Jump to content

Moto Zajednica

2021 Aprilia Tuareg 660

Recommended Posts

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Tuareg 660
pre 42 minuta, Gajo Sevojno je napisao:

Ok, uzeću ovaj termostat. A u skorijoj budućnosti ću i katalizator da skinem i remap da odradim..

Sa skidanjem cata/remap ćeš svakako dobiti dosta i po pitanju performansi i grijanja. Vidim da imaš novi Rally model, on ima drugačije usisno tijelo, navodno bolje radi i manje se grije nego naši "stari", kupio je

jedan poznanik nedavno, moram odraditi usporedni test. 😃

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1522 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr

Uh, kako onda greje tek taj " stari " 😜.. Sta znam, mozda nisam trebao rally da uzmem, evo juče bas uzeo da montiram crash barove, kad prc.. ne može na rally.. ima dole veci pleh i ne može. Platio 190€, izgleda da cu sad morati da narucim orginal od aprilije 500€ 🤬, izgleda da Kinezi nisu još napravili za rally, ne mogu nigde da nadjem..

Pre 4 sati, Gajo Sevojno je napisao:

Uh, kako onda greje tek taj " stari " 😜.. Sta znam, mozda nisam trebao rally da uzmem, evo juče bas uzeo da montiram crash barove, kad prc.. ne može na rally.. ima dole veci pleh i ne može. 

Odreži višak pleha !!

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 201 postova
  • Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005.
On 8. 7. 2025. at 13:56, OgiBG je napisao:

Screenshot_20250708_135503_com_instagram_android_InstagramMainActivity_edit_255847623255369.thumb.jpg.ddc48c488383d0879af8afad127400e7.jpg

Seba ih je radio, mozes njega da kontaktiras.

Moj motor je na slici, zaobidji Sebine, kuoi ili Outback original ili Swmotech, ja sam sw motec

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Pre 12 sati, dusantomic je napisao:

Moj motor je na slici, zaobidji Sebine, kuoi ili Outback original ili Swmotech, ja sam sw motec

Ja imam SW-Motech i za sada su se pokazali dobri, iako sam pao sa njima samo dva puta. 😄

• U prolazu, 7 postova

Dragi svi,

Odlučio sam da prodam svoju (a pre toga Gliginu) Apriliu Tuareg 660.  Razlog za prodaju je lep i porodične prirode. :) 

Motor je 2023. godište, prešao oko 19000km. Gliga je prvi vlasnik (prešao oko 16000km), a ja sam drugi (prešao oko 3000km). Što se tiče motora sledeće je stanje:

- Uvek održavan u ovlašćenom servisu. Poslednji servis urađen u Moto garaža u Beogradu u maju 2025. godine (u prvoj verziji oglasa sam napisao 2024. greškom) a kojom prilikom su pregledani ventili i bregaste i sve je bilo u odličnom stanju.

- Nema oštećenja na plastikama koje bih posebno istakao. Ima uobičajenih ogrebotina na kreš barovima, skid plejtu i auspuhu (od torbi);

- Sve funkcioniše (tempomat, svetla, senzori itd.) i sve je ispravno;

- Outback kres barovi i skid plejt (+ originalni skid plejt);

- Barkbusters štitnici za ruke (možda imam i originalne, ne mogu da se setim sada)

- Aprilia Quickshifter (+ originalna poluga menjača);

- Aprilia grejači ručica (+ originalne ručice);

- OEM termostat koji ranije otvara i od tada motor radi hladnije (+ originalni termostat);

- Ploča za rep za vezivanje bisaga (Gliga će bolje znati koja je);

- Kofer LS2 40ak litara (1 full face kaciga);

- Li-Ion akumulator;

- Pločica za auspuh (štiti bisage od auspuha).

Cena je 8000 EUR.

Evo i linka ka PA: http://www.polovniautomobili.com/motori/28510177/aprilia-tuareg-660

Za admine: Moj glavni nalog je Adler i na njemu imam više od 100 postova i mogu da postavljam oglase, ali sam zaboravio šifru. Pokušali smo da je vratimo prošle godine zajedno ali bezuspešno. Od tada sam otvorio ovaj profil sa kog postavljam, pa ne mogu oglas da kačim na adekvatno mesto. Mislim da ni ovo mesto nije pogrešno, ali ako se ne slažete, molim vas prebacite gde treba (ili ću i sam to uraditi, ako mogu tehnički). :) 

Pozdrav,
Milan

+381 69 523 25 64

IMG20250807135324.jpg

20250425_145704.jpg

Promenio član Adler1
  • Sviđa mi se 10

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja