Motorcyclist 16556 Napisano Septembar 4 Integrisan, 4954 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fino se ugrade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalVA 34 Napisano Septembar 5 U prolazu, 63 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Trenutno pešak Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam razmišljao u jednom trenutku da uzmem CF Moto, ali iskreno me je najviše odbilo to što sam naleteo na brdo negativnih komentara što se tiče same profesionalnosti ljudi koji rade u Beogradu. Iskreno, ja nemam živaca za takve stvari, pa sam prešao da gledam druge proizvođače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1231 Napisano Septembar 5 (promenjeno) Zainteresovan, 802 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @ShakalVAIsta prica. Motor kao motor bas ima potencijala ali bilo je stvari u voznji koje su mi bas zasmetale, a kad sam za iste pitao u salonu i skrenuo im paznju, ocekivajuci odgovor, samo su slegnuli ramenima... Sto i bas i ne uliva neko poverenje... Nemam zivaca da se njakam sa servisima po NS i BG, tako da sam prelomio na stari-novi, provereni Suzuki. Smatram da su kinezi krenuli u dobrom pravcu i plastike i zavrsna obrada na CF-u stvarno odlicno deluju ali po pitanju te finoce, ugladjenosti u radu samog agregata kao i pouzdanosti istog, jos nije to na nivou Japana i vlasnici kineskih motocikala su svesni toga. Ne znam, meni je neoprostivo da se motor ritne svaki put cim mi noga pipne polugu menjaca, pre svega nije bezbedno uopste... Ne znam da li ikako moze da se iskljuci Quick-Shifter. Druge stvari sam vec pisao par stranica unazad... Te dzidza-bidze TFT ekrani i sl. me ne rade. Tacnije nebitni su mi na motoru, uvek vise preferiram kazaljku ali to je samo neko moje misljenje sto i jelte, nije tako bitno... Izvinjavam se vlasnicima CF-a, ne mislim nista lose, niti hejtujem, pricam samo iz svog iskustva... Promenio Septembar 5 član Rider000 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1508 Napisano Septembar 5 Drug član, 575 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u meniju da isključiš QS. Što se tiče ljubaznosti, kod mene u blizini ima novi prodavac CF. Bio sam kod njega u subotu. Nisam ni znao da je tu, nego sam ženu vodio u šoping i prošao pored salona. Još ni salon nije završio. Primarno radi ATV, ali ima na stanju 450 MT, 800 MT Sand edition i još par nakeda. Primarno sam bio zainteresovan za postojeći 800 MT, zanimljiv mi je i novi MT-X, ali kad sam vidio i sjeo na 450 MT, to je pravi motorić. Ponudio mi je odmah da ga provozam neregistrovanog po nekim lokalnim putićima, ali u šorcu i papučama- ni pod razno. Zove me juče da mi javi neke informacije koje nije imao i da mi kaže da je poziv za probnu vožnju otvoren. Mislim da je problem vaših prodavaca veličina. Ima puno ljudi koji dolaze i pitaju, puno ljudi koji kupuju, pa mu onda i nije stalo. Ja sam u maju probao Voge 900 DSX. Rekoše mi da je dan ranije kolega pokušao update i brikovao tablu. Radi, ali ne pokazuje bukvalno ništa osim velikog crvenog polja sa kineskim tekstom. Pričam sa kolegom sa ovog foruma, kaže da je bio u julu da proba i to i dalje stoji. Više od 2 mjeseca. Kurcobolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 18 Napisano Septembar 5 U prolazu, 16 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, admiki je napisao: Imaš u meniju da isključiš QS. Što se tiče ljubaznosti, kod mene u blizini ima novi prodavac CF. Bio sam kod njega u subotu. Nisam ni znao da je tu, nego sam ženu vodio u šoping i prošao pored salona. Još ni salon nije završio. Primarno radi ATV, ali ima na stanju 450 MT, 800 MT Sand edition i još par nakeda. Primarno sam bio zainteresovan za postojeći 800 MT, zanimljiv mi je i novi MT-X, ali kad sam vidio i sjeo na 450 MT, to je pravi motorić. Ponudio mi je odmah da ga provozam neregistrovanog po nekim lokalnim putićima, ali u šorcu i papučama- ni pod razno. Zove me juče da mi javi neke informacije koje nije imao i da mi kaže da je poziv za probnu vožnju otvoren. Mislim da je problem vaših prodavaca veličina. Ima puno ljudi koji dolaze i pitaju, puno ljudi koji kupuju, pa mu onda i nije stalo. Ja sam u maju probao Voge 900 DSX. Rekoše mi da je dan ranije kolega pokušao update i brikovao tablu. Radi, ali ne pokazuje bukvalno ništa osim velikog crvenog polja sa kineskim tekstom. Pričam sa kolegom sa ovog foruma, kaže da je bio u julu da proba i to i dalje stoji. Više od 2 mjeseca. Kurcobolja. Gdje ima u meniju da se ugasi QuickShifter? Na mom Touring modelu nemam tu opciju… takođe servis 0 precrtana, čekam senzor od spoljne temperature tri mjeseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 6 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u meniju da isključiš QS. Što se tiče ljubaznosti, kod mene u blizini ima novi prodavac CF. Bio sam kod njega u subotu. Nisam ni znao da je tu, nego sam ženu vodio u šoping i prošao pored salona. Još ni salon nije završio. Primarno radi ATV, ali ima na stanju 450 MT, 800 MT Sand edition i još par nakeda. Primarno sam bio zainteresovan za postojeći 800 MT, zanimljiv mi je i novi MT-X, ali kad sam vidio i sjeo na 450 MT, to je pravi motorić. Ponudio mi je odmah da ga provozam neregistrovanog po nekim lokalnim putićima, ali u šorcu i papučama- ni pod razno. Zove me juče da mi javi neke informacije koje nije imao i da mi kaže da je poziv za probnu vožnju otvoren. Mislim da je problem vaših prodavaca veličina. Ima puno ljudi koji dolaze i pitaju, puno ljudi koji kupuju, pa mu onda i nije stalo. Ja sam u maju probao Voge 900 DSX. Rekoše mi da je dan ranije kolega pokušao update i brikovao tablu. Radi, ali ne pokazuje bukvalno ništa osim velikog crvenog polja sa kineskim tekstom. Pričam sa kolegom sa ovog foruma, kaže da je bio u julu da proba i to i dalje stoji. Više od 2 mjeseca. Kurcobolja.Rešili su to, nije Qrtzobolja, nego su čekali ekran iz CHN.U Julu je stigao i zamenili su ga...Eto iz prve ruke da imaš info.Sent from VOGE DS900X using ChinaTech 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Septembar 10 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 242 Napisano Septembar 11 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, NIKOLA 1 said: Sa kilazom od 230kg I pricom o ceni od 12000€ Ktm 790adv je bolja opcija Ali ako cena bude realnih 10500€ onda je to vec druga prica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 96 Napisano Septembar 11 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine u Aprilu kupim 800MT Touring i cena je bila 11.000 eur. sada je na akicji 9.000 tako ce biti i sa ovim izace sa nekom cenom pa ce ubrzo spustiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Septembar 12 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Zato je bitno da se ne zalece sa ovim kinezima. Prave budale od vas. Ista prica je bila sa Voge. sajamski popust trt-mrt, posle sajma jos jeftiniji bio. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 242 Napisano Septembar 12 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, lestra said: Zato je bitno da se ne zalece sa ovim kinezima. Prave budale od vas. Ista prica je bila sa Voge. sajamski popust trt-mrt, posle sajma jos jeftiniji bio. Jes zajebano kupis nov i hoces da ga prodas za 2-3-4 godine... A njemu cena pala za 2000 € ti moras spustiti za bar 4000 € da bi ga prodao „brzo"... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5372 Napisano Septembar 13 Drug član, 1928 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @bratislavr uh, baš je bezveze kad se to desi, verujem da ti nije drago. Imao sam slične situacije za mnogo jeftinije stvari i znam kako se verovatno osećaš. Ali objektivno gledano - mislim da nema ovo mnogo veze sa kinezima - jednostavno tako to ide. Prodaja nije išla kao što su očekivali, sezona je gotova - cena ide dole. To je skroz logično. Verovatno ne žele da drže taj motor cele zime, možda ih košta nešto, itd. Dodouše baš je velika razlika. @lestra na koji Voge misliš, i kako su išle cene ? Ja znam da je 300 Rally prošle godine na sajmu bio valjda 3890, a posle sajma 4240, i iz prve ruke imam potvrdu toga, čak su i previše striktni oko toga bili, pisali su ljudi. Ne znam da je posle sajma cena padala. Barem za prošlu godinu. Ali evo još dva primera - baš je juče neko postavio cenu za Apriliu Tuareg koja je sada 10.500. Od početka prodaje je bila 12.000 (čak 12.500 za plavu verziju, ali su i tu razliku vrlo brzo anulirali). Ne ide prodaja kako se očekivalo - cena dole. Dalje - Yamaha T7 . Prodaja je krenula sa cenom od oko 10.500 ako se ne varam (osnovni model) , da bi na prvom sajmu akcijska cena bila 9.560 za "prošlogodišnje" modele, koji se ni po čemu nisu razlikovali od najnovijih. Slično je bilo i za Rally verziju. Tako da čak i ako neko pokušava da nas napravi budalama, što je vrlo moguće - to nisu isključivo kinezi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Septembar 13 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bio onaj 525 voge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 96 Napisano Septembar 13 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: CFMOTO 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @živke Ne sekiram se mnogo zato što ne planiram da ga menjam, želeo sam i kupio nov motocikl pa sad koliko god da vredi u vreme prodaje vredi, bio sam spreman na to da izgubim ali što kažeš ovo je u kratkom roku baš spuštanje cene. Ali svakako sledeći neće biti kinez! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3216 Napisano Septembar 13 Drug član, 790 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, živke said: Prodaja nije išla kao što su očekivali, sezona je gotova - cena ide dole. Mislim da nema veze sa tim, vec da je to neka akcija proizvodjaca. Juce se cujem sa kumom u Nemackoj i spomenem mu ovo jer znam da ga je zanimao CF. Potpuno isto se desava i na trzistu Nemacke. I tamo su snizene cene. Explore je u kombinaciji sa sva 3 kofera moguce uzeti za 11890eur. Imaju u ponudi i Sport verziju (mislim da je nema vise kod nas) koja je sada sa cenom 6.999 eur. Jedino sto me tu buni je da u vrhu oglasa stoji oznaka A2, dok se u donjem delu teksta, gde su specifikacije, jos uvek spominje 95ks. I kod njih je garancija 4 godine, dok je kod nas 5 godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6178 Napisano Septembar 20 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko provalio kad se i sta ugasi zmigavac. Prvo sam mislio da se gasi posle naginjanja ali izgleda nije. Juce sam malo testirao i par puta se ugasio bas kad sam ubacio u 3. brzinu ali opet posle toga par puta nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1508 Napisano Septembar 20 Drug član, 575 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Da nije kombinacija nagiba i brzine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1932 Napisano Septembar 20 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Sharky - Alex je napisao: Jel neko provalio kad se i sta ugasi zmigavac. Prvo sam mislio da se gasi posle naginjanja ali izgleda nije. Juce sam malo testirao i par puta se ugasio bas kad sam ubacio u 3. brzinu ali opet posle toga par puta nije. Piše ti verovatno u uputstvu. Ovo je za Hondu: Turn signal switch The turn signal will automatically stop when you complete the turn. (You can manually cancel the lights by pressing the switch in.) When used for a lane change, the turn signal will automatically stop in 7 seconds or after riding 120 m (131 yards). In some cases, the timing at which the turn signal stops could be less or more. Always use the recommended tyres to ensure correct automatic cancellation operation. Ovako je bilo na BMW-u: The turn indicators are cancelled automatically after the defined riding time and distance. The defined time and distance can be set by an authorised BMW Motorrad dealer. Factory setting: Riding time = 10 s Distance travelled = 200 m 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1508 Napisano Septembar 25 Drug član, 575 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je MTX zvanično krenuo. Težina 214 kg, gorivo 22,5+8 litara. 2 verzije, standardna i povišena, sa visinom sjedišta 830/870 i klirensom od 230/240. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 242 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Na zvanicnom sajtu jos uvek nema nista u vezi tog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 18 Napisano Septembar 25 U prolazu, 16 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko da mi odgovori, đe može da se ugasi quick shifter u meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1508 Napisano Septembar 25 Drug član, 575 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, OgiBG je napisao: Na zvanicnom sajtu jos uvek nema nista u vezi tog modela. 800MT-X 摩托车|参数|报价_CFMOTO春风动力 WWW.CFMOTO.COM MT系列:800MT-X摩托车的产品排量799cc,春风蓝、星光黑,说明书PDF,查找附近经销商,性能特点,参数,报价,图片 Računam da je krenuo dok stoji istaknuta cijena pre 28 minuta, VOKS081 je napisao: Ima li ko da mi odgovori, đe može da se ugasi quick shifter u meni Izvini, nisam vidio tvoj prethodni post. Izgleda da sam ja pomiješao to sa nečim drugim u meniju, a i to je bilo na Explore modelu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 242 Napisano Septembar 25 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, admiki said: 800MT-X 摩托车|参数|报价_CFMOTO春风动力 WWW.CFMOTO.COM MT系列:800MT-X摩托车的产品排量799cc,春风蓝、星光黑,说明书PDF,查找附近经销商,性能特点,参数,报价,图片 Računam da je krenuo dok stoji istaknuta cijena Nisam video to, moja greska. Kad prebacis sajt na engleski gubi se MTX u ponudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6178 Napisano Septembar 25 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, VOKS081 je napisao: Ima li ko da mi odgovori, đe može da se ugasi quick shifter u meni Koliko ja znam quick shifter ne moze da se ugasi. jedino mozda u ovlascenom servisu preko dijagnostike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6178 Napisano Septembar 25 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...