Motorcyclist 19153 Napisano April 29 Integrisan, 5817 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Korto Malteze said: Nista im ne fali, a nisu ni nista losijeg kvaliteta od ovih koje mozes da nadjes kod nas za 5x vise novca. Meni su se ove dobro pokazale. Ergonomski ulaze u usi, ne smetaju prilikom stavljanja/skidanja kacige, cuje se motor, saobracaj, a odlicno izoluju zvuk tokom voznje na vecoj brzini. Moze link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 204 Napisano April 29 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Korto MaltezeTakodje sam ih koristio na poslu, veceras radim trecu I slobodan sam do 5.5. Tako da cu poneti ove cepice pravljene sa posla da vozim sa njima I da vidim razliku u voznji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 204 Napisano April 29 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn @Borzegikakva su vasa iskustva sa onim cepovima,jesu ii opravdali novac za Koji su kupljeni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19153 Napisano April 29 Integrisan, 5817 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Porucicu nekoliko razlicitih pa testirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1920 Napisano April 29 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn @Borzegikakva su vasa iskustva sa onim cepovima,jesu ii opravdali novac za Koji su kupljeni?Ja već imam iste samo bez onog dodatka za vađenje iz uha i top su.Ove nisam probao još uvek, nisam ni na motor seo danima, ubi me posao... Treba da su isti kao moji stari i da nema tu iznenađenja.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 459 Napisano April 29 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn @Borzegikakva su vasa iskustva sa onim cepovima,jesu ii opravdali novac za Koji su kupljeni?Probao, odlični!Super je i onaj dodatak za lakše ubacivanje u uvo kao i ona antenica za vađenje, a mnogo su udobniji od mojih prethodnih.Topla preporuka!Sent from my 23078PND5G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 283 Napisano April 30 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Svuda po svetu, gde god me puste. Motocikl: SYM CRUiSYM α 300, Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Moze link?I just found this on AliExpress: RSD2,050.64 | Motorcycle Earplugs Silicone Sponge Sleeping Ear Plugs Portable Soundproof Earplugs Soft Foam Anti-noise Earplug Travel Noisehttps://a.aliexpress.com/_Euromk2Ima i drugih modela, ali meni su se ove činile najboljom opcijom.Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19153 Napisano Utorak u 21:00 (promenjeno) Integrisan, 5817 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli. Jos cekam jedne da stignu. Za sada ovaj u sredini najprijatniji za nositi. Testiracu sve za koji dan pa izabrati favorita. Promenio Sreda u 10:22 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7392 Napisano Utorak u 21:17 Drug član, 2095 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ove sa Alija, testirao, prva voznja malo cudna, nisam navikao i nisam nikada nosio cepove, druga voznja odlicna, smanjuje onu buku koja nervira, i dalje se cuje saobracaj i slusalice od komunikacije u kacigi a malecki su i ne zuljaju nigde I just found this on AliExpress: US $12.98 | 2025 New Loop Quiet Ear Plugs for Noise Reduction for Sleeping Silicone Ear Plugs Swimming Motorbike Noise Filtering Ear Plugs https://a.aliexpress.com/_EJfhIoI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19153 Napisano Utorak u 21:49 Integrisan, 5817 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam ove sa Alija https://vi.aliexpress.com/item/1005006570315150.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.11.73f41802bx9Rdw&gatewayAdapt=glo2vnm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 17 Napisano Utorak u 22:20 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Ove najobičnije silikonske loptice najbolje zapuše i ne mogu da povrede uvo Najjeftiniji su i mogu da se bace posle svake upotrebe (ima ih ina temu) https://www.aliexpress.com/item/1005006461419188.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 311 Napisano Utorak u 22:22 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan @VRC 8x Uf, ja te nisam podnosio, zapuše mi uši potpuno, stvore mi pritisak u glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VRC 8x 17 Napisano Utorak u 22:24 U prolazu, 39 postova Lokacija: Beograd Motocikl: /- Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju da stvore vakum i tako izoluju zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2717 Napisano Sreda u 06:57 Drug član, 890 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan FUZE Music EARFUZE.COM FUZE Music Custom Earphones are the ultimate upgrade to your iPhone/Smartphone. Perfect fit, superb sound and incredibly secure. FUZE F18 w/mic The next level of FUZE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4516 Napisano Sreda u 07:04 Drug član, 991 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Testirao za vikend Alpine Motosafe Race čepiće - subota 11 sati na motoru, nedelja 10-11 sati. U subotu ih nisam osetio ceo dan, u nedelju sam počeo da osećam njihovo prisustvo ali ništa strašno. Zadovoljan sam izolacijom, isto rade posao kao i sunđerasti samo su udobniji i mnogo praktičniji. Prelako se postavljaju sa onim držačem za ubacivanje a torbica stoji na ključevima za motor tako da mi se nije desilo da zaboravim da ih vratim nakon pauze, što se sa sunđerastim dešavalo redovno... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19153 Napisano Sreda u 10:23 Integrisan, 5817 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Motorcyclist said: Stigli. Jos cekam jedne da stignu. Za sada ovaj u sredini najprijatniji za nositi. Testiracu sve za koji dan pa izabrati favorita. Isprobao danas. Ove srednje definitivno. Odlicno priguse, malo se cuje fijuk ali drasticno manje. Ove sa levo i desno mi ne leze, moraju se ugurati i bole me usi od njih. Samo ovakve u sredini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...