RankoBg87 8181 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Kraljevu lik a i kolega, stampa nosace za bradu, mislim da je 2000 din. 3M traka, drzi dobro. Ko ima mesta najbolje je ono sto Marko okacio a ko nema, kome ventilacija do kraja onda je ovo resenje. GenevaFly3D (@genevafly3d) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 14 likes, 0 comments - genevafly3d on May 28, 2026:... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 760 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 592 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87mozete uvek naci na netu za vasu kacigu,vrv poznajete nekog ko ima 3d stampac tako da je za dz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8181 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3557 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da ima, nisam u tome pa ne znam, Za moju hjc F70 nije imao crtez tako da verujem da nije nasao na netu da skine, cekao sam bukvalno preko zime da vidim kako da mu dobacim kacigu i posle ko zna koliko vremena javi se sam i kaze, imam crtež, sad mi bila ista kaciga. Kao sto rekoh, ako ima mesta ispod ventilacija zakon je ono sto Marko okacio, mnogo veca površina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...