Jump to content

Moto Zajednica

ShakalVA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    41
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ShakalVA

  • Rođendan 14.07.1995.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Valjevo
  • Motocikl
    Burgman 400

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ShakalVA's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. Hvala puno, proverio sam i izbacio mi je 2008. godište. To znači da je bila prva registracija 2009 pa je verovatno zato ona upisana u saobraćajnu.
  2. Postoji li neki sajt gde bih po broju šasije mogao da proverim godinu proizvodnje? U saobraćajnoj piše 2009. ali kad sam stavljao zadnje pločice, došle mi pogrešne i onda su minrekli da je moguće da mu je 2009. prva registracija a da je 2008. godište. Hteo bih da znam zbog daljih naručivanja, svakako bih davao broj šasije uvek zbog toga. Palo mi je na pamet da su stavljena zadnja klješta možda od 2008. ali ne verujem. Praštajte ako sam dosadan malo.
  3. Momci, Videh na jednom oglasu ovakav nosač. Šta vi mislite, da je li ovo dobar način, koliko vidim, ovo se šrafi za posudicu za ulje.
  4. Drugari moji, Na suzukiju koji sam kupio, prethodni vlasnik je izgubio desni teg na rucici. Sada ja hocu da kupim obe rucice sa tegovima, pa me interesuje gde to ima da se kupi, a da se ne narucuje sa Alija na primer? Ne bih da kupujem neke kineske rucice loseg kvaliteta. Edit: Bez grejaca rucice. 2009. godiste
  5. Што рече неко пре мене, нисам боље представљање прочитао ! Добро дошао брате, желим ти да у 2024. уживаш у вожњи. Свако добро !
  6. Kupljen Burgman 400, hvala vam svima na savetima. Kad bude lepo vreme, slikam ga i kačim slike.
  7. Poštovanje motoraši, Imam u planu da do januara, februara, kupim Burgmana 400 2007, 2008 godište. Svideo mi se ovako na oko kao motor, a i dosta mi je ljudi preporučilo njega. Pre same kupovine, hteo bih da ga probam, baš ovo godište. Da li bi mogao da mi se javi neko privatnom porukom, ko ima motor sa ovim godištem, da je iz Bg, da se možda dogovorimo, da se nađemo negde u Bg (Hala Pionir, poligon, na primer), da eto provozam dva tri kruga, po poligonu i da vidim kako se ponaša motor i da li mi uopšte leži. Bio bih zahvalan moderatorima, ako je moguće da ostave post.
  8. Pozdrav momci, Juče sam u MotoLand-u kupio kacigu. Video sam dosta nekih jakni, imate li neki predlog iz MotoLand-a poput ove jakne? Tu mi je pred nosem prodavnica, pa bih otišao da probam ako nešto predložite od njih. Ps. Položio sam pre dve nedelje za A, Bože zdravlja, kroz dva meseca eto i novog motora, ali reko prvo opremu hoću da kupim.
  9. Imam jednu North Face jaknu, koja bi mi super dosla kad je letnje doba. Svakako cu pogledati jos jakni u Max Momentu, vidim da ima lep asortiman. Hvala vam puno, znaci mi dosta vasa preporuka.
  10. Hvala vam svima na odgovorima. Puno su mi znacili svi vasi predlozi i odgovori. Imacu sve ovo sto je napisano na umu, kad budem kupovao jaknu.
  11. Kakvo iskustvo imate sa ovom jaknom? Jel valja?
  12. Pozdrav bajkeri moji dragi, Eto posle godina i godina maštanja da kupim maxi skuter, došlo je i to vreme da ga kupim. Vreme kupovine će biti ako Bog da za koji mesec. Za sad sam u dilemi između tri mašine. To su Suzuki Burgman 400, Honda Silver Wing 400 i Kymco Xciting 500. DA NAPOMENEM KUPUJEM POLOVAN MOTOR Iz nekog mog skromnog iskustva, mislim da su sva tri modela približno dobra i da ih verovatno nijanse dele. Hteo bih da čujem vaša razmišljanja, bukvalno svako ko ima živaca i vremena nek napiše neko svoje iskustvo. Koji model ima neku urođenu manu možda? Koja je potrošnja u nekoj kombinovanoj vožnji i na otvorenom putu? Šta god napišete, verovatno će mi puno značiti u izboru motora. Nadam se da će na kraju ove teme biti okačene slike jednog od ove trojice
  13. Visok sam 180cm. Hvala vam svima na odgovorima, dosta ste mi pomogli da nesto eliminisem.
  14. Хвала пуно. Прочитаћу теме
  15. Bajkeri, evo i mene posle dve godine pauze. Planiram da kupim maxi skuter, dvoumim se oko tri skutera: piaggio beverly 500, piaggio x9 500 i gilera nexus 500. Procitao sam da je Gilera Nexus 500, neudobna za duzi put, takodje malo je veci potrosac (moze da dodje i do 6 l/100km). Takodje malo je skuplja za odzavanje. Zanima me za Piaggio Beverly i Piaggio x9, kakavi su za put do 100-150 km? Jesu li udobniji od Nexusa? Kakva im je potrosnja? Verujem da ce ova tema pomoci i ostalim bajkerima oko izbora skutera. Hvala svima, zivi bili !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja