Jump to content

Moto Zajednica

Komsa

BJB Vitez
 • Broj tema i poruka

  1068
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1511 Excelent

1 Pratilac

O članu Komsa

 • Rank
  Drug član
 • Rođendan 16.03.1955.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Mladenovac
 • Motocikl
  HONDA CBR 1100XX ;YAMAHA Nouvo

Contact Methods

 • Yahoo
  idragan@rocketmail.com

Poslednji posetioci profila

5407 profile views
 1. Komsa

  IZDUVI ZX 10 R

  Ово огребано на једном издуву је пластика, није ломљено и намерно нисам хтео да фарбам.
 2. Komsa

  HONDA CBR 1100 XX

  Изгледа да ти лутрија није била наклоњена
 3. Мислим да не постоји Диверзија 900 из 2005 јер су се радиле до 2002/2003,после тога нема новог модела. Можда је 600 и изгледају моћно и квалитетно.
 4. Komsa

  HONDA CBR 1100 XX

  Била је нерегистрована,невожена и стварно повољна цена
 5. Ауууу,то је било још у време када сам га купио. Овај модел и примерак сам возиио наредних 10 година и утисак поузданости,удобности и сигурности се појачао. Мој балансеро и ја смо Србију и Европу прокрстарили и никада се није ни закашљала. Сем редовног одржавања и заменских делова нисмо имали друге трошкове. Сада озбиљно разматрамо опцију да се поново вратимо старој доброј Диверзији,мада нам је овај примерак ХХ-а такође добар и поуздан. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: Vozim ga od 05.09.2009.god. i prešao sam oko 4.000km #Време проведено је до марта 2020. са пређенених око 80.000км 4. Sta je moglo biti bolje: Kočnice bi mogle biti malo bolje imajući u vidu težinu motora i gabarite jahača (izvanredan za nas punačkije),ali su sasvim korektne-уградили панцирна црева. Mada je menjač precizan dešava se da u višim obrtajima u ubrzanju zakrči (ili je to neka sitnice kod mog primerka)-променом начина вожње није се више јављало.Pristup osiguračima je otežan a akumulatoru je očajan, za slučaj da otkaže mora se rasturiti cela stranica i nosači ili da se izvuku kablovi ispod sedišta-извучени каблови. Pokazivač nivoa goriva je neravnomerno podešen,ali je uslovljen oblikom rezervoara. Možda bi i retrovizori mogli biti sa širim opsegom.Malo smeta, dok se ne navikneš, karakteristično zviždanje izduva-навикли се па нам је и било занимљиво,чак пријатно тихо. Zadnje svetlo bi moglo biti uočljivije-уградили смо лед сијалице у горњи кофер.
 6. Имаш могућност да некога препоручиш,без пријаве на пун износ(пензионер),и да ли бих са 65 био прастарикус?
 7. Komsa

  IZDUVI ZX 10 R

  Изгледа да сам мало претерао, на сугестију другог. НОВА ЦЕНА 155 €
 8. Ти као Нушић, завршио на суду што је једну госпођу назвао кравом. Када је платио казну упита судију да ли би га казнио да је краву назвао госпођом,судија му рече да наравно не би, он се окрете и рече "збогом госпођо".
 9. Пошто сам мало слушао утиске уживо од 2/3 учесника, једва чекам слике. Браво синовац
 10. Да не помислите да се само уживало и да хедонизам превладава,мало се и радило и теглило
 11. Младеновачки бајкери настављају традицију. Организовани у складу са овогодишњим околностима, акција "И ми смо део града" ће се одржати по нешто измењеном програму и динамици. Установа ће добити нешто од потребне технике (вероватно телевизор), а штићеници пакетиће понаособ. Идеја је да се пакетићи однесу деци директно на адресе тако што ћемо се поделити у групе од 2-3 мото деда мраза, здрава и уз мере заштите обићи породице.
 12. Не могу а да се не насмејем овако готивној перцепији и стилу дочаравања
 13. Komsa

  HONDA CBR 1100 XX

  Балансеро се не слаже,имали смо раније
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja