bdada 15042 Napisano Septembar 16, 2019 moto merkat °°, 4944 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi duze bi pamtio slaninu od batina. Inace u policiji ce dobiti papir da mora Srb napustiti u roku od 30 dana i to je to, na zalost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Astral said: Markone svaka ti cast! I tebi i ostalima sa tobom. Hvala Astral. Ja sam se bacio na mrezno deljenje slika, urodilo je plodom u mojoj viber grupi gde dogovaramo voznje. Drug nas Boris Mladenovic ga spazio i cuvao dok nismo dosli. Sad tu policija radi uvidjaj 14 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16419 Napisano Septembar 16, 2019 Ne silazi, 1212 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Markone, i za tebe i Borisa! Velika solidarnost. Ponosan sam! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 16, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, štampar said: Свака част! А јел'лопов дошао поново до скутера па сте га наватали или како? Dosao blizu, Zuba87 mu dobacio da samo ostavi kljuc ali su pobegli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10502 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prava kolegijalnost... bravo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 16, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Zuba u međuvremenu dok nije pronašao skuter: 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, štampar said: Побогу ...нисте имали штанглу при руци?? Bili su daleko, i pobegli u masu... Zuba87 je pokusao da ih pita za kljuc, ali su zapalili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2039 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Bili su daleko, i pobegli u masu... Zuba87 je pokusao da ih pita za kljuc, ali su zapalili E do q.Trebali ste da stanete negde pored i da se pravite nevidljivi, pa kad pridju vi primenite Dusanov Zakonik Sent from my iPhone using Tapatalk 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 16, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Markone88 said: Bili su daleko, i pobegli u masu... Zuba87 je pokusao da ih pita za kljuc, ali su zapalili Imate li rezervni kljuc ili da dodjem sa lancem da ga vezemo? Znam da Zuba ima kuci,ne znam da li ga je poneo. Ako ce motor nociti tu, onda da ga vezem Abusom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Astral said: Imate li rezervni kljuc ili da dodjem sa lancem da ga vezemo? Stici ce uskoro rezervni kljuc, a do tad zuba i ja lajemo na prolaznike 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 16, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Onda je sve dobro svaka cast momci! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5114 Napisano Septembar 16, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6041 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E ovo nalazenje je prava "Akcija motociklista" 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki šef 75 Napisano Septembar 16, 2019 Svrati ponekad, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K1200s Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka čast,,,, samo sloga Srbina spašava,,, 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16419 Napisano Septembar 16, 2019 Ne silazi, 1212 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan @štampar, šta će im štangla? Znaš kako je @Zuba87 neuhranjen, dovoljno je da se nasloni na njega i da potone ko ćopava u blato. 3 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Due said: Bravo Markone, i za tebe i Borisa! Velika solidarnost. Ponosan sam! hvala dule, hvala svima. Ja sam se vratio na posao, Zuba je ostao sa 2 policajca u civilu i sa svojim drugom da probaju da sacekaju lopove. Drago mi je da je coveku pronadjen motor, srecan sam kao da je moj bio! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 16, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Od danas Zuba neće ostavljati ni mali ključić od katanca na putnom koferu bez nadzora! Bravo svima još jednom! Pokazali ste snagu ove zajednice! Podsetili ste me na akciju sa Dejanom Neškovićem! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je. Svaka čast momci. Dokaz da možemo. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Septembar 16, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se samo da ste mu prste prebili... barem Sad idsm na FB da brišem post... Da ne zovu ljudi iz Čika Ljubine i ne dižu uzbunu oko krckanja koje se čuje tu iz nekog mraka Sent from my SM-J500FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Septembar 16, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Auu brate više sreće nego pameti (bez ljutnje) Svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Које, бре, памети? Тога да имам, не бих радио то што радим А срећа... Срећа је када нађеш мотор на истом месту где си га оставио и кључ у брави. Ово није срећа, већ озбиљна мрежа људи спремних да се нађу другоме у невољи. Хвала свима који су се интересовали и нервирали уместо мене, ја сам већ причао у банци око кредита за неки прави мотор 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nastavi pregovore u banci, samo umanji visinu za sumu koliko prodaš krmka. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15042 Napisano Septembar 16, 2019 moto merkat °°, 4944 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Taman ga osigurao kasko i drugari ga nadju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Septembar 16, 2019 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Poceo da citam, vidim 4 strane kuckanja, rekoh garant je nadjen...... dobro je, svaka cast ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добро теби, ја таман мислио да сам уштедео паре за сервис :))) 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...