Nemus 1332 Napisano Avgust 10, 2020 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Veliko je sranje dragi prijatelji ako vozite oba roditelja svoje dece na motoru( kako je to jednom neko lepo ovde napisao). Siguran sam da je pokojni momak izvukao pouku mada to sada i nije vazno, troje dece su ostali bez jednog roditelja. Isto tako nije vazno ni nase zapazanje vezano mozda za brzinu, vezanu kacigu, drugo vozilo...i da ga javno iznosimo. Mislim da smo dovoljno pametni da sami izvucemo zakljucke bez potrebe da to javno napisemo iz postovanja prema pokojnom coveku koji sigurno nije hteo da se desi to sta se desilo. Hocu da kazem da mozda nije lose nesto i da zadrzimo za sebe. Dva i dva su cetiri napisili mi to ovde ili ne. Citajuci crnu hroniku ovde na forumu poslednjih 11 godina cini mi se da smo malo oguglali na sudbine i naglo prekinute zivote nasih drugara, kao da je to postalo normalno, nesto svakodnevno. Kao da tako nesto nama ne moze da se desi( brzina, kaciga, malo piva...) , moze i desavace se na zalost.Puno je do nas a nesto i do sudine, lose srece, neka nazove to ko kako hoce. Nikada nisam pisao u ovom podforumu jer sam bio siguran da nemam sta pametno da napisem ali ova nesreca me nekako bas pogodila jer i sam vozim oba roditelja svoje dece a i ziv sam covek koji gresi pa zbog gluposti moja deca mogu ostati bez roditelja. Od sveg srca zelim da se majka potpuno oporavi i da deca imaju detinjstvo kakvo zasluzuju. Cuvajte se ljudi i pamet u glavu! 5 1 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Avgust 10, 2020 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Nemus je napisao: Siguran sam da je pokojni momak izvukao pouku mada to sada i nije vazno, troje dece su ostali bez jednog roditelja. Isto tako nije vazno ni nase zapazanje vezano mozda za brzinu, vezanu kacigu, drugo vozilo...i da ga javno iznosimo. Mislim da smo dovoljno pametni da sami izvucemo zakljucke bez potrebe da to javno napisemo iz postovanja prema pokojnom coveku koji sigurno nije hteo da se desi to sta se desilo. Hocu da kazem da mozda nije lose nesto i da zadrzimo za sebe. Dva i dva su cetiri napisili mi to ovde ili ne. Loše si siguran, nažalost nesrećni kolega nije imao kad da izvuče pouku. Danak je glavom platio, porodicu zavio u crno. Ovo je stvarno strašno šta se dogodilo... i strašno i tužno u isto vreme. Istina nekad bude surova i jako zna da boli. Ne treba ćutati već naprotiv, treba pričati, ukazivati na moguće i nemoguće situacije. Ne zbog nas koji znamo koliko su 2 i 2, mi nismo problem. Ima mnogo onih koji to baš i ne znaju, uče na teži način ako sreće imaju. Kolegu ne poznajem, sama pomisao na sve to u meni budi tugu, žal, nikom da se ne desi. Majka će se oporaviti al deca nikad neće imati detinjstvo kakvo zaslužuju jer zaslužuju jednako i Oca pored sebe. Tu će zauvek ostati jedna velika praznina. Odjavljujem se iz teme, nemam više šta dodati sem da se čuvate! 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15492 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Avgust 12, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Prodjoh juče dva puta tuda motorom, mislim da nikada nisam sporije vozila a sve vreme jeza, knedla u grlu i zilion misli.. Samo ću reći da šta god ko radio, šta god ko mislio, apsolutno NIKO ne zaslužuje da ode na onaj svet ovako.. Bog da mu dušu prosti... Iskreno se nadam da se supruga ne seća tog momenta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16539 Napisano Avgust 12, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno kako se uvek nadje neki znak, betonski stub, drvo, panj... i to jedini stoji tamo kao da ceka nekog motociklistu . Sta je sa trouglom koji se postavlja nakon kvara automobila, to vise niko ne fura??? I ja sam u nedelju uvece naisao na neosvetljenu frezu ali sam je primetio na srecu nije bio bas mrkli mrak. Ne mozes Balkancu uterati u glavu, ne ide.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5852 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je istina da je neko tu ostavio automobil bez obelezja, treba ga na dugogodisnju robiju. To nije vozac to je onaj bahati bezobrazni govnar, a o takvim primercima postoji i tema na forumu. Ako je jos bilo nizbrdo, ne mogu zamisliti taj kvar da vozilo ostane bez mogucnosti kretanja da bi se doslo do sigurnije pozicije. Ako se pak takav kvar desio, sa kakvim vozilom je nevozac usao na autoput? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Avgust 12, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Motorcyclist je napisao: Sta je sa trouglom koji se postavlja nakon kvara automobila, to vise niko ne fura?? Mnogo bas mnogo retko se koristi, prva reakcija je da se upale sva 4 i onda se hvataju za telefon, retko kad i izlaze ljudi iz kola. A i kad se koristi trougao cesto puta drugi vozaci ga polome izgaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Avgust 12, 2020 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da trougao jos samo kamiondzije koriste. Valjda ih vise na obuci driluju za to. Mislim da novi vozaci misle da to sluzi samo da bi pokazao policiji kad te pita imas li opremu (a znam gomilu ljudi koji ga ni nemaju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Avgust 12, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 9.8.2020. at 13:00, Kole26a1 je napisao: Bio je parkiran dole na dnu nizbrdice u zaostavnoj traci neosvetljen. Kaze da je stavio trougao preblizu auta i onda je prolazila neka 'inspektorka' koja je stala i rekla da pomeri trougao dosta gore negde sto je on i uradio. Naisao sam nakon udesa ali sam prosao motorom dole i cuo sta je pricao policiji koja je uzimala izjavu. Citirao sam post za one kolege koji pisu a nisu pricitali sta je sve napisano u ovoj mracnoj temi. Bio je postavljen trougao... Ja sam u mojoj glavio napravio neku sliku te nesrece. Pokojni kolega je imao pratnju jos nekolicine bajkera,vracali su se sa moto zurke. Opleli su uzbrdo,pa u istom ritmu nastavili da peglaju krivine na nizbrdo. Kad se najmanje nadamo i gde ne ocekujemo problem,on se stvori i to u mraku. Neka je isao samo 100km/h....nije imas sanse da napravi manevar ispravljanja motora,izbegavanja automobila i ponovno obaranje motora da isprati put. Samo je do njegove greske koja nama zivima treba da bude skola. Pustimo ga da pociva u miru a prijatelje i porodicu da prebrode gubitak. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5852 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za poziciju trougla usled obelezavanja vozila bih napisao svasta, ali ne vredi. Ne citaju to oni koji postavljaju isti odmah iza prtljaznjika . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15492 Napisano Avgust 18, 2020 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Avgust 18, 2020 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka ove slike za opomenu sluze, mora sporije drugari! Mora... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 691 Napisano Avgust 18, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Au sunce ti šta ostalo od motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 18, 2020 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan jezivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15797 Napisano Avgust 18, 2020 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, N.F.S. je napisao: Neka ove slike za opomenu sluze, mora sporije drugari! Mora... Bojim se džaba, sinoć je bilo opasno prangijanje 2 motora, jbg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Avgust 18, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Nije bilo u novinama ali krajem prosle nedelje poginuo je motociklista u selu Bubusinac(Selo izmedju Pozarevca((Bratinca)) i Drmna) Naisao sam 2h nakon nesrece,znaci slosilo mi se kada sam video lokvu krvi...Bukvalno cela traka je bila umazana krvlju.Ta slika mi bila pred ocima dok sam vozio kuci.Drugar ima slike nesrece(vidi se telo pokojnika)ali iz postovanja prema porodici i zbog uznemirujuceg sadrzaja necu okaciti. Imao je kacigu ali kako mestani pricaju(Tako sam cuo,nije zvanicno) vozio je pijan i jako brzo(kazu da je ostala kazaljka na 160,ponovo nepotvrdjeno)Pamet u glavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Avgust 18, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan A di je ovde motor na slikama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 20, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče obeležavanja zaustavljenog vozila na auto putu, trebalo bi proveriti i službu za održavanje auto puta - kakve su njihove obaveze po tom pitanju. Pre više od 30 godina ( pre ovih naših ratova ) sam službeno išao u Maribor. U povratku mi se pokvari službeni kombi kod Zagreba, nekih 4 - 5 kilometara posle motela Plitvice. Postavim ja trokut nazad, još stavim neki kamen da ga drži i autostopom se vratim do motela odakle sam javio u firmu gde sam stao i zašto, oni mi odgovore da ujutru stiže mehaničar i da čekam. Kupim u radnji hranu i vodu i opet se vratim do vozila. Negde oko 19,oo stiže do mene ekipa u onom Tamiću - putar varijanta, izlaze momci, pitaju šta je bilo, ja im objasnim, oni kažu OK, ali sa onog kombija skinu ogromni znak sa postoljem ( Okrugli plavi sa strelicom za obilazak ) i postave pedesetak metara iza mene, kaže lik - trokut je lak, prođe par šlepera i oduvaju ga, a ovo ne može. Kad ti dopđe majstor i popravi kombi, samo ga pomerite uz ogradu, a mi ćemo ga pokupiti jer patroliraju dva puta dnevno na njihovom reonu. To beše pre trideset godina kod Zagreba. Pitam se dal ovi naši to rade u današnje vreme ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14127 Napisano Avgust 20, 2020 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da, pred izbore. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4820 Napisano Avgust 20, 2020 Drug član, 1871 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To bi mozda spasilo ovog čoveka i živote njegovih najbližih, ali sama činjenica da je računao na vožnju zaustavnom trakom je opasna sama po sebi. Odgovornosti vozača koji je pokvaren auto ostavio u zaustavnoj traci nema osim toga što je i njemu sad teret na duši jer se čovek uvek zapita šta bi bilo kad bi bilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 103 Napisano Avgust 20, 2020 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Uh uh uh... braco moja mila, samo gomila gvozdja ostala... Inace vozim tom deonicom skoro svaki dan, tih par krivina od grada ka iskljucenju za Bubanj potok je bas bas nezgodno, pogotovu poslednja desna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grasko.car 77 Napisano Avgust 23, 2020 GRASKO.N, 108 postova Lokacija: Bezanijska kosa Motocikl: BMW 650 CS- BIVŠA LJUBAV Prijavi odgovor kao problematičan Kolege vise nema, deca su ostala bez oca, neka mu je laka zemlja. Nadam se da ce se majka oporaviti sto pre.... Mora se voditi racuna, na motoru pri velikim brzinama malo je potrebno da izgubis glavu. Naši putevi su losi, neosvetljeni, vozaci su neobrazovani tako da moras voditi racuna o svakom detalju a pre svega smanjiti brzinu.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni 65 Napisano Septembar 10, 2020 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cesto tuda prolazim, nekoliko puta sam naisao na stare slepere bez retardera koji ga tu spusta sa 10km na sat, sto mu izadje kao da stoji. Jako opasno mesto, pogotovo nocu. Bezite od te zaustavne trake, jer nikad ne znate sta vas ceka u krivini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktorski 167 Napisano Septembar 17, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Leoben, Styria Prijavi odgovor kao problematičan On 8/12/2020 at 7:44 AM, Motorcyclist said: Neverovatno kako se uvek nadje neki znak, betonski stub, drvo, panj... i to jedini stoji tamo kao da ceka nekog motociklistu . Невероватно је колико морамо да мислимо и за себе и за друге, да предвидимо и спречимо све елементе и потенцијалне догађаје како би безбедно дошли кућама. Деоница пун гас како је неко напоменуо горе, вози се као да нема никога. Саучешће породици. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...