Bruno 68 2712 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Markone88Sent from my SM-A530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Decembar 21, 2019 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Valjalo bi da se prihvati da postoji razlika između viteza i heroja/junaka i davati predloge i glasove shodno tome. Vitez je neko ko pomaže (delom, savetom, donacijom,... ili kombinacijom ovih navedenih stavki) u nekom dužem vremenskom periodu, heroj (junak) je neko ko se pozitivno poneo u konkretnom trenutku, situaciji u kojoj se sticajem okolnosti (pozitivnih ili negativnih) našao, često i ne svojom voljom, čak nije ni nužno da bude dobra osoba niti je za očekivati da će takvo delo ponoviti. Ne sporim značaj herojskih/junačkih pothvata ali ih ne treba mešati sa viteštvom koje je ipak nešto drugo (i, na neki način, obavezujuće), možda za to uvesti posebnu "titulu". 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako god nazvali, ali gest koji je pokazao @Markone88 je za svaku pohvalu a i nagradu, makar virtualnu u ovoj nasoj skupini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 21, 2019 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitamo Komši i njegovoj dragoj saputnici na laskavom i zasluženom priznanju BJB Vitez! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za @Komsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15965 Napisano Decembar 21, 2019 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke takodjer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 21, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ! Drago mi je da vas poznajem i pridruzujem se cestitkama ! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skiboban 409 Napisano Decembar 22, 2019 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Tracer 900, FJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan CEEEESTITAAAAM!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Decembar 22, 2019 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Komsi i Gorici. Odavno su ovo zasluzili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17267 Napisano Decembar 22, 2019 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke, zasluženo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Decembar 22, 2019 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije čestitke i sa moje strane Komši i Gorici na apsolutno zaluženom priznanju....Samo nastavite da i dalje budete tako ....MLADI i NEStAŠNI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Decembar 23, 2019 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Захваљујемо се људима који су нас предложили и подржали, за нас је ово немерљива част и веома смо срећни Као што сви (углавном) знају, наша врата и срца су Вам увек отворена *** ово је једина сличица са Аде коју имамо 15 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Decembar 24, 2019 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dao bih vam još 5 plusića dimam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 25, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Хвала још једном свима и извол'те на част Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Decembar 25, 2019 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 970 Napisano Decembar 25, 2019 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke i od Sindikata Samostalni Jahač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Decembar 25, 2019 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke od srca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Decembar 25, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Је л' ми се чини или нисмо задње две године имали "витеза"? Није ваљда да нема кандидата? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Novembar 30, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... meni, kada zazmurim kao vitez se ukaze avatar @abarth_maniac-a. Nekako, kroz teme i njegovo kucanje vidim kulturu i iskrenost, prakticno/upotrebljivo znanje. 3 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Има доста кандидата за ову нашу (виртуелну) титулу. Штета је не доделити. Осим ако постоји неки други разуман разлог. Иначе, апсолутно се слажем за @abarth_maniac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3825 Napisano Novembar 30, 2022 (promenjeno) Astro Puki krsi sva pravila!, 938 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih tu laskavu titulu dodelio sebi. Mislim da sam neprikosnoveno najmudriji,uvek od pomoci,gotivan i kulturan. Promenio Novembar 30, 2022 član punisa 16 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Novembar 30, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam vise predloga/kandidata za vas koji ste mi licno nesto pomogli, gledam uopsteno, po forumu. Ko god ima empatije, i volje da pomogne, makar i savetom za mene je vitez. (takodje, dzaba titula koja kao ukras stoji!) Ovo sam Marku kucao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Novembar 30, 2022 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Мени лепо да је видим, лепо изгледа. А и сами предлози, избор... све има своју чар. Приватно је друга прича, мени је част што сам добио прилику да преко овог форума упознам драге људе (људине попут тебе, затим моје браће @DarkoČa, @gavrela ... да не набрајам даље). Надам се да ће @Arakis отворити тему за ову годину, пошто видим да је он био зачетник исте у претходних десетак година. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 30, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Marko05 je napisao: Је л' ми се чини или нисмо задње две године имали "витеза"? Није ваљда да нема кандидата? Jbga bila korona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...