Juan 140 Napisano Mart 31 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, gde kupujete ove gume, gde je najpovoljnije?Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 31 Napisano Mart 31 U prolazu, 69 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Baki doo Kragujevac Po meni najpovoljniji 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4429 Napisano Mart 31 motoras, 2520 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzimam na IPG. Besplatna dostava, dobre cene. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 361 Napisano April 1 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan U zadnje vreme uzimao kod Baki doo, jer vulkanizer u mom mestu radi sa njima, pa ja samo dođem da promenim, gume čekaju, ali sad uporedio cene za (par) Touring Force: Baki 27.080 IPG 24.534 i pošto iskače reklama: Eplaneta 25.230 (sa poštarinom) Znači sledeća tura IPG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4429 Napisano April 1 motoras, 2520 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan I na IPG su dotovi sveži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23645 Napisano April 1 Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kod Bakija svake godine u ovo vreme ima mitasa sa baaaas svezim dotom, tipa par nedelja kalendarske godine... U sred sezone, ili pred kraj tesko...Prosle godine nije bilo na stanju touring force uopste, iz nekog magacina su mi doneli par 2022 dot i imao sam 1000din popust po gumi.Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2010 Napisano April 1 Drug član, 1111 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Robi said: U zadnje vreme uzimao kod Baki doo, jer vulkanizer u mom mestu radi sa njima, pa ja samo dođem da promenim, gume čekaju, ali sad uporedio cene za (par) Touring Force: Baki 27.080 IPG 24.534 i pošto iskače reklama: Eplaneta 25.230 (sa poštarinom) Znači sledeća tura IPG Ja sam prosle godine narucio sa eplaneta EVO+, kada sam narucivao, zvao sam ih telefonom i proverili su dot u magacinu i na prednjoj i zadnjoj gumi. Secam se da je cena bila bas niska i ja kazem ok, uzimam, dogovorimo se da online odmah sve odradim, sto i jesam, dok smo bukvalno i telefonom pricali i platio online i onda odjednom tisina nedelju dana da bi mi na kraju otkazali porudzbinu... pretpostavljam da je neko njihov uzeo za te pare, tako da kod njih vise nista ne kupujem, nevezano za gume. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 140 Napisano April 1 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vam kazem, da sam zvao delmax, i da su najjeftinije gume kod njih!Sport force sto sam nasao do sad naj cena je bila 25000, kod njih je 22500Touring force najniza cena do sad 26300- delmax 24200.Nema na cemu, pozdrav Sent from my 2201117PG using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 140 Napisano Petak u 17:13 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle, dot je 0525 i 0825Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 27 Napisano Petak u 17:52 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje nikakvih iskustava sa sportforce+ev ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4429 Napisano Petak u 19:21 motoras, 2520 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 4. 2025. at 18:26, Juan je napisao: Samo da vam kazem, da sam zvao delmax, i da su najjeftinije gume kod njih! Sport force sto sam nasao do sad naj cena je bila 25000, kod njih je 22500 Touring force najniza cena do sad 26300- delmax 24200. Nema na cemu, pozdrav Sent from my 2201117PG using Tapatalk Koja dimenzija gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 140 Napisano Petak u 21:08 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan 160 60 17120 60 17Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4429 Napisano Petak u 21:36 motoras, 2520 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Juan je napisao: 160 60 17 120 60 17 Sent from my 2201117PG using Tapatalk SF+ na IPG 120 70 17 je 9998,00 160 60 17 je 11640,00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 140 Napisano Subota u 00:02 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan SF+ na IPG 120 70 17 je 9998,00 160 60 17 je 11640,00Nemaju na stanju duze vreme 120 60 17, a volim da bude kako je fabrika propisala, iz tog razloga nisam hteo 70 prednju.Sent from my 2201117PG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 335 Napisano Subota u 04:48 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Pelee je napisao: I dalje nikakvih iskustava sa sportforce+ev ? 6 pari sf+ i 1 ev. Isti motor, iste ralacije vožnje. Sve je potpuno isto što se tiče vožnje i pređene kilometraže. Mada pri ekstremnom kočenju sf+ bolje drži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18773 Napisano Subota u 06:41 Integrisan, 5622 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Gde menjate gume u okolini Novog Sada? Znaci da oni i skidaju, montiraju i balansiraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 117 Napisano Subota u 07:57 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Imas vulkanizer Zare(covek je bajker),ima i Kedi...Poslato sa CRT-NX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 504 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Pitanjce za ekipu Vozim Suzuki GSX750 Inazuma (nesto kao srednji Bandit). Doslo vreme za promenu opanaka. Pokusavam da iskopam sto jeftiniju kombinaciju. Ono sto nalazim je Mitas Sport Force+ u kompletu, ili kombinacija Continental ContiSportAttack u kombinaciji sa prednjom Dunlop Sportmax GPR-300. Sta bi ste na mom mestu pre kupili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11467 Napisano pre 7 sati Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Izbegavaj Dunlop GPR 300... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13980 Napisano pre 7 sati Integrisan, 7692 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što SportAttack? To je sportska guma, bolje idi na sport touring. To je RoadAttack 3 ili 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2097 Napisano pre 3 sati Drug član, 1310 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan ja na tehničkom, a iza mene dolazi baja sa Ducati 1198. Grme Terminjoni, klepece kvacilo, svima je svanulo kad ga je ugasio Obidjem malo oko motora, potvrdim sebi da nikad ne bih poželeo takav motor, ali mi na kraju ipak upade u oči da su na njemu Mitas Sport Force +. Ne dovodim u vezu takav motor i Mitas gume, ali su možda dovoljno dobre da mogu da izdrže maltretiranja kakva taj motor može da priredi. A možda je i gazda utanjio sa lovom, pa vozi šta može da kupi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23645 Napisano pre 3 sati Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23645 Napisano pre 3 sati Integrisan, 9951 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .. inace drugar vozi sve motore oko 200ks, na svakom je sport force. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19164 Napisano pre 29 minuta (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2553 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Ja pričam vec odavno da sam na Busi terao i SF i TF i obe su se pokazale do jaja, sem sto se SF brze trosi, TF traju oko 2000 km duze. Takodje na ZX12R terao SF i odusevljen sam tom gumom. I uvek bih je ponovo kupio, novu naravno, jer je bolja od svake polovne brendirane. Kod Mitasa je fora sto prve sezone grizu kako drze, cim prezime, sledece sezone drasticno gube grip ...ali kod mene uglavom nisu docekale drugu sezonu, trajale su oko 6000 km max. Promenio pre 24 minuta član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...