PaPaja 1182 Napisano Octobar 25 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan @easy and slow jesi probao Tenere 700? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Octobar 25 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako Gliga bude još malo vozio Tuarega ide Kove na doboš ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 248 Napisano Octobar 25 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @PaPaja Glava kaže: High End: Vstrom 1050 RE GSX 1000 GX Tracer 9 GT Afrika Twin Adventure Sport DCT Mid size: Transalp Vstrom 800 RE Srce kaže: Moto Guzzi Stelvio Aprilia Tuareg 660 Moto Guzzi v85 TT Facelift Ducati V2S ...i tako, odoh ja malo u ludnicu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1216 Napisano Octobar 25 prisutan, 1119 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi meni moji rekli "a što se ti ne drogiraš ,ko sav normalan svet" ! Kad bih dobio na lotu, uzeo bih tvoj spisak kao obavezan za nabavku, i još turio ponešto!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4379 Napisano Octobar 25 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, srbac je napisao: Ako Gliga bude još malo vozio Tuarega ide Kove na doboš ! Koliko bi bilo lepo da se mogu svi zadržati... Međutim, finansije tvrde drugačije što je i jedini razlog prodaje Tuarega. Kove je trenutno najbliži onom što ja od motora želim (u ovom trenutku) i kao takav definitivno ostaje kod mene dokle god budem u prilici. Samo mi je žao što se nije pojavio godinu dana ranije. Time bih izbegao sadašnju prodaju Tuarega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Octobar 25 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ja posle T7 uzeo Afrika Twin Adventure Sport manual Kod mene ovaj put slažu i glava i srce.Srce sam nekad slušao za Apriliu pa sam se zajebaoSent from my M2101K6G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 592 Napisano Octobar 28 Drug član, 1359 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 25.10.2024. at 17:40, PaPaja je napisao: Zato sam ja posle T7 uzeo Afrika Twin Adventure Sport manual. 1000 ili 1100 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Octobar 28 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2605 Napisano Octobar 28 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ste našli brdo u Slavoniji Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 592 Napisano Octobar 29 Drug član, 1359 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Krmco je napisao: Gde ste našli brdo u Slavoniji Dugo smo tražili !! ima brda u Slavoniji , i to dosta. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 592 Napisano Octobar 29 (promenjeno) Drug član, 1359 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 28.10.2024. at 10:00, PaPaja je napisao: 1100 Ta je baš odlična. ona prva 1000 je isto dobra, ali teška za offroad, Tuareg je bicikl za nju. Promenio Octobar 29 član AnteK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2605 Napisano Octobar 29 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Papuk je najbližiq koliko znam, bio sam pre par godina. Došli od Osijeka a vratili se preko Požege, doduše jedan dan i kolima. Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4379 Napisano Novembar 7 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jesen u mom kraju. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 137 Napisano Novembar 7 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prelep ! Baš ovih dana o tome nešto razmišljam, da mi nije svaka dalja vožnja sa suprugom i kuferima (a kako drukčije sa ženom na put) sigurno bih vozio nekog Tuarega ili Teneru namesto glomaznog GS-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Novembar 14 (promenjeno) MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Unapređena verzija za 2025god , Aprilia Tuareg 660 Rally Promenio Novembar 14 član NIKOLA 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Novembar 14 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo trenutno najinteresantniji model u toj srednjoj klasi ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16506 Napisano Novembar 14 Integrisan, 4936 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. Super izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5280 Napisano Novembar 14 Drug član, 1882 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A u čemu je razlika u odnosu na dosadašnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Novembar 14 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Info o promenama se moze procitati ovde: 2025 Aprilia Tuareg Rally Preview | Rider Magazine RIDERMAGAZINE.COM The new Aprilia Tuareg Rally adds extra features and off-road capability to the standard Tuareg 660, which also gets updates for 2025. Ukratko sad ce biti obicna i rally verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 592 Napisano Novembar 15 (promenjeno) Drug član, 1359 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.11.2024. at 17:38, živke je napisao: A u čemu je razlika u odnosu na dosadašnju? Dodali su u seriju gadgete koje većina stavi kao aftermarket + preradili prednje vilice. Djeluje dosta više "stiff" kada sjediš na njemu, svidjelo mi se. Promenio Subota u 12:34 član AnteK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4379 Napisano Novembar 15 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hoće biti "menjam isto za isto"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 592 Napisano Petak u 22:00 (promenjeno) Drug član, 1359 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Gliga je napisao: Hoće biti "menjam isto za isto"? Vjerovatno NE, ali sa mnom nikada ne znaš, nisam ograničenih pogleda ! Stavili su linerane opruge umjesto progresivnih ( što je bolje za off ), i sada sa full CCW preloadom naprijed motor je dosta "tvrđi" nego prije. Promenio Subota u 12:33 član AnteK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...