Motorcyclist 16361 Napisano Avgust 14, 2020 Integrisan, 4922 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brt ni mene ne zanima zamena lolololo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 16, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je "nezamenljiv" Honda je to!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozi sa Vetrom 43 Napisano Avgust 21, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Motor kad kupujem povedem nekog ko ce da ostane kod prodavca dok ja idem da testiram motor, ostavim mobilni i nesto od dokumenata. Isto trazim i kad nekom prodajem motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio skuter tako sto sam ga nasao na oglasima,malo gledao slike ,malo se cuo preko vibera . Ljudi natovarili skuter i dovezli ga na prikolici preko 260 km.Kazem ja njima ja ga ni za 100 e ne bi vozio bilo gdje. Napravili kupoprodajni ugovor isti dan ,ja njima lovu i cus. Ostalo je da odjave motor u svom gradu i posalju mi vlasnicku i saobracajnu. E tu sam se okozio 3 dana posto je lik poslao papire obicnom postom a ne preporuceno ili brzom postom. Sve je ispalo ok na kraju i reg. sam na svoje ime. Ipak to ne bih vise nikad radio jer sam kupio macka u vreci . Sreca,dobar je skuter uz neke sitnice koje ne bih vidio i da sam ga gledao pola dana ,kao recimo slomljen mjerac nivoa ulja koji sam kupio za 5 eura . :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto hocu sad ovaj skuter da zamjenim za Yamahu X -City 250 , kako da prejebem lika da mu doplatim ? Spreman sam da mu dam jos 1000 E za jamahu a ja njemu People s 250 koji sam platio isto 1000 e ? Ali lik nece ,ima li neki provjeren nacin da ga ubijedim. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Avgust 28, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima proveren nacin,uvek prolazi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan On 2.8.2020. at 10:43, N.F.S. je napisao: Ja kao u sali kazem onome ko proba, "Ako ti padne na pamet da uteknes, necu prijavljivati... Bices u nekom podrumu biVen, silovan i vezan... " Nasmejem se obavezno dok u oci gledam, napravim nelagodu cas! A sta ako je lik jaci pa to tebi napravi ili potegne cjevku ? :) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Avgust 28, 2020 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, milos-v je napisao: Ima proveren nacin,uvek prolazi. uh ,imao sam ga ,opaka masina . Ipak ne bih isao tako daleko ! Mada,jem g***na ,niste ne fali ni Krmku za te pare . :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Januar 2, 2021 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 8/2/2020 at 9:00 AM, PAPARACO said: Danas pročitah,pa zato pamet u glavu kad prodajete.Nije samo krađa u pitanju već i moguće oštećenje,pad,....Zato prvo lovu na Sunce pa može proba Vidi se da su izuzetno inteligentni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...