Jump to content

Moto Zajednica

Koje je trenutno najbolje putno osiguranje u Srbiji?

Recommended Posts

• Integrisan, 8100 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Odgovor amss. 

Premium Evropa paket sadrži pomoć na putu i u slučaju saobraćajne nezgode i u slučaju kvara. Takođe, obuhvata i teritoriju Srbije i teritoriju kontinentalne Evrope (bez ostrva). Cena je 8000 dinara, a ukoliko se učlanite preko našeg sajta imate 10% popusta. Link:

WEBSHOP.AMSS.ORG.RS

Pomoć na putu – šlep funkcioniše ovako (u slučaju Premium paketa:

Na teritoriji Srbije imate dva šlepa godišnje u slučaju saobraćajne nezgode ili kvara – bez ograničenja kilometraže

Na teritoriji Evrope imate jedan šlep godišnje u slučaju saobraćajne nezgode bez ograničenja kilometraže. U slučaju kvara imate pravo na šlep do najbližeg servisa koji treba da pregleda vozilo; ukoliko izda potvrdu da kvar ne može da se sanira u roku od sedam dana, tada imate pravo na nastavak šlepa do kućne adrese ili servisa koji sami izaberete; ukoliko vozilo može da se popravi za manje od sedam dana, nemate pravo na šlep do kućne adrese ili željenog servisa.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Никад не једи жути снег!, 1049 postova
  • Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300)

А немају неки буџет за ту поправку, до XXX еуреја?

• Drug član, 1552 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Ovo je dobro. Uzmimo 1000 korisnika po 50 evra po paketu, to je 50.000 evra cistog profita. A nas ce da ebu za 1000 evra slepa 😅 pa ovo je stvarno teski bezobrazluk. Jos pazi ti to. Ako odem Banditom iz 97 god to po njima je krs, i zabole ih da ga slepaju a pare mogu da prime 😅 ovo sve bolje od boljeg. Stvarno smo stvoreni za otimacinu. Ajmo onda svi da imamo najnovijeg GSa pa da nam pomoc na putu ne treba. U prevodu, ako ti se probusi guma to ce da ti saniraju, a za sve ostalo, faken ofen. Jos ima da te kosta ko bubreg kad te odslepaju kod nekog Hansa ili Mitoglua koji radi po ,,pristupacnim" cenama. E tako se stize do dobre zarade, a ne ko mi vecina za platu da radis 😂 ebo me i kad sam se upustio u ovu temu samo sam se iznervirao. Postao sam kao Mile Tranzicija.. 

Promenio član Zarkela
  • Sviđa mi se 2
  • Haha 2

Necu da placam brate nista, koji kurac onda placam putno osiguranje.

Kakvo placanje slepanja kada imam slep neograniceno km? 

Pricam za auto.

• Drug član, 1679 postova

@Zarkela

Ovo za vrednost motora je bila klauzula još od kada je prvi put uvedena asistencija za put. Mislim ok mi je da neće da šlepuju stare motore (ono kao fazon, veća je šansa da stanu nego novi....kao). Ali je bezobrazno što onda prihvataju uplatu ua to vozilo.

• You tube / Drandigo .., 625 postova
  • Motocikl: Yamaha Fz6S

Ja sam danas uplatio Tesla evropa paket za motor, 10 000din.. Uslov je da im se pre uplate dostavi video snimak motora kako radi i da se na snimku snimi okruzenje i tablica.. Verovatno su imali neke prevare..

• Drug član, 1552 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri
pre 39 minuta, Bojan_Jgd je napisao:

@Zarkela

Ovo za vrednost motora je bila klauzula još od kada je prvi put uvedena asistencija za put. Mislim ok mi je da neće da šlepuju stare motore (ono kao fazon, veća je šansa da stanu nego novi....kao). Ali je bezobrazno što onda prihvataju uplatu ua to vozilo.

Pa ne slazem se sa tim. Jer motor nije auto i ne gledaju se toliko godine. Sad zamisli da imas r25 koji je u fantasticnom stanju i krenes na put do Nemacke, zelis da posetis postojbinu. To znaci da nemas pravo na pomoc jer vozis oldtajmer? Onda si upravu sa konstatacijom. Da prilikom placanja se proverava godiste motora i pomoc na putu da je moze da se uplati za starije od 10-15 god. No, mi samo zakljucujemo a da li ce to tako biti i kada, to nije do nas. Eto, koje je onda najpametnije uplatiti? Tesla,Atlas ili Amss

• Drug član, 1679 postova

Ne kažem da je ispravno. Samo kažem da je oduvek tako.

Ja ne uplaćujem za motor ništa jbga. To mu je što mu je.....valjda neće da stane.

• Podržavam 2

• Drug član, 860 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Ja gledam da je najbitnije u toj situaciji da te neko skloni sa puta i odveze do servisa. Takođe i u slučaju nezgode vrati kući. To ću i uzeti, nije skupo, imam nešto za prvu pomoć.

Sve drugo je upitno, mnogo uslova ima i teško da će biti ispunjeni u 95% slučajeva. Govorim za šlep iz inostranstva.

Ko hoće da za uplatu od 80+e ima pokriveno par stotina e u servisu je jedini stvaran dodatni benefita koji nema uslova i on možda ima smisla u retkim slučajevima. 

Kupujete pakete po tome šta vama treba i koliko često idete preko, na kraju i šta vozite. Tvrdim da 90% nas nema potrebe za najskupljim paketima, jer toliko nas ode par puta godišnje preko i napravi plafon 2-3 hiljade km van Srbije, po vozilu. Većina nas ima i auto pa treba osigurati oba vozila što je godišnje 160+e za oba i čista bačena para u tom slučaju. 

Ko pravi 20.000km godišnje preko njemu je veća šansa da se nešto desi, pa taj zna šta će uzeti. 

• Drug član, 1825 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Pa ajd i ja da "glasno" razmisljam. Do sada, odnosno, prosle godine sam imao i ja uplaceno, i vodio se time da uplacujem "miran san" Medjutim, nikada ga nisam iskoristio, tacnije, jesam jednom "vozzi" kada je caletu stao auto kilometar od kuce. Realno, mogao sam i ja da ga odslepam, ali sam hteo da iskoristim osiguranje.

Elem. Za to "sklanjanje od puta" i slep do servisa, sam spreman da platim. Gde god da se nalazis, do prvog servisa, prvog grada, ne mogu da ti uzmu 1000 dukata. Max 100-150e. Taman da njima ne punim boolju... 

A svaki iole dobar paket kosta cirka 80e.

Zakljucak je da nazovete telefonom sami jer ovde jebe lud zbunjenog. 

Za auto slepa i AMSS i Atlas u slucaju kvara, neograniceno.

• -, 1993 postova
  • Motocikl: /
4 hours ago, markommarko said:

I šta je zaključak? Atlas, Tesla, AMSS?

To ni ovi u CERN-u ne mogu da zakljuce :D

• Haha 1

• Enduraš, 6794 postova
  • Motocikl: 450MT

Ja sam uzeo Atlas intenacional+ paket 9990 din preko agenta prodaje. Meni to bukvalno treba do sitonije i nazad, u drugo inostranstvo ne idem autom. Možda je overkill što neko reče, ali neću da razmišljam. Za Atlas sam se odlucio jer jedini šlepuje do kuće bez ograničenja kilometraže i bez pitanja i u slučaju kvara. 

• 4_tocka_i_karoserija, 2515 postova
  • Motocikl: -
Pre 3 sati, aca-pn je napisao:

Za Atlas sam se odlucio jer jedini šlepuje do kuće bez ograničenja kilometraže i bez pitanja i u slučaju kvara. 

Zar Tesla sad ima ograničenja za šlep kući?

Ranije nisu imali. Bilo je - šlep do prvog servisa, pa kad se ustanovi šta je, ako oni pokrivaju (do 600e), popravlja se, ako vozač mora da doplati on bira da li doplaćuje ili ide šlep.

• Ne silazi, 1719 postova
  • Motocikl: SMC 300
2 hours ago, zaludan said:

Ranije nisu imali. Bilo je - šlep do prvog servisa, pa kad se ustanovi šta je, ako oni pokrivaju (do 600e), popravlja se, ako vozač mora da doplati on bira da li doplaćuje ili ide šlep.

Zar se vlasnik Tesle nije otcepio od Atlasa24, i imao mnogo negativnih ocena korisnika. Bukvalno kao prevarant.

Onda ja uplatim Atlas, oni malo posle izmene uslove slepanja u slucaju kvara.

Zatim Tesla ponudi tu opciju.

Igra macke i misa. Mislim da su svi oni blagi prevaranti. 

Iskustva su nejaka, slabo nam se kvare vozila. Neka tako ostane.

• Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 1530 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Ja imam Atlas internacionalni + paket i tu bi trebalno biti u slučaju kvara ili nezgode bezuslovno šlepanje na prijavljenu adresu u Srbiji ako to klijent traži. Ima još i drugih stvari ali ovo me posebno zanimalo i agent garantovao da je tako.

• Drug član, 2991 postova
  • Motocikl: strom 650

Iz ličnog iskustva pohvale za Smart Drive bilo bolje nego što sam se nadao.

Dokle će trajati ne znam. 

• Enduraš, 6794 postova
  • Motocikl: 450MT
6 hours ago, zaludan said:

Atlas ne uslovljava prvo do servisa. Tipa ako se pokvari auto na putu kuci, neću da visim po servisima sa decom, odvedi me kući, pa ću onda na tanane da resavam kvar.

• Drug član, 860 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu
18 hours ago, aca-pn said:

Atlas ne uslovljava prvo do servisa. Tipa ako se pokvari auto na putu kuci, neću da visim po servisima sa decom, odvedi me kući, pa ću onda na tanane da resavam kvar.

Ne bih da rušim sneška, ali nije tako. Apsolutno se oni pitaju za šlep do kuće i na kraju njihova je poslednja. Svakako se prvo radi dijagnostika od strane partnera, ako ne mogu da ustanove kvar ide se u servis, pa tek onda može šlep do kuće samo u slučaju većeg kvara. Šta je konkretno pored crkavanja bloka motora i menjača za njih veliki kvar nisu znali da mi odgovore. Znači sve se svodi na njihovu procenu i matematiku. I u slučaju da odobre čeka se do 30 dana šlep, ko hoće ranije može, ali pokrivenost do 1.000e. Što je možda dovoljno da nekoga vrate sa Sitonije do Preševa, ali ne i da nekoga vrati iz Venecije ili Minhena. To da stane auto, mi pozovemo i kažemo hoću kući, oni dođu sutra i vrate nas je bajka koje piše na reklami, ne i u praksi. Kačile su kolege i odredbe Ugovora koji se baš u onom delu koji nas najviše interesuje ne slaže sa reklamom ili call centrom. 

20 hours ago, Interceptor BP said:

Ima još i drugih stvari ali ovo me posebno zanimalo i agent garantovao da je tako.

Isto su i meni rekli. Žive od prodaje, nešto će da prećute, slažu, nažalost takav je trend ne samo kod njih. Kada sam postavio par prostih i logičnih pitanja u nastavku komunikacije bilo je tuc, muc, na kraju su priznali da nemaju tu tačne odredbe i da nisu jasno definisane kao što reklamiraju. Tu smo i završili komunikaciju. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 1530 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Meni na jasno pitanje da li u slučaju kvara ili nezgode ja mogu da odaberem šlepanje do prijavljene adrese bez odlaska u servis odgovorio sa jasno da. Nema uslovljavanja ozbiljnošću kvara. Da je to bilo pre ali da sada nema uslovljavanja. Naravno ako me je lagao onda lažem i ja vas. Nisam još koristio njihove usluge (nadam se da i neću) da bi mogao sve to da potvrdim. Imaju tamo i stavku da ako odabereš šlepanje do servisa onda pokrivaju i popravku u vrednosti do 500e pa i hotelski smeštaj do 4 noćenja.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 2991 postova
  • Motocikl: strom 650

Na pitanje odgovore sve može ali u ugovoru piše nešto druga.

Čitajte ugovore ne rekla kazala.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja