igogitar 653 Napisano April 24, 2025 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u garaži tržnog centra,žena vozi auto,ja suvozač. Gužva je u garaži. Mi "skrećemo"lijevo za gornji sprat i imamo prednost jer oni koji nam dolaze u susret imaju na cesti ispisano "STOP" dimenzija cca 3m x 2m. Lik u Fiatu 500 dolazi nam u susret,ne staje na znak i počinje da trubi(valjda je u fazonu da je on nama s desne strane),mlatarajući rukama i smiješeći se ironično i nervozno u fazonu "krava ženska glupa, vidi kako skreće". Pritom još nešto i mrmlja.nPošto imamo otvorena stakla ja mu pokazujem na znak i pitam ga jel vidi Stop. Ladno mi kaže NE i to onako pederski,arogantno. E reko rođače 'oćeš d'izađem da ti ga pokažem iz bliza(znak, naravno :D). Promjeni facu i kurčenje odmah prestade. Ode bez da je zucnuo išta više. Nisam pristalica nasilja ali nekad bahate mamlaze ne možeš drugačije opasuljiti. 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 9915 Napisano April 24, 2025 Drug član, 3342 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Bojan_87 said: Saobraćaj je izgleda postao mesto na kom ta bahatost dolazi do izražaja. Igrom slučaja, od kuće do posla imam oko 3km. Za divno čudo, ujutru, kada nije gužva, svedok sam najveće bahatosti. Sa jedne strane ljudi koji se parkiraju u sred raskrsnice sa sva 4, sa druge strane ljudi koji se zalete kroz ulicu sa parkiranim automa sa strane, čak i ako vide da nemaš gde da se skloniš, i sa svih strana ljudi koji bi da se svadjaju. Sve češće sam svedok da neko stane na sred ulice, jer mu se ne svidja neki potez drugog vozača, pa počne onako da se svadja i gestikulira kroz zatvorene prozore. A da pri tom pravi zastoj na sred raskrsnice ... Ne mogu da shvatim zašto je u saobraćaju to ponašanje toliko izraženo, jer nije baš da van asfalta nailazim na ljude koji se tako ponašaju ... Valjda nisam omašio temu ... Sent from my iPhone using Tapatalk Zanimljivo je da otkad postoji automobilizam, primećeno je i kasnije i prouzčavano, da u saobraćaju prvo popuštaju moralne kočnice i zaboravlja se na vaspitanje. Na površinu izlazi bes i frustracije, sve što je potiskivano - svesno i nesvesno, nervoza obuzima vozače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4144 Napisano April 25, 2025 Malinar u pokusaju, 1838 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Moj pokojni ujak je govorio da o kulturi jedne nacije više možeš da saznaš ako si u saobraćajnom špicu sat vremena, nego da istražuješ o istoj 5 godina. Saobraćaj iziskuje svest ljudi da ovaj svet nije stvoren samo za njih, da u njemu ima i drugih ljudi, a mi, Srbi, tu svest nemamo. Zato nam je saobraćajna kultura na jako niskom nivou. Koliko puta prisustvujem besomučnom sviranju sirenom u špicu, kome taj svira, gde će kad je čep, ali valjda leči živce time, pokazuje da mu je teško, ne znam... 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22825 Napisano April 25, 2025 Integrisan, 7263 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan U Kaštelima bez vozačke divljao motorom, vozio 135 km/h. Kažnjen s preko 2400 eura WWW.INDEX.HR PRIJE dva dana na području Kaštela Gomilice, policijski službenici Postaje prometne... Kratko i jebitacno. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6902 Napisano April 25, 2025 Ne silazi, 3114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gospodja ne zna gde ce, posle je napravila jos jedan kiks al preselo u drugi klip pa me mrzelo da se zezam. Krenula da skrece a auta nailaze tj sece ih pa se predomislima i ispravila auto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1370 Napisano April 25, 2025 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87Kako je regulisana ova raskrsnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6902 Napisano April 25, 2025 Ne silazi, 3114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, ske je napisao: @RankoBg87Kako je regulisana ova raskrsnica? Paaaaa znam sto pitas, Bio je njima stop pa su iscepali pa ono kao drzimo se toga da ja imam prednost, ima na putu ispisano njima stop. Stoka cupa znakove, pre ove raskrsnice ima pravac i krivina od 90 koja nije obeležena a put uzak, das bi udes tu, bio znak za krivinu citivh 5 dana. Sve razumem sto hoces da kazes ali tako se ne izlazi na put svako, nije nikako pregledna raskrsnica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1370 Napisano April 25, 2025 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ja koja je to raskrsnica nego ne znam kako je regulisana. Ali ako pise na kolovozu "stop", onda je jasno regulisana, cak iako je iscupan znak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22825 Napisano Maj 10, 2025 Integrisan, 7263 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih cacija i debila ima na ovim motoskupovima. Od ljudi u godinama koji besomucno zavrcu u crveno do klinaca na kvadovima koji nose brze cvidze. Najjace danas vidim lika turira kvad i dize prasinu na ljude iza. Ovi mu sviraju a on njima kurac... Ovaj iza da mu lupi samar glavu bi mu odsrafio... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11791 Napisano Maj 13, 2025 Ne silazi, 3664 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Idiote... Nije ceo put tvoj, nauči to konju i nećeš imati problem! Brzinu prilagođavaš tvojoj polovini puta... konju! Ako sečeš krivinu, a ja naiđem sa autom ti ode u kanal, ušao si prebrzo, ne mora to uvek značiti,a ako to radiš iz navike onda nećeš daleko... konju! Kad je sečeš mora biti pregledna... konju! Nauči to... konju! Da više ne vređam plemenite životinje upoređivajući ih sa tobom... KONJU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Maj 14, 2025 Ne silazi, 2954 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel fali neciji post? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 942 Napisano Maj 18, 2025 (promenjeno) Zainteresovan, 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Grupa morona parkirala automobile u desnoj traci na Bulevaru heroja sa Košara (pre Mosta na Adi) kako bi gledala kako nešto gori ili šta god da se dešavalo... Promenio Maj 18, 2025 član markommarko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5985 Napisano Maj 19, 2025 Drug član, 1423 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, markommarko je napisao: Grupa morona parkirala automobile u desnoj traci na Bulevaru heroja sa Košara (pre Mosta na Adi) kako bi gledala kako nešto gori ili šta god da se dešavalo... Stali ljudi da gledaju drift trku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 154 Napisano Maj 19, 2025 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 jel mi se cini ili su tu i menjali prednost? cas je bilo iz pravca ostruznice cas od sremcice ja svakako tu usporavam odakle god nailazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2199 Napisano Maj 19, 2025 Drug član, 645 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, markommarko je napisao: Grupa morona parkirala automobile u desnoj traci na Bulevaru heroja sa Košara (pre Mosta na Adi) kako bi gledala kako nešto gori ili šta god da se dešavalo... Baš sam to komentarisao sa prijateljima ovog vikenda. Prvo u subotu oko 10:20 ujutru čujem škripanje guma i urlanje agregata, reko ma nema šanse da je sa autoputa, tu obično prozuje, kad se setih da je neko mnogo pametan na mestu starog buvljaka napravio poligon za drift shows. Juče isto prošao mostom na Adi i video kolonu parkiranih automobila i zatvoreno uključenje na most iz ulice Antifašističke borbe. Nemam ništa protiv događaja ove vrste, ali da se premeste van naseljenog mesta, makar izvan urbane sredine u čijoj neposrednoj blizini obitava više desetina hiljada ljudi. Odrastao sam u kraju pored autoputa i nikada mi nije smetalo kada prozuji neko sa otvorenim topovima, volim automobile, volim motore, ali ovo je celodnevna tarapana i verujem da ljudima čiji prozori gledaju na buvljak uopšte nije prijatno. Nisam se uopšte udubljivao koja je pozadina ovoga i ko je organizator, ali sama činjenica da se blokira jedna od tri trake na mostu što direktno utiče na bezbednost saobraćaja, zatvaranje jednog od uključenja na most, organizovanje takvog događaja na toj lokaciji i kao šlag na tortu dekoracije u vidu čadora ,po modelu dobro nam poznatog parka pored Starog dvora, govori više od 1000 reči. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6902 Napisano Maj 19, 2025 Ne silazi, 3114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shomsi je napisao: @RankoBg87 jel mi se cini ili su tu i menjali prednost? cas je bilo iz pravca ostruznice cas od sremcice ja svakako tu usporavam odakle god nailazim Da izvines tu se ne zna ko koga, kako kome dune tako bude, stave znak, bude 10 dana i neko ga skloni, sad stoji na putu iscrtano stop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 942 Napisano Maj 19, 2025 Zainteresovan, 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Alexandra995 je napisao: Stali ljudi da gledaju drift trku. Au, kakvi retardi, ja mislio nešto gori. I to se dešava redovno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5985 Napisano Maj 19, 2025 Drug član, 1423 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, markommarko je napisao: Au, kakvi retardi, ja mislio nešto gori. I to se dešava redovno? Ranije je bilo na Ada Huji, od skoro opet Beograd, takođe i Bijeljina, najčešće voze u Čačku. Slažem se da treba da bude negde van grada, možda je nama koji pratimo ovaj sport zanimljivo, ali komšijama sigurno nije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 942 Napisano Maj 19, 2025 Zainteresovan, 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vucko23 je napisao: Nisam se uopšte udubljivao koja je pozadina ovoga i ko je organizator, ali sama činjenica da se blokira jedna od tri trake na mostu što direktno utiče na Ne vidi se to na ovom snimku, ali traka nije uopšte bila obeležena da je blokirana. Igrom slučaja je to na sredini mosta, pa ljudi imaju vremena da pređu u srednju. Kakvi likovi, ccc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8018 Napisano Maj 19, 2025 Drug član, 1610 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sto ne prijavite saobracajnoj. Opet se iscudjavate, a niko da prijavi. A saobracajci jedva cekaju da pisu kazne. Zaustavis se negde na bezbedno, ma na kafu kad svratis, prijavis. Ako te bas interesuje dal ce biti nesto, obrnes krug, pogledas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 942 Napisano Maj 19, 2025 Zainteresovan, 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, i iskreno nije mi to palo na pamet. Eto koliko poverenja imam i u policiju i u državu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Maj 19, 2025 Ne silazi, 2954 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan 120km/h preko mosta? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8018 Napisano Maj 19, 2025 Drug član, 1610 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, cezarpa said: 120km/h preko mosta? to je u miljama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1370 Napisano Maj 19, 2025 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi ne preterujte. Nasa brzina i buka nasih motora je u redu, a drift dva puta godisnje nije. I zamisli, stali u desnu traku, od moguce tri. A skoro svaki vikend utakmice na autokomandi i tad parkirani kojekuda ne smetaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 942 Napisano Maj 19, 2025 Zainteresovan, 385 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast ako misliš da je u redu kako su se parkirali. Bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...