno. Auto u savrsenom stanju, a Premie puca ozbiljne novce na odrzavanje. Ako neko razmislja o ovakvom autu, obavezno nek se javi choveku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2606 Napisano Novembar 26, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo tema gde Marko kupuje auto, ili gde Premie prodaje Deltu? 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Novembar 26, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Yanco je napisao: Jel ovo tema gde Marko kupuje auto, ili gde Premie prodaje Deltu? Pa Marko traži auto, a drugari mu prijateljski savetuju da je ova Delta bingo. Plašim se da će se zajebati, i uzeti neki dizel sa razdrkanim diznama i plivajućim zamajcem. I da će onda da bude skuplja dara nego mera. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Novembar 26, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Lepa je Delta, ako oce covek Bandita i doplatu. Ako oce pare, to moze da saceka 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 26, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, PremieRacing said: Menjač (neko je pitao) je japanski Aisin. Klasični automatik, nije robotizovani manuelni. Odlično radi. Projektovan je za 450Nm. Da, pitao sam ja baš zbog Nm, da nije neki opel ili tako nešto. Trebali su u Giulietu da ugrađuju samo benzinske motore. Inače, ja bi ovde stavio i crne telefonke od Alfe, baš bi legle na ove crne detalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Novembar 27, 2020 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 26.11.2020. at 0:43, sasa ns 1 je napisao: vidjao sam tu po gradu.Ima iz nekog razloga farbanu prednju rešetku.U origimalu je hrom a oni su ofarbaili verovatno sprejom u crno.Sad se ljušti. Glavni majstor kod Stojanova mi je pričao da ti 1.8 multiair motori imaju neku falinku a oni 1.4 turbo jet su besprekorni.Evo danas predjih sa jednom takvom 400 km.Imam plin i savetujem svakom da ga ugradi.Mene je koštao sve sa atestom 400 evra pre 4 godine i potrebno mu je 9000 km da se otplati kroz cenu goriva. Tacno tako. Iz aviona se vidi da je ostecen spreda, pa je jeftino zamaskiran - prefarbavan u crno nekim sprejem. A i krov je prelepljen nekom folijom, ili zbog tragova od grada, ili je lak poceo da otpada. Vidjao sam je po gradu, i zapazio kako su je maskirali. Upropastise tako lep auto... :-( :-P :-D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...