Jump to content

Moto Zajednica

PremieRacing

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1091
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu PremieRacing

  • Rođendan 21.04.1979.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    New Now
  • Motocikl
    /

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

PremieRacing's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,5k

Reputacija u zajednici

  1. Ja bi probao. Parkiraš, provozaš se sa njim dole-gore i vidiš. Niko ti ne može ništa bolje reći od toga što ćeš sam ustanoviti na licu mesta, sa konkretno tom platformom, sa konkretno tvojim skuterom. edit: jao, pa ti nemaš svoj skuter
  2. Davno 'uvedeno', sad je došlo do nekih izmena koje su stupile na snagu 01.01. a počinju sa primenama valjda sad 01.03. Elem, sada bi trebalo da se za 'periodičnu' registraciju smanjuje ne samo polisa osiguranja već i porez na upotrebu... Pope, kad proveriš tj. kad dobiješ tačne i precizne info - javi ovde pls!
  3. Ne može... iako se mnogi kunu da su otkrili formulu Isuviše je tu različitih varijabilnih činilaca. Različiti brendovi različito gube na vrednosti. Različiti dileri različito računaju. Različiti uvoznici daju različite marže svojim dilerima... Ovo sve pišem za 'demo' vozila ali svakako važi i za polovna od vlasnika. S tom razlikom da se kod nas, na našem podneblju a bez ikakvog osnova, očekuje sledeće: da 'demo' vozilo bude dramatično i drastično jeftinije od novog! Tako misli i to očekuje 70%, 80% pa možda i 90% kupaca. A znaš ko dobro prolazi? Pa onih 10% koji kupe 'demo' jer u prvih dve-tri godine ne izgube maltene ništa na vrednosti.
  4. Zovi nekog špeditera za cene i troškove oko uvoza. Svi odgovori ovde će biti u nabolju ruku 'polovični'. Iz najbolje namere, niko neće namerno da te obmane, ali pravu info o ceni bazirano konkretno na modelu, godištu i stanju može da ti da samo špedicija.
  5. DVA odgovora na ključno pitanje: 1.nimalo i 2.šta te briga. Kao prvo, imaš garanciju. Sve što je možda i može da bude 'oštećeno' u demo vožnjama a pokaže se kod tebe u par godina eksploatacije - zameniće ti novim u garanciji. A tako nešto se neće desiti - 99.9%. Onaj jedan promil šanse imaš i kod novog, ako ne i više. Kao drugo, nisu vozila napravljena od putera da se nešto strašno upropasti na probnim vožnjama. Nisu potencijalne mušterije retardi koji upropašćavaju demo vozila. Ima ih, nije da nema, čuo sam i ja bajke, ali ih ima manje ili isto onoliko koliko ima i vlasnika koji zavrću 'ladan motor u crveno. Sve u svemu - jaaaaako individualna odluka kao što vidiš iz odgovora, ali ja mislim da ti je "treći primer" jednako Jack Pot-u. Samo je pitanje 'oće li te sačekati i 'oćeš li se zahebavati sa uvozom i carinjenjem... Srećno ti bilo svakako!
  6. U redu je da je tebi cena ukupnog iznosa registracije OK, ali nikako ne bi trebalo da su ti OK iznosi pojedinačnih stavki... Ja odavno pričam, neka je registracija iste cene kao i sada, ali daj da bude logična i smislena. A ne da me osiguranje koje je najbitnije (koje i ti spominješ) košta višestruko manje nego neka jedna je*ena taksa usranom državnom aparatu... edit: više se odnosi na automobile ali nisu ni motocikli pošteđeni nebuloza. Revizija besmislenih kategorija tu i tamo bi bila više nego normalna i korektna. *Takođe je potrebna i smislena 'periodična' registracija dvotočkaša... U suštini, ljudi mnogo više treba da se bune zbog glupavih i nelogičnih nameta koji vređaju inteligenciju nego li same ukupne cene registracije vozila. A kad bi se nameti za ovce i magarce sredili, onda bi se i cena registracije vozila uredila.
  7. Ovo na snimku je jezivo ali i slučajno... (ja mislim, mada nemam puno osnova da 'mislim' - nisam ja vozio taj auto) Uredno je sačekao isprekidanu, 'pogledao', i natenane krenuo u obilaženje kao da je sve u redu. Ili nije video kolegu na motoru, ili nije hteo da ga vidi.
  8. A za koji moj je wd-40 ? Ono, mrzi me da gUglam a lepo je i da se napiše. Decenijama se koristi za sve i svašta a isto tako decenijama znam da nije dobar za svašta nešto... Ja sam ga davno omrz'o pa ga i ne koristim.
  9. Zašto bre tako žustro na prvu? Pa dajte vremena da odgovore na pitanje. Na kraju krajeva, baš mi je drago da je neka moto radnja objavila oglas na moto forumu ali sa ovakvom reakcijom na sam oglas sumnjam da će bilo ko ko se bavi motorima ikada ponovo da poželi ovde da se oglasi... Ne branim, nemam pojma ko je ko, ali kao neko ko je bio i privatnik i radio za druge (što za gospodu, što za seronje) ostavljam malo prostora da se kroz komunikaciju dođe do informacija. Bar oni stvarno zainteresovani za posao treba tako da postupe a ne sad da se poplaše i odustanu od prijave na oglas/konkurs.
  10. Ma naravno, pa nije TAG od juče... Da ima bubice - ima, ali da jeste spas, pogotovo u toku letnjih meseci - jeste.
  11. Na ovom podneblju - nikad.
  12. Danas ispred urgentnog centra dva rezervisana mesta za invalide zauzeta sa 5 auta bahatih mamlaza...!!! Uvek je tu po 1 ili 2 bahata al' se ostavi slobodno bar jedno mesto za invalide. Danas jok! I svi su u fazonu "pa jebiga, nema gde, samo 5min., šta me briga, što mi ne obezbede mesto da parkiram" i slično. Bol u K za ljude kojima je to mesto stvarno potrebno...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja