Fredi 4440 Napisano Jul 26, 2020 Svrati cesto, 3557 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Imam kladionicu 100% 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Jul 26, 2020 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što Viñales-u nije crko motor umesto Morbidelli-u. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 720 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je bilo videti par Dukaca kako dolecu,steta za kvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1694 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 2299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Bas steta za Peka A sto se Vinjales mucio sa Rosijem - lep pokazatelj da nema od njega sampiona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10576 Napisano Jul 26, 2020 Hronični Motociklopata, 7355 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi mnogo zanimljivije da nisu pocrkavali motori Banjaji i Morbideliju, a Vinjales mora malo da se prokurci inace ce ga progutati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1694 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 2299 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da to nije stvar kurcenja vec bolesnog trkackog mentaliteta kojeg on nema l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarcusS 3 Napisano Jul 26, 2020 U prolazu, 11 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan On 25.7.2020. at 15:01, Boban EN je napisao: I dalje mislim da je ovo bilo potpuno bespotrebno i uzaludno a pre svega preriskantno. Čemu? Pa Marketingu. Evo SK pravi klipove kako je čudovište, svuda se priča da je mudonja i koješta, u suštini da sa takvom povredom sedneš na motor jedino si budala i ništa više, pogotovu on kome na 70% niko ne može ništa i realno može samo da izgubi na duže staze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 720 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan A Deda na podijumu ? Procvetao kao ikebana 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2111 Napisano Jul 26, 2020 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, to crank je napisao: Yamaha je stvarno qrac, Quartararo ostavlja Rossi-a po 0.8 po krugu. Hm gledajuci na podijum a i s obzirom da Quatararo isto vozi klavijaturu mislim da post bas i ne stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Jul 26, 2020 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Pirotehnicar said: Hm gledajuci na podijum a i s obzirom da Quatararo isto vozi klavijaturu mislim da post bas i ne stoji Ironija kolega, i r o n i j a! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jul 26, 2020 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Čudna trka. Žao mi je i Banjaje i Milera. Mislim da bi Miler bio ozbiljan igrač samo kad bi bio malo konstantniji. S druge strane, fabrička ekipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2111 Napisano Jul 26, 2020 Mr., 564 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, to crank je napisao: Ironija kolega, i r o n i j a! My deepest apologise. Glup li sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Е, мој Маркез... Џаба си ломио руку, и даље се за бодове боре од другог места на даље... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 26, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cirkus trka... Sve paše sve štima... Opet sam morao na telefonu da je gledam, u sred bijela dana na suncu, ali nisam se dao smesti... Šteta za Dukca i Paka, ali to je sudbina. Nekome mora da se smrkne, drugome da svane... Uvijek bilo... Nije ni prvi ni zadnji kojem je krepao moped... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Jul 26, 2020 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Petronas su majstori za Yamaha factory... Bravo DEDA, bravo Vinjales, bravo Kurta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5357 Napisano Jul 26, 2020 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Djusi_998 said: Čudna trka. Žao mi je i Banjaje i Milera. Mislim da bi Miler bio ozbiljan igrač samo kad bi bio malo konstantniji. S druge strane, fabrička ekipa... Miller je novi Crutchlow. Nema teme na koju se ne oglašava. Imalo veze s njim ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Jul 26, 2020 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Uči od njega. Navodno se druže i van staze. Dokle god ne postane toliki govnar biće ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 467 Napisano Jul 26, 2020 Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mucno je gledati ovo. I sad kada nema Markeza na stazi, zapravo se vidi koliko nema konkurenciju. Kako im jednostavno nije neprijatno da ovaj dinosaurus bude brzi od njih, ne razumem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 26, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Nightrider Z je napisao: I sad kada nema Markeza na stazi, zapravo se vidi koliko nema konkurenciju. Pročitaš li šta si napisao prije negoli pritisneš enter? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 467 Napisano Jul 26, 2020 Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, GuMi5 said: Pročitaš li šta si napisao prije negoli pritisneš enter? Sporiji sam malo pa ne kapiram sta te zbunjuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3877 Napisano Jul 26, 2020 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi i treći... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Strašno koliko je navijača Kurta danas izgubio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, easy naked said: Strašno koliko je navijača Kurta danas izgubio ?? Gledao sam skraceni snimak, sta sam propustio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4881 Napisano Jul 26, 2020 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 388 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Deda i deca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 2778 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja ne kontam zasto je Kurta izgubio navijace danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...