ser 7775 Napisano Novembar 23, 2021 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel znate ko je preuzeo prvo mesto sto se tice bahatog mamlazenja? I to nece skoro niko da ih prestigne! Vlasnici raznih CanAmova, CFMotoa, ArcticCatova, Polarisa.... Razjebali su sve moguce sume i planine, drndaju oni auspusi, puca cela planina, jadne one zivotinje sto zive tamo. Gledam neki klip na inst, snima devojka iz CG, verovatno je i lokacija tamo negde, 10tak njih u grupi, otvoreni auspusi i pun gas, kao trkaju se sa divljim konjima, oni mucenici prestraseni! Znam da ima vlasnika istih i ovde, zao mi je, al je stvarno tako, mentoli na kvadrat! Pa ja se popeo gore na Crni vrh, motorom, sad bas razmisljam, jebote koji sam ja debil i retard 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3801 Napisano Novembar 23, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 933 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bio na Kosmaju malo zasli u sumu zena sin i ja... kad izlecu ti posrani kvadovi drče divljaju ,bas je nekako degutantno. Mislio sam da je vrhunac dziberluka odvrnuta Ceca iz bmw 3 sa brojanicom oko retrovizora i mini crkvom sa svecima stikerima oko kontrolne table i celavi lik koji gasira od semafora do semafora. Ali ovo u prirodi mi je mnogo gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6436 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1837 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije to samo kod nas, na Tasosu drndaju po celom ostrvu i danju i nocu, ne moze da se spava od buke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10123 Napisano Novembar 23, 2021 Ne silazi, 2336 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan U vezi off road vožnje kroz šumu... Pričao mi drugar, opet njegov drugar iz okoline Knjaževca često išao kroz šumu, motorom. Malo, malo, pa mu iskoči neka životinja. Prošle godine kupio neki motor na struju, kros. Totalno druga priča, motor se ne čuje, niko mu ne iskače, a dešavalo se i da prođe pored životinja a da i ne reaguju... Znam da je off... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Novembar 23, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ser je napisao: Jel znate ko je preuzeo prvo mesto sto se tice bahatog mamlazenja? I to nece skoro niko da ih prestigne! Vlasnici raznih CanAmova, CFMotoa, ArcticCatova, Polarisa.... Razjebali su sve moguce sume i planine, drndaju oni auspusi, puca cela planina, jadne one zivotinje sto zive tamo. Gledam neki klip na inst, snima devojka iz CG, verovatno je i lokacija tamo negde, 10tak njih u grupi, otvoreni auspusi i pun gas, kao trkaju se sa divljim konjima, oni mucenici prestraseni! Znam da ima vlasnika istih i ovde, zao mi je, al je stvarno tako, mentoli na kvadrat! Pa ja se popeo gore na Crni vrh, motorom, sad bas razmisljam, jebote koji sam ja debil i retard To su majmuni, nema druge reci. Jedno je da voze po nekoj predvidjenoj stazi, a drugo da gaze gde stignu. Ako odem na planinu da setam i idem utvrdjenim pesackim stazama, necu da ih vidim ni osetim. Odes na zdrav vazduh a stoka zadimi, da ti grad sevne pred ocima. Jos ovi sto drze rent prodavnice, se dice i ponose dok zuje pored naroda, jer eto neko ce se naloziti pa ce biti para za njih. Skoro na Fruskoj gori naletele baje na nas kroserima, zamalo nas nisu oduvali. Naravno staza nije bila predvidjena za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4053 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dana penjem se na Šiljak, vrh Rtnja, gornji deo otvoren, vetar nosi, par puta me udar istog izbacio sa staze, ozbiljna strmina... Kad čujem Cross ispod sebe. Tri klinca, idu pun gas, kada je postalo prestrmo krenuše cik-cak stazom za planinare, svi mora da se sklone da prođu, leti zemlja i kamenje po ljudima... Bili su fini, nisu se "kurčili". Popeše se gore i iako su me iznervirali, ipak im skidam kapu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Novembar 23, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima plate li oni neku dozvolu ? Da se makar prihoduje kad vec divljaju pa da se i uredi planina. Pogotovo sto vidim da ste dosta ljudi zali za Rtanj i da prolaze od kolona ljudi na svega par metara. Rostiljanje nas na Fruskoj izadje 300kinti po automobilu. A donesemo drva, ocistimo sve za sobom i odemo kao da nismo ni bili tu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2058 Napisano Novembar 27, 2021 Drug član, 810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je treći jutros u sat vremena koji je probao da me ubije. U sekundi mi prošao kroz glavu pršljen slomljen na isti način pre 15ak godina. Stvarno mi nije jasno šta je sa ljudima. Muziku sam stavio da me cenzuriše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 755 Napisano Novembar 27, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa cackaju telefon ******... Meni je tako pre neki dan na autoputu usao u traku i naravno kuca poruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Novembar 27, 2021 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mamlaz drnda telefon, trzavica koja mene izludjuje .... par takvih u nizu je dovoljno da ti skenja dan. ovakve profesionalce kad vidim.... ljubi ga majka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 755 Napisano Novembar 27, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa je l' vozi gospodarada prstenova ili ne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Četka 90 Napisano Novembar 27, 2021 U prolazu, 89 postova Lokacija: KMDŽ Motocikl: NK650 Prijavi odgovor kao problematičan Namerno je tako stao da ne razmišlja hoće li ga neko ogrebati ili zakačiti dok otvara vrata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9077 Napisano Novembar 27, 2021 Drug član, 1913 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Namerno je tako stao da ne razmišlja hoće li ga neko ogrebati ili zakačiti dok otvara vrata. Nema tu dovoljno IQ-a da smisli to...Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6436 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 1837 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Provozam se danas celih 10 km, naletim na dve budale koji bi da se trkaju kolima samnom sa semafora, putuj igumane, i prvi i drugi. Onda dostavljac glovo na skuteru iza mene, pokusavam da se sklonim desno, znam da zure i da preticu i gde moze i gde ne moze, a on se nabija meni pozadi desno sve na milimetar. Druze hocu da se vozim a ne da te jurim po retrovizorima i da strepim dok kocim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Novembar 28, 2021 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Četka je napisao: Namerno je tako stao da ne razmišlja hoće li ga neko ogrebati ili zakačiti dok otvara vrata. Parking mesto generalno je nakaradno tj nema dovoljnu širinu. Da su idealno parkirani u nizu opet je muka pri izlasku/ulasku da se ne tresnu vrata o druga kola. Nekada dok sam bio mladić, vozio A3 sveze ofraban, imao sam istu muku.... šta ako me neko zakači? Ta muka nikad me nije navela za ovako bahatim parkiranjem već ženče ostavim ispred ulaza a ja odem na P mesto gde niko neće parkirati, sto dalje i nema problema, nema potrebe da se guzim bliže ulazu, mirna mi glava. Sada vozim Astru karavana, uredno parkiran sedim i čekam suprugu da završi kupovinu. Dolazi covek oko 60god. star, otkljucava automobil, otvara vrata i tras meni u lajsnu. Otvaram prozor i pitam ga dal je normalan, zašto je udario vratima? Jbg izvini, nije ti ništa ... u prevodu bole ga patka. Da nije bila Astra H, da sam sedeo u nekom avtomobilu od 15-20-25Ke kur moj bi udario, ne bi pomislio na tako nešto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11201 Napisano Novembar 28, 2021 Ne silazi, 2249 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Audi na gornjoj fotografiji,Realno ne moze da stane na parkig mesto i da izadje na vrata,mnogo je sirok.Mesto pored stuba jos manje.Prave mala mesta za parkiranje ,da bude veci broj.Ne branim ja njega,cak mi nije ni simpatican,ali situacija je da je prazno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4053 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Možda je čovek došao pijan pa je i ovo ispalo bolje nego što je bio u stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze 80 Napisano Novembar 28, 2021 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH350i Prijavi odgovor kao problematičan Ne brate mili, bahati mamlaz se parkirao bahato kako god okreneš. Mogao je da stane u sredinu, mogao je da stane pored stuba, svašta je mogao ali bahati mamlazi to ne rade 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12977 Napisano Novembar 28, 2021 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od najvećih vrlina koju čovek može da ima jeste da ne smeta drugima. 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2579 Napisano Novembar 28, 2021 Zainteresovan, 411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, isto razmisljam i tako se i ponasam. Koliko puta sam trazio parking da podignem pare na bankomatu, jednostavno mi glupo da upalim sva cetiri i stanem tik uz banku. Naravno ima situacija kad se mora, ali i tad se sklonim maksimalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8221 Napisano Novembar 28, 2021 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre ja sam mislio da je to izumrlo.Pa kako drugi da obrate pažnju ako ne smetaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Novembar 28, 2021 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, QmBGD je napisao: Možda je čovek došao pijan pa je i ovo ispalo bolje nego što je bio u stanju. Posto moja mi zena kad udje u prodavnicu nju tamo Bog zaboravi, imao sam svo vreme ovoga sveta, te sam dočekao i ispratio nekoliko njih. Jedino je ovaj dasa stao ovako nakaradno, nije bio pijan al bezobrazan jeste. Šteta samo sto nisam uslikao komsinicu koja je 2min posle njega došla, parkirala se pored stuba u rikverc sve po ps-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Novembar 28, 2021 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Razumem da je ¨¨"smekerski" voziti sa paljenim meglenkama (makar bio i stilo karavan),ali brate cemu zadnje,pa to ubija.Vec par puta na putu srecem aute sa upaljenim i zadnjim maglenkama iako je vidljivost maksimalna. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 755 Napisano Novembar 28, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isli slucaj sam i ja imao pre neki dan isto stilo, ubio me u gradu, nisam imao gde da obidjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Novembar 28, 2021 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro to ne spada u bahate mamlaze, to su samo mamlazi Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...