Jump to content

Moto Zajednica

Komsa

BJB Vitez
 • Broj tema i poruka

  1035
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1363 Excelent

1 Pratilac

O članu Komsa

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 16.03.1955.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Mladenovac
 • Motocikl
  HONDA CBR 1100XX ;YAMAHA Nouvo

Contact Methods

 • Yahoo
  idragan@rocketmail.com

Poslednji posetioci profila

4953 profile views
 1. Znam Sale, brzopleto smo otvorili marker sa Sopotnicom i prikaz kao iz bajke, ali nismo obratili pažnju da to nije Sopotnica pored koje smo prolazili, još sam nagrdio meštane kako ceo život tu provode a ne znaju za nemerljivu prirodnu lepotu poznatu u svetu!!!
 2. ...tu upoznajemo anonimusa sa foruma... Slađo iz Gackog, imao tešku nezgodu prošle godine, sjajan momak. A i vama sjajno ide...
 3. Stari hrast mladi balansero i nova raketa, šta ćeš bolje još samo da procugam ali zato vi možete a ja koliko ispratim Hvalaaaaaaaaaaaaaa i svako dobro pa se vidimo
 4. Spavanje je proteklo kako je proteklo, ja i dalje nisam smeo da se alkopustim, pa je buđenje bilo lagano. Vreme je bilo pogodno za kretanje, ladovinica sa oblacima ali bez padavina. Put ka Babušnici je delom potpuno rehabilitovan, mada ni ostatak nije tako loš ako ne žuriš pošto je valovito i uzano. Namera nam je bila da krenemo prelepim kanjončićem ka Beloj Palanci i da svratimo u manastir Sv.Dimitrija u selu Divljan, što i uradismo pošto je bio Petrovdan. Manastir pravi brđanski, skroman, uredan i lep. Na putu u povratku nam se prikazao raskošni hrast, najstarije "živo biće na Balkanu"-preko 1.000 godišnji zapis. Dalje je sve išlo ubrzano, kasno popodne nas je proteralo kroz Sićevačku klisuru(stari put) ka N.Banji i Nišu pa test na autoputu za trku sa oblacima, vetrom i kišom. Pobedili smo, samo mi je balansero u jednom trenutku bio sumnjiv, i onda mi bi jasno zašto nas svi zagledaju a reklo bi se da smo različitog pola.
 5. Sledeći dan je bio rezervisan za prijatno iznenađenje, čekao nas je dvostruki celodnevni ugođaj povodom 44. i 40-og bajkerskog rođendana, koji se pretvorio u mini koncert lokalnih muzičara i muzike na uvce, a valja jednu i sa sinom. E tek to ne mogu da prepričam pošto nisu bili obični kreštavci kao oni sa Pinka, zato bez teksta. Trajalo je duboko u noć do dolaska Marice.
 6. Ali nema si(e)kiracije. Dočekalo nas je ovo !
 7. Ovo smo tražili na suprotnom kraju Hahahahahahahahaha
 8. Plan je bio da idemo na slapove Sopotnice, misleći odvažno da je na putu od Niške Banje-Gadžinog Hana kod Gornjeg Dušnika. Naravno da su nas ljudi čudno gledali jer smo samouvereno prevideli da treba pažljivije pogledati g.maps i shvatiti da je to samo preko 300km. ka N.Pazaru. No dan nije propao jer smo lutajući zašli do rodnog mesta "Sokolovog oka"-t.j. Dragutina Matića. # Inače, toplo preporučujem put od N.Banje ka Gadžinom Hanu i dalje ka Svođu odakle se može za Leskovac ili Pirot preko Babušnice. Tako lutajući Suvom planinom, diveći se raskoši ali i zapostavljenosti ovog kraja,malo se okrepljujući i skupljajući seno, stigosmo u LE i rastado smo se. Milan ostade a mi opet kroz prašinu Leskovačkih ulica odosmo u Vlasotince.
 9. Evo opet je došlo vreme putovnja pa se М@ТОРИСТИ spremiše na put. Milan, novi ponosni vlasnik naše ljubavi Diverzije, je inicirao zajedničku vožnju naokolo do Leskovca. Nađosmo se u V.Plani pa zajedno preko Žabara (put preko Markovca i pored Starog hrasta je zatvoren zbog radova), Svilajnca i Despotovca obresmo se u Resavskoj pećini. Naravno da ove slike teško mogu dočarati pravu lepotu ali će poslužiti za makar privremenio uvid. Možda će neko peigovoriti da su Lisine bile blizu, ali smo već toliko puta bili a imali smo i druge planove.
 10. Чачак је увек имао посебно место и драж
 11. Опет мали застој у вожњи и наставцима, али ево нас . Гаража сеприводи крају,породица се проширује,а као што сте читали (можда) у "новој ергели"Диверзија је замењена "ДУПЛОМ НЕПОЗНАТОМ". Мало смо искористили паузе између кишних периода да разиграмо љубимце,обиђемо пријатеље и честитамо рођендане и угостимо нове пријатеље из ЕУ-Дино из Загреба, који је после низа година поново срео Монику. Ето скромног доприноса, како нас освежише- М@ТОРИСТИ >Воссiаа, није на крај света, "Бивко" на Дунаву код Смедерева< -поклон- -Дино и Моника-
 12. Komsa

  Buona Giornata

  Шта рећи на почетку Сву срећу и здравље Вам желимо и да у проширеном саставу наставите нове епизоде
 13. Лепо, нема шта
 14. Као што доктор и остали рекоше, од Вас ништа мање и не очекујемо, сем овако добро и сликовито штиво, поштујући ниво и стандарде које сте сами поставили.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja