Jump to content

Moto Zajednica

Komsa

Članovi
 • Broj tema i poruka

  892
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

961 Excelent

1 Pratilac

O članu Komsa

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 16.03.1955.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Mladenovac
 • Motocikl
  YAMAHA Diversion 900S

Contact Methods

 • Yahoo
  idragan@rocketmail.com

Poslednji posetioci profila

3856 profile views
 1. Komsa

  oklopi za motor (da nabildujem yamahu fj 1100)

  ...али, као што још неко рече, све сем оригинала је нека буџевина. Пластичар из Младеновца-Брка је некада имао и возио тај мотор, окрени га и питај да ли је задржао неке пластике: Брка матори 064 3723422 ; син Немања 065 8230921
 2. Komsa

  TATRATATIRA-Visoke i Niske Tatre 2016.

  Само кроз Пољску ДОБРО ВОДИТЕ РАЧУНА на "аутопуту" око насељених места и даље, на раскрсницама су постављени семафори а сви возе као на писти-посебно комбићи и камиони.
 3. Komsa

  TATRATATIRA-Visoke i Niske Tatre 2016.

  Кроз Мађарску можеш од Балатона одличним путем према Ђеру (не аутопут и одлични су предели) па се одвојиш ка Комаром-у,преко Дунава у Словачку Комарно и тераш ка Зволену(тврђава)-Ниским Татрама, и после где већ хоћеш без путарине (моје искуство). Како неко рече, аутопут скоро и да нисмо користили,а то мало нисмо плаћали. Кроз Пољску се плаћа само северни део на наплатној рампи, после Катовица ка Гдањску,Сопоту или Гдињи.
 4. За СМС донације нисам упознат, проверићу па сутра качим ако има,то ови млађи баратају.
 5. Наше активности нису остале код Деда мразева. Ових дана је било хитно прикупити макар део средстава неопходних за лечење малог Николе из села Границе код Младеновца. Бајкери су то схватили.
 6. Komsa

  МЛАДЕНОВАЧКИ ДЕДА МРАЗЕВИ

  Захваљујемо се свима који су нас пратили и мислимо да ово и јесте пут за сваку средину.
 7. Komsa

  BJBikers Vitez 2018

  Придружујем се честиткама
 8. Komsa

  >>MO(A)TORCI<< JOS VOZE - u više epizoda

  Касапско брдо данас, Варовнице после манифестације. Као што видите мало је покрчено да се омогући прилаз обележју али су рововске комуникације и даље зарасле у шибље, а ту је и неизбежна култна клупица.
 9. Komsa

  Pozdrav iz Mladenovca

  Обзиром да се не тркам да поздрављањем навлачим рејтинг, ово је изузетак јер морам да поздравим суграђанина, доброг момка. Само нигде не жури, све ћеш (нас) стићи
 10. Komsa

  Uobraženi bajkeri?

  Можда зентују,ааа??? Мени се даме уредно јављају, немају страхове да ћу да их стартујем, не могу да возим брже од њих, кад станемо почастмо се и изјадају ми се, ма дођем им као најбоља другарица. Ја иначе свима машем и баш ме брига да ли ће да узврате, то говори о њима мада за градску средину има смисла прескочити због безбедности , просто се радујем сваком сусрету нарочито преко, немам времена и не желим да мрачим
 11. Komsa

  МЛАДЕНОВАЧКИ ДЕДА МРАЗЕВИ

  Ово је већ традиционална манифестација Младеновачких бајкера Некако ми је драже од назива хуманитарна акција
 12. Komsa

  BJBikers Vitez 2018

  Када сам предложио БЈБ ВИТЕЗИЦА као "женски назив" за БЈБ ВИТЕЗА, мало сам се шалио(ко је разумео) да бих покренуо вашу машту и креативноат. У даљем тексту сам написао "BJB LADY", али би нашем речнику или жаргону преведено и лепше било БЈБ ДАМА, принцеза није чини ми се обухватан термин јер принцеза не мора нужно и да буде дама. Понављам и подвлачим предлог : MAKIKT ЂУНТУ не познајем али ми се чини исто као други добар предлог *Мало размислите и о кандидатури људи који су на форуму, пишу и учествују а немају или не возе моторе али су само некој екипи драги па се међусобно промовишу!
 13. Komsa

  BJBikers Vitez 2018

  ... а можда би могли и да уведемо титулу "БЈБ НАЈ-ПАР" или некако слично. Ове године би то сигурно били МАРИНКОВИЋИ (nik sasha, kawasaki J300).
 14. Komsa

  BJBikers Vitez 2018

  Не знам који су критеријуми и - мојом грешком- нигде их нисам прочитао. Мислим да је време да ову престижну титулу добије MAKIKT (са стршљеном). Е сад, да ли би у називу било "БЈБ ВИТЕЗ" или "ВИТЕЗИЦА", а можда и "BJB LADY ???
 15. Komsa

  Novogodišnja žurka 2018

  Не хватам се ја за грешке ради пацки, него да неко не промаши као ја неколико пута у различим приликама, што читајући само наслов или само део садржаја. У сваком случају честитке и за вољу и за организацију,најлакше је само доћи.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja