misa-pei 10970 Napisano pre 21 sati Drug član, 3429 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Meni toliku buku prave podstanari u glavi, da vetar mi ne čujem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1346 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 545 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Korto Malteze daj fotku, baš me zanima kako izgledaju. I gde si ih uradio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 982 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 371 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bobni je napisao: Buka direktno utice na centralni nervni sistem,ja radim posao da je buka velika i bez cepova je nemoguce raditi.recimo situacija ako zaglavim sa problemom na masini i ne izadjem posle 4 h cula otupe,nekakav cudan osecaj dobijes da izgubis kojtetraciju i postane te briga za sve,ne znam kako da bolje opisem.na polaganju sam vozio mt07 sa full mivv iizduvom skroz otvorenim i nikako nisam imao koncetraciju duze od pola sata bas zbog opterecenja nervnog sistema jer sam islozen konstantoj buci i ja licno nikada ne bih mogao da vozim takav motor. Koje cepove koristis na poslu? Meni isto smeta buka od masina na poslu,probao sam neke silikonske sa Temu - a i nisam zadovoljan. Promenio pre 18 sati član Alex74 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 982 Napisano pre 19 sati (promenjeno) Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 371 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Bobni je napisao: Promenio pre 18 sati član Alex74 Greska dupli post,molim moderatore da izbrisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 828 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Čepići za uši - Alfa doo Srbija | Slušni aparati | Čepići za uši | ORL Oprema ALFA-SRBIJA.RS Slušni aparati najnovije generacije i za sve vrste oštećenja sluha. Sa slušnim aparatima koje Alfa ima u ponudi možete vratiti... Ove.generalno nislim da svi koji proizvode su slicni proizvodi ne verujem da ima neka velika razlika u kvalitetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8388 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 3594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ove sto pise intro, slicno kao alpin i ok su, uzeo kao Road, ceo dan po gradu i super, manje nekako smetaju od Alpin, 2700 din, 4kom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 573 Napisano pre 6 sati Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Motorcyclist said: Ja opet nikada to nisam doziveo. Nikad nisam dosao sa voznje i da sam imao neku neprijatnost u usima i sl. Verujem da oni sto cepaju 150+ to je druga prica. Imam temu cepove al ne koristim. Pa nisam vozio puno motora, ali za Stroma kažu da ima taj izražen problem. Jednom mi je na 170 krenuo da se muti vid, baš čudan osećaj Na 120 je sve top Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8388 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ja neki dan malo vise, da nisam imao cepove izludeo bi, znace dosta, drugar i na Gs koristi, mnogo prijatnije bude, opustenija voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1627 Napisano pre 4 sati Drug član, 1305 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure, KTM 390 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 10 motora do sada, i svi koji su imali vizir imali su manje ili više problem bufferinga i buke. Jedino oni bez vizira, tipa enduro nemaju ovaj problem (zato sam često umesto da dodajem nastavke na vizir skraćivao vizir, kupovao sportske). Sada sam kupio ove fensi Alpin, ali kinezi nisu toliko loši koliko su jeftiniji, ali računam ovi imaju neke filtere. Čepove stavljam uvek kada sam na asfaltu vam grada, druga dimenzija voznje, daleko manje umara. Dodatno, testirano skoro na putu od par hljada km, muzika. Stavio sam komunikaciju, jefitna kineska, stavim čepove, pustim muziku, čuje se ok, 3 dimenzija voznje. Mana je jedino što mi je auspuh tih, pa kao da vozim električni motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8388 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, skroz drugacije se vozi, ne umara, sve se opet lepo cuje, juce sam po gradu nosio te nove sto sam uzeo i super bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...