bdada 14781 Napisano juče u 16:05 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Polako, mlad si zivot je pred tobom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano juče u 16:10 (promenjeno) Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bdada ocigledno je da iritiram odredjene persone sa foruma kao sto odredjene persone iritiraju mene. Sve je to ok. Koga zanima gde i oko cega je krenulo nek se vrati na 3 stranu i vidi da se polemika povela oko nacina spajanja dvoja kljesta sa pumpom i tvrdnjama da ima neko kasnjenje u zavisnosti od duzine creva itd. Ovo sve posle je cist animozitet nekih prema meni ali i mene prema nekima. Ali neko me je i iznenadio i zahvalan sam realno na tome. Stvari uvek na kraju legnu na pravo mesto Promenio juče u 16:11 član dvlns 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16100 Napisano juče u 16:10 Ne silazi, 1201 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se izvinjavam ako sam ja odveo diskusiju u nekom pogrešnom pravcu i nekog uvredio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15758 Napisano juče u 16:16 Drug član, 1792 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano juče u 16:27 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ispadnem googl vozac ili neverni Toma ali msm da su malo preterali u reklami svog proizvoda, bas da duplo skrati zaustavni put mi je neverovatno ili nam fabrike ugrozavaju zivot svesno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano juče u 16:53 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo sam sranje napravio. Bolje da sam samo promenio creva i ćutao. Ja to i onako menjam samo zbog izgleda... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17227 Napisano juče u 16:56 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3667 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, dvlns said: @bdada ocigledno je da iritiram odredjene persone sa foruma kao sto odredjene persone iritiraju mene. Sve je to ok. Koga zanima gde i oko cega je krenulo nek se vrati na 3 stranu i vidi da se polemika povela oko nacina spajanja dvoja kljesta sa pumpom i tvrdnjama da ima neko kasnjenje u zavisnosti od duzine creva itd. Ovo sve posle je cist animozitet nekih prema meni ali i mene prema nekima. Ali neko me je i iznenadio i zahvalan sam realno na tome. Stvari uvek na kraju legnu na pravo mesto Kolega, sobzirom da je očigledno da misliš da imam neki animozitet prema tebi, moraću da te razočaran. Animozitet mogu da imam prema nekom do kog mi je stalo (bilo u pozitivnom, bilo u negativnom smislu), a do tebe mi je stalo kao do lanskog snega! Mislim da sebi pridaješ preveliki značaj. A kada odgovaram na neki komentar uglavnom i ne pogledam ko je taj komentar napisao, (bar dok ne dođe do neke žešće rasprave), nego odgovaram na ono što je napisano. I još na kraju: Što se tiče tehničkog dela o kojem je bilo rasprave, moram da priznam da si uglavnom bio u pravu u svojim tvrdnjama, ali samo pod uslovom da motor voziš sa stalno čvrsto pritisnutom polugom kočnice, (u kom slučaju skoro da nema kretanja fluida i stim u vezi ni svega onoga što sam ja navodio kao argumente). Zadovoljan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4187 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 6558 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dvlns je napisao: Nije tačno, kočioni sistem nije pod pritiskom, on nastaje ali tek kad se izvrši rad stiskom poluge glavnog cilindra i on prenese na klip radnog cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano pre 23 sati Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Права зимска тема... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Due je napisao: Evo večeras upisujem ETF, nije da mi treba nego nek se nađe. Čovek se uči dok je živ... Lažeš, oćeš u studentski plenum, pa da rušiš sistem. A kočnice uvek bolje rade kad staro gumeno crevo zameniš novim. A tek kad staviš teflonsko - koči iz mesta. Ja toliko, hvala. Promenio pre 23 sati član Best 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3025 Napisano pre 23 sati Drug član, 1777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovi nemaju za noviji a mozda je isto. Glupo sto nema slika kako stvarno izgledaju. Honda NC750 X ABS DCT 2014-2020 Flexible ABS Replacement Brake Lines HEL Stainless Steel Braided WWW.HELPERFORMANCE.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17213 Napisano pre 22 sati Integrisan, 5066 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Od kako imam motor kove prednji kraj ne radi NOSE DIVE i ne ponasa se kao pogo stick, ja ne znam koliko treba da kocim Onako sam znao, kad potonem dobro je Steta sto nema ABS al dobro, sledeci ce biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Due je napisao: Zato ti kažem, drž' se elektrike. Ja sam mašinac i držim se svog znanja. Prosto? Pre 4 sati, Due je napisao: Tečnost menja oblik ali zapreminu ne. Mešaš agregatna stanja. Druze, bolje nemoj da se drzis svog znanja. Ako si zavrsio masinstvo i izjavio ovako nesto, ode sve dodjavola... Promenio pre 22 sati član Nightrider Z Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17213 Napisano pre 22 sati Integrisan, 5066 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, yogibear said: A najbolje da ce da bude isto, kad bi onda prodali proizvod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16100 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 1201 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Nightrider Z je napisao: Druze, bolje nemoj da se drzis svog znanja. Ako si zavrsio masinstvo i izjavio ovako nesto, ode sve dodjavola... Nisam završio mašinstvo. Ja sam pilot konkorda u penziji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, đunta said: Nije tačno, kočioni sistem nije pod pritiskom, on nastaje ali tek kad se izvrši rad stiskom poluge glavnog cilindra i on prenese na klip radnog cilindra. Nisi dobro preveo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan @zika56 sve ok nisi ni ti bitan u tom napisanom. Bitno je da sam potvrdio sumnju da neko misli da sam google vozac i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10262 Napisano pre 21 sati Drug član, 1511 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan A mi smo u stvari Yahoo šoferi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 zato i jeste cudna uvreda Mi smo generacija do you yahoo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 68 Napisano pre 20 sati U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Due je napisao: Nisam završio mašinstvo. Ja sam pilot konkorda u penziji. Šta god da si druže, nisi u pravu. Tečnost koja nije stišljiva je tzv idealni fluid i ne postoji. U velikoj većini proračuna se promene zapremine usled pritiska mogu zanemariti, tj. nemaju uticaja na proces pa se ne uzimaju u obzir, ili da se "odrazim" stručno, fluid se aproksimira idealnim... Nisam pilot jbg, a nisam ni u penziji, ali sam se fluida naizučavao više nego mi je trebalo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12973 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam zamenio kočiono ulje i u kolima. Kaže mi majstor da sam ja možda peti čovek koji je to tražio od kad pamti A sipali smo FAM, uplašen sam dal će da se stišnjava kako treba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16100 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 1201 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Gruja TS je napisao: Nisam pilot jbg, a nisam ni u penziji, ali sam se fluida naizučavao više nego mi je trebalo Poštujem. Da si pažljivo čitao pročitao bi da sam u nekom postu to i kaz'o. pre 10 minuta, Gruja TS je napisao: Tečnost koja nije stišljiva je tzv idealni fluid i ne postoji. U velikoj većini proračuna se promene zapremine usled pritiska mogu zanemariti, tj. nemaju uticaja na proces pa se ne uzimaju u obzir, ili da se "odrazim" stručno, fluid se aproksimira idealnim... Isto kao što kolega nije usled mog lapsusa shvatio šta sam hteo reći pa uleti klizeći. Ako imate znanja slobodno ga podelite da nešto naučimo. Ja nemam problem da kažem da sam jeo govna ako jesam. Te se povlačim iz diskusije jer se bez potrebe mentalno iscrpljujem. Svako dobro i praštajte ako sam nekog uvredio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10522 Napisano pre 20 sati Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Tamo neki priručnici kažu da bi ulje u kočionom sistemu auta trebalo promeniti nakon 30k pređenih km. Odeš kod majstora i kažeš ajd mi promeniš ulje u kočnicama - nemoj brate sad, imam posla preko glave , javi se od nedelje. I tako, ukupno preko 2 miliona km, sa nekih 16 auta, samo jednom sam isterao da odradim zamenu. Koliko je do njih toliko je i do nas. Na motoru ga menjam sam, jednom godišnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3025 Napisano pre 20 sati Drug član, 1777 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nego da pitam jos nesto. Jel ko radio skoro creva kod onog sto je sad na Tresnji i u Ns. Do Tresnje mogu i da odem da odnesem da vidim sta covek moze ili se provozam da vidim sta i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 68 Napisano pre 20 sati U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Due je napisao: Poštujem. Da si pažljivo čitao pročitao bi da sam u nekom postu to i kaz'o. Isto kao što kolega nije usled mog lapsusa shvatio šta sam hteo reći pa uleti klizeći. Ako imate znanja slobodno ga podelite da nešto naučimo. Ja nemam problem da kažem da sam jeo govna ako jesam. Te se povlačim iz diskusije jer se bez potrebe mentalno iscrpljujem. Svako dobro i praštajte ako sam nekog uvredio. Brzopletost čitanja Nisam te pažljivo otpratio, jbg, izvini. Zato preferiram (kao i većina, verujem) uživo diskusije, ali teško je to izvesti, raštrkani smo širom planete pa nam preostaje ovo kuckanje... Svako dobro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...