Jump to content

Moto Zajednica

Gora-munja

BJB Vitez
  • Broj tema i poruka

    255
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Gora-munja

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Mladenovac
  • Motocikl
    Balansero

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Gora-munja's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

329

Reputacija u zajednici

  1. Види види !!! Овај 650 би изгледа и мом возачу легао, само како би на дуже стазе легао мени-Балансеру? Гиле, пусти сапутницу да изнесе утиске, кад стигне.
  2. Честитам на истанчаном укусу за одабир. Мом возачу ћу "наложити" да искористи овај путопис као оријентир за планирање.
  3. Није нигде више објављено, за сада само за наше
  4. Видео говори све, али ево још нека сличица
  5. Захваљујемо се људима који су нас предложили и подржали, за нас је ово немерљива част и веома смо срећни Као што сви (углавном) знају, наша врата и срца су Вам увек отворена *** ово је једина сличица са Аде коју имамо
  6. Комша опет нема простора за слике.
  7. Младеновачке бајкерке и бајкери, обучени у одела деда Мраза и Мразица, у суботу 22.12.2018. године су посетили Центар за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју у свом граду, где су деци и корисницима ове установе поделили 40 новогодишњих пакетића а устонови непходни клима уређај, купљено од средстава које су 70 људи великог срца прикупили искључиво међу собом. Под слоганом "И МИ СМО ДЕО ГРАДА", најпре су 40 одважних организовали дефиле на моторима, уз сарадњу са ПС Младеновац, а затим се упутили ка установи где су их са нестрпљењем раширених руку дочекала деца, родитељи, запослени, пријатељи установе и грађани. -Према речима руководиоца дневног боравка-Снежане Живановић "Ово је већ трећа година за редом како су нам приуштили велику радост,љубав и пажњу , показали да су и деца и они део града и показали пут ка њиховим срцима, зато су на поклон и добили наше велико срце. Догађај, који је по речима најстаријег међу њима, Драган-а Илића-Комше већ прерастао у традиционалну манифестацију,ове године појачану делегацијом из Словеније, су пропратиле и медијске куће, тако да је у Новостима осванула слика наше суграђанке Саре Илић (уз ударну вест БЈБ Заједнице) са великим срцем даром раздрагане деце.
  8. И ове године Младеновачки бајкери организују 22.12.2018. доделу пакетића деци ометеној у развоју у свом граду. Нажалост поклапа се са датум манифестације у Београду. Том приликом ће, поред пакетића за децу, као и сваке године бити уручена и преко потребна бела техника. Исто као и манифестација у Београду, девојке и момци сами прикупљају новац из личних средстава без помоћи спонзора. Током целе године, не само овом приликом, Младеновачки бајкери су континуирано присутни у овој институцији чије је заједничко гесло"И МИ СМО ДЕО ГРАДА" * Има и мало слика од прошле године.
  9. Општина Младеновац редовно обележава овај догађај полагањем венаца у време одржавања битке (ми смо мало поранили).
  10. Још једна епизода се одиграла прошлог викенда. Уместо уобичајеног одласка до НС одабрали смо Банатску верзију. Јесен је показала своје боје, људи које смо сретали такође и једном речју пријало је. Комша је упознао реномирану ликову уметницу са којом смо поделили сто у Шахерезади, требало је испоручити поздраве из Словачке са јунске турнеје, али је нећемо приказати из разумљвих разлога. Мало смо се подсетили сарадње са "Мануал"-ом и осетили чаролију дневног НС-ада.
  11. Jeste, ali tamo gde bi Mile ili gde su drugi bili nema baš tako često pumpi ...
  12. Локица у доброј мери подсећа на мене. Идеалан балансеро, још бољи фото-мајстор и све то у покрету посебно у кривинама. Лепо написано и још боље одсликано.
  13. Ма пустила сам га мало да се издува, али да сам знала за дивљање које су ми испричали по повратку, тешко да би добио аусвајс
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja