Štef 969 Napisano Jun 23, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče parkinga jedan od hitova. Tetka je starosedelac u Cvijićevoj. Parking iza zgrade primeren broju automobila kada je građena zgrada, nema ni za svaki stan po jedno. Doseljava se vrlo važan gospodin iz Prijepolja i šta uradi? Pa postavi malu rampu i katanac za parking mesto koje je odredio kao svoje. Nije za kriviti ne zna za bolje. Ovamo svako donosi najgore iz svog kraja. Jbt toliko divnih ljudi po celoj Srbiji,a čini mi se da se najgore ponašaju kada dođu u Bg. Da li bi da pokažu domaćima da su veće baje od njih ili šta li je... Moj kraj je neuporedivo veća kataklizma, naselje V.Vlahović. Popiješ benkicu kada hoćeš da se parkiraš ili izađeš iz kraja.Opet, uredno skineš to sve pa neka gospodin parkira kao i svi.... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12982 Napisano Jun 23, 2021 Ne silazi, 7425 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se prvo ogradim, ne živim u Beogradu, ali kad odem nekom prilikom ne mogu da ne prokomentarišem koliko je taj grad težak za život. Ne razlikuje se Beograd puno od ostalih metropola ali u Beogradu sve ide mnogo brzo i na silu. Ima gužvi i po Beču i Berlin, ali to nekako ipak ide u funkcioniše. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Jun 23, 2021 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče parkinga jedan od hitova. Tetka je starosedelac u Cvijićevoj. Parking iza zgrade primeren broju automobila kada je građena zgrada, nema ni za svaki stan po jedno. Doseljava se vrlo važan gospodin iz Prijepolja i šta uradi? Pa postavi malu rampu i katanac za parking mesto koje je odredio kao svoje. Nije za kriviti ne zna za bolje. Ovamo svako donosi najgore iz svog kraja. Jbt toliko divnih ljudi po celoj Srbiji,a čini mi se da se najgore ponašaju kada dođu u Bg. Da li bi da pokažu domaćima da su veće baje od njih ili šta li je... Moj kraj je neuporedivo veća kataklizma, naselje V.Vlahović. Popiješ benkicu kada hoćeš da se parkiraš ili izađeš iz kraja.Donosel Beogaradjani najgore i u mjesta gdje oni idu? Dolaze ljudi, donose lose ali donose i dobre stvari. Koliko je samo onih koji su dosli u Beograd i zaduzili ga svojim znanjem i umećem. Nije lijepo prozivati ljude koji dodju u Bg kako su zaguljeni. Ja bih mogao sto sta navesti kako ne prilici Beogradjanima i ne ide im na cast ali takvi su srecom u manjini kao i oni sa strane koji donose sve najgore sa sobom.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano Jun 23, 2021 Zainteresovan, 711 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, feniks je napisao: ... Epilog cele priče je razbijeno koleno (pao klinja sa bicikla). ... Bogu hvala ako se vec desi dobro je kad se ovako zavrsi. Dobra stvar je sto je "klinja" obratio paznju na vozilo sa strane i bio donekle spreman na iznenadjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Jun 23, 2021 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan @Bigor pretpostavio sam da će neko shvatiti pogrešno. I ja sam tek drugo koleno rođeno u Beogradu. I mislim da su migracije pozitivne i obogaćuju okruženje. I ne mislim da su Beograđani bolji od građana bilo kog drugog dela Srbije ili regiona. Ali činjenica je da kada dođeš negde boriš se. Ili plivaš ili potoneš. U toj borbi nekoga i potkačiš. Uvek su vidljiviji oni koji odudaraju na negativan način. Jer naravno, šta je dobro - normalno je. Valjda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4621 Napisano Jun 23, 2021 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisu ni rođeni Beograđani cvećke. Sve je to iz porodice gde god da si rođen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jun 23, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su rođeni u Beogradu katastrofa... To vam piše neko ko je rođen u BGu... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1890 Napisano Jun 23, 2021 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, salem je napisao: Bogu hvala ako se vec desi dobro je kad se ovako zavrsi. Dobra stvar je sto je "klinja" obratio paznju na vozilo sa strane i bio donekle spreman na iznenadjenje. Iskusan je on. Skoro svaki dan na relaciji: Rakovica-Zemun, preko Ade. U povratku autoputem, pa obilaznicom...i kuda ga put povuče. Susreće raznorazne učesnike, kompleksaše, namernike i nehotično grešne, fini i pošteni svet...dešavanja na koja se već posle jednog okreta točkova ni ne obazireš više. Ali kada se desi situacija, onda je to nešto (do finalnog kokošijeg proizvoda). Doživiš da vreme stane. Uradio si sve što je u tvojoj moći, a onda ide hladnoća duž kičme kad krene onaj osećaj nemoći. Trenutak kada ti ništa nije važno. To je situacija. Ima svoja pravila i redosled. Dopušta kompromis, ali ne i potpino vladanje njome. Samo ne treba pokušavati da je shvatimo logikom. U situaciji logike nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3751 Napisano Jun 23, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Deda mi je rodjeni Zvezdarac, ja sam Beogradjanin....ali ljudi, shvatite jednom, u Beogradu danas najmanje ima Beogradjana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14781 Napisano Jun 23, 2021 moto merkat °°, 4926 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre sveza krv, poceli bi se vencavati medjusobno onda bi ... E sad sto su ovi natural dominantniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6128 Napisano Jun 23, 2021 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to zato sto se zakoni u svim oblastima retko sprovode. A iskreno i gradjani retko prijavljuju prekrsaje. Kazu nema svrhe. Ali ima svrhe i sto bi vise prijavljivali prekrsaje, nadlezni bi morali vise da izdaju prijave i kazne. Ovako se desava da na pojedinacne prijave uopste i ne reaguju, sto je stvarno bezobrazno i neodgovorno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Jul 14, 2021 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Danas oko 14:15 raskrsnica ona velika Tošin bunar i Nikole Dobrovića, krećem se iz pravca Tošinog bunara ka Zemunu, kočim na trepćuće žuto i zaustavljam se na crveno, ubacujem u N, spuštam nogu, već je uveliko crveno. Pošto sam metar i još malo a vozim mojeg divnog KTMa, uvek biram da mi bude lakše da stanem, tj da baš ne moram da skačem kao zec po motoru, te sam pukom srećom u svojoj traci (krajnja desna) stala u levi kolotrag gde je ulegnut asfalt od autobusa(jbg mogu skoro pola stopala da spustim na zemlju ne moram da izigravam balerinu), pored mene proleće (iako svi u sve 4 trake stojimo) ali bukvalno na možda 2cm od kormana bela fabia il neki takav auto, sa zelenom oznakom neke firme. Srećom te je kolona kojoj se već uključilo zeleno iz pravca Nikole Dobrovića ka uzbrdici ka Bežanijskoj kosi, veoma usporeno i lenjo krenula. Samo sam se stresla...i 101 "šta ako" i "šta da je" mi je prošlo kroz glavu dok sam čekala da otvori semafor. Da li je vrućina, kurcobolja, deprivacija O2 u mozgu od nošenja maske u autu na 50C...( možda sad natačinju tu masku u autu da ih kamere ne prepoznaju...)il jednostavno iskonski bezobrazluk...ne znam... Čuvajte se drugari...količina imbecila na ulicama se eksponencijalno povećala. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2661 Napisano Jul 14, 2021 Drug član, 1006 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro je tako @m.milivojevic, isto na semaforu u Zemunu u glavnoj ulici, bukvalno očešao lik sa autom.Mislim da ga je zakačio retrovizorom po koferu. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Jul 14, 2021 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad skupis na jednom mestu...... nervozu, bezobrazluk, primitivizam, kurcobolju, odsutnost, telefoniranje, seckanje krivine, srednji prst, jahanje razdelne il pune linije, zavarenu rucicu migavca, razne psovke..... dobijes srpski drum. Mene juce isece jedna zena na smederevcu malo pre semafora za kaludjericu. Ladno iz suprotne trake sa sve klincem (12-15god) meni pred tocak. Kocim, sviram, stali na semafor, otvoren joj porzor. Rekoh, Gospodjo mogli bi da povedete vise racuna kako vozite, upravo ste me isekli. Na sta Ona ladno odgovara da ja trebam povesti vise racuna jer imam kocnicu i da je koristim. Gospodja se pretvorila istog momenta u Gusku jer nemam vise sta pricati sa njom. Rekoh, Gusko jedna ubices tako nekog, otvara se semafor, ja desno, Guska ode pravo ka SD. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4621 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan I ja juče dobih srednji prst jer sam svirnuo što auto ispred mene nije skrenuo levo, a imao je jedno 30 sekundi to da uradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Jul 15, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ja polažem za A2. Odradio sam 28 časova, i mogao poginuti jedno 3 puta i pasti/sudariti se jos 10 (nijednom svojom krivicom). Stigao mi nosač za kacigu za kamericu, snimao 20 min za test, imam 3 idiota snimljena. Znači vozim sve po PS, svako ograničenje u kmh, bez bilo čega naglog. 3-4 puta baš blizu u makazice da moram da kočim skoro do zaustavljanja, prvenstvo prolaza ne postoji, kad skreću levo a ja idem pravo - koči kad si slabiji. U kružnom toku uleće kombi kao da niko ne postoji, prolazi na bukvalno pola metra od mene, nije ni konstatovao. Još je i instruktor bio na motoru iza, bile bi palačinke od obojice. Najveći pobednik u Pežou 308 cc koji me obilazi sa leve strane preko 2 pune dok sam u skroz levoj traci (???). I kažu da to stalno radi, taj isti. I sve to u gradu koji nije na 10% gužve i agresivnosti Beograda npr (vozim u Zrenjaninu), sa fluo prslukom, L tablom i najmirnijom mogućom vožnjom. U svakom slučaju, lepa priprema i navikavanje na moto karijeru kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pilip88 216 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kod Ušća. Ko ne zna, ulica nije jednosmerna. Devojka se malo zbunila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan Vozim normalno po sredini trake kroz naseljeno mesto danas (nekih 55, 60km/h), na nekih 100 metara vidim kako se zatvaraju vrata na kolima koja su na trotoaru i ocekujem ako krenu vec sam tu blizu i videce me i nece kretati, za svaki slucaj pipnem malo kocnicu. Medjutim ja dolazim vec na 2, 3 metra, samo vidim auto ulece kao da saobracaj i retrovizor ne postoje. Srecom nikog nije bilo u levoj traci, ja na levo i stizem auto, podizem vizir, reko: "amaaan zenooooo", a ona mrtva ladna: "Ma ko te je*e, teraj se" i nastavi da vozi. A u kolima vozi dvoje dece, tipa 5 i 7 godina, lep primer deci daje, svaka cast. Ja u neverici reko da li da lomim retrovizor, da li da se prekrstim, stanem tu, ispusim cigaru i i dalje ne verujem sta sam doziveo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8221 Napisano Avgust 6, 2021 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Verovo ne verovo tako ti je,lično otvorim oči i očekujem neočekivano.Sve je više čobana za upravljačem koji su polagali na livadi ili u luna parku,tako da pravila ne postoje.Još ako su malo skuplja kola gazi te bez razmišljanja.Ne znam kuda ovo vodi.Ne pamtim ovoliku količinu bahatosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 6, 2021 (promenjeno) Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Feniks ; Bravo nasledniku za reakciju ! Promenio Avgust 6, 2021 član LuckyVladano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, BataJova je napisao: Vozim normalno po sredini trake kroz naseljeno mesto danas (nekih 55, 60km/h), na nekih 100 metara vidim kako se zatvaraju vrata na kolima koja su na trotoaru i ocekujem ako krenu vec sam tu blizu i videce me i nece kretati, za svaki slucaj pipnem malo kocnicu. Medjutim ja dolazim vec na 2, 3 metra, samo vidim auto ulece kao da saobracaj i retrovizor ne postoje. Srecom nikog nije bilo u levoj traci, ja na levo i stizem auto, podizem vizir, reko: "amaaan zenooooo", a ona mrtva ladna: "Ma ko te je*e, teraj se" i nastavi da vozi. A u kolima vozi dvoje dece, tipa 5 i 7 godina, lep primer deci daje, svaka cast. Ja u neverici reko da li da lomim retrovizor, da li da se prekrstim, stanem tu, ispusim cigaru i i dalje ne verujem sta sam doziveo. I posle bi bilo : "jaaaao, nasilnik, bije zene..." Ti bi ispao kriv, a samo spasavas neku buducu zrtvu idiotkinje. Nekima stvarno treba dati po tamburi da se nauce pameti, bez obzira dali su zensko ili musko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6438 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 1837 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Cesto vidim na youtube-u na zapadu bajkeri lome retrovizore baaaas bahatima, ima li toga kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Avgust 6, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima. Ja znam jednog koji je polomio više retrovizora. Samo digne nogu i prođe pored njega. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Avgust 7, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo se pazite jer je lako izgubiti balans i panuti Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11214 Napisano Avgust 7, 2021 Ne silazi, 2252 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Auto je u prednosti ,ako se vozac nakostresi,dovoljno je da te ovlas gurne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...