Pedja1971 293 Napisano Maj 19, 2024 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Срдачан поздрав данашњем мамлазу у Неменикућама - не стаје на стоп, скреће лево, сече ме, уз то вуче приколицу са неким грађевинским материјалом и прича телефоном у левој руци - сам себи крије угао из кога долазим ја. Дакле, бејах му са женом, 3 пута... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12566 Napisano Maj 19, 2024 Ne silazi, 2958 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/C7HeSjBte4j/?utm_source=ig_web_button_share_sheet 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16910 Napisano Maj 19, 2024 moto merkat °°, 5030 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @drmilan_ jel ti poznat kamerman sa E30? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8005 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 2283 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam juce pisao kako ima sve vise ludaka na ulicama i danas mi izadje ovo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6925 Napisano Maj 19, 2024 Ne silazi, 3124 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lepo rekoh, obucavaju ih samo da poloze, auta jaca nego sto treba i ne mogu da ih kontrolisu, društvo je takvo ako fazon vozis polako prozivaju te, ja sam takve izbacivao na prvoj stanici i postavljao pitanja a gde ti je auto? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12476 Napisano Maj 19, 2024 4_tocka_i_karoserija, 2372 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Markone88 je napisao: Ima nade da momci u plavom odu na dobar ručak posle ovoga Pa i ne baš. Ovo je Meljak, kod Momčila. Koga ovi snime, nema praštanja - čak i razni koji "znaju sve policajce" plaćaju kazne/gube dozvole. Ne znam kakva je situacija sa snimcima sa onog novog tronošca, ali ne znam da ovi nekom "praštaju". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5157 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 1579 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja se našalio samo, nisam imao skrivene namere Ja lad me zaustave, znam da sam kriv, samo kazem izvolte dokumenta, pisite, hvala, dovidjenja 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8893 Napisano Maj 19, 2024 -, 1905 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, cezarpa said: DA DA.Pre par godina gledao sam panduri zaustavili mecku kupe u centru .Izveli momke na haubu i pretres.BIH tablice,tri buzdovana,jedan uze telefon zove nekog i da panduru .I tu su mu se posrali u dan,i ti bilmezi i taj na telefonu,verovatno pandurov sef.Morali su da ih puste.Mamlazi su se smejali usli u mecku i driftovali 1 krug po raskrsnici i odose.Ima jos primera,ali da znas uvek cemo najebati mi posteni,Ti i Ja. Kapiram sve. Al opet je do pojedinca... Taj policajac umesto da prijavi slucaj kontroli, otvori bolovanje, pa onda neko tamo iznad sefa pita "zasto je pola stanice na bolovanju, otkud ovolike prijave", on podvije rep i sutra sve ispocetka. Ne moze tako! Drugo, taj mamlaz je vec kod vadjenja telefona trebao da bude oboren na zemlju i vezan lisicama, pa nek prijatelj sef posle ispravlja zapisnik ako sme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12566 Napisano Maj 19, 2024 Ne silazi, 2958 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto ti nisi policajac,bar bi se posten narod osecao sigurnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6276 Napisano Maj 19, 2024 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, bdada said: @drmilan_ jel ti poznat kamerman sa E30? Nisam u toku? To ovaj link sa instagrama iznad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10651 Napisano Maj 19, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ser je napisao: Kapiram sve. Al opet je do pojedinca... Taj policajac umesto da prijavi slucaj kontroli, otvori bolovanje, pa onda neko tamo iznad sefa pita "zasto je pola stanice na bolovanju, otkud ovolike prijave", on podvije rep i sutra sve ispocetka. Ne moze tako! Drugo, taj mamlaz je vec kod vadjenja telefona trebao da bude oboren na zemlju i vezan lisicama, pa nek prijatelj sef posle ispravlja zapisnik ako sme... Gde živiš ti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10651 Napisano Maj 19, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, ZEMZEM je napisao: Masovna pojava - izleti mi iz bočne ulice maltene pred branik i vozi 20 na sat, laganica. Ne pada mu na pamet da ubrza malo već laganica dodaje gas. Verovatno razmišlja udari me ako smeš - ti si kriv. I nisu samo žene u pitanju. Izleti iz bočne ulice pola metra haubom i stane, kao čeka da prođem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3530 Napisano Maj 19, 2024 ODUSTO OD DIJETE, 2994 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan To i ne brojim, istresira me samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetraBG 223 Napisano Maj 19, 2024 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Pedja1971 said: Срдачан поздрав данашњем мамлазу у Неменикућама - не стаје на стоп, скреће лево, сече ме, уз то вуче приколицу са неким грађевинским материјалом и прича телефоном у левој руци - сам себи крије угао из кога долазим ја. Дакле, бејах му са женом, 3 пута... Nas su danas udarili bas tako, mi imali prednost on znak stop, mi prosli on nastavio da skrece levo u ulicu kojom smo se mi kretali i udario nas u zadnji levi tocak. Svi se kretali sporo jer je bilo crveno na raskrsnici ulicu ispod, veca steta njemu nego nama, ali zbog osiguranja morali da cekamo policiju 2 sata 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 219 Napisano Maj 19, 2024 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja da se upisem sa idiotlucima. Isao sam u subotu kolima u Dudovicu, Ibarskom, sa porodicom. Smer od Bgd, jedan crni audi uleteo u makaze, morao sam za 50% da smanjim brzinu da bi debil stigao da obidje i ne zabije se u mene direktno. Lik dodatno nasiroko ulazi nazad u svoju traku i u momentu vracanja u svoju traku vec ima 100m ispred vozila koje je obisao. Tacno sam hteo da mu j..m sve po spisku, ali tesko da bi ga stigao. Pored toga, jedan lik na motoru, sa suvozacicom, obilazi mrtav ladan preko pune, ulece u makaze i slanja se u svoju traku u zadnji cas. Mene zena pita, da ne vozis ti tako slucajno? Ja kazem, ne, jer ne stizem da izadjem iz grada Jos jedan lik na motoru, vozio kulturno, kulturno i obilazio, lanac na pola tablice U povratku, kolona na ulasku u bgdu, u predelu lipovacke sume. Kolona motocikala, nisam zagledao marku, cepaju preko pune i obilaze sve redom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16910 Napisano Maj 20, 2024 moto merkat °°, 5030 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, drmilan_ je napisao: Nisam u toku? To ovaj link sa instagrama iznad? Da, Romeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1375 Napisano Maj 20, 2024 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, djpesic said: Evo ja da se upisem sa idiotlucima. Isao sam u subotu kolima u Dudovicu, Ibarskom, sa porodicom. Smer od Bgd, jedan crni audi uleteo u makaze, morao sam za 50% da smanjim brzinu da bi debil stigao da obidje i ne zabije se u mene direktno. Lik dodatno nasiroko ulazi nazad u svoju traku i u momentu vracanja u svoju traku vec ima 100m ispred vozila koje je obisao. Tacno sam hteo da mu j..m sve po spisku, ali tesko da bi ga stigao. Pored toga, jedan lik na motoru, sa suvozacicom, obilazi mrtav ladan preko pune, ulece u makaze i slanja se u svoju traku u zadnji cas. Mene zena pita, da ne vozis ti tako slucajno? Ja kazem, ne, jer ne stizem da izadjem iz grada Jos jedan lik na motoru, vozio kulturno, kulturno i obilazio, lanac na pola tablice U povratku, kolona na ulasku u bgdu, u predelu lipovacke sume. Kolona motocikala, nisam zagledao marku, cepaju preko pune i obilaze sve redom. druze, izadji malo da se vozis motorom van grada, bez zene 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4148 Napisano Maj 22, 2024 Malinar u pokusaju, 1838 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan mi izleti dete na pešačkom koje je bilo sakriveno iza renault scenic od je*enog pink taksija koji je našao da stane ispred samog pešačkog prelaza i uključi sva 4. Malac od najviše 7 godina, sam, bez pratnje ikoga starijeg, se iza ovog auta nije ni nazirao, a još je istrčao, ja prilazim sa 30 na sat i jedva sam ga izbegao, da sam kočio, ne bih stao na vreme. Verovatno da tu ima i moje krivice jer nemam magičnu kuglu da u nju pogledam ili pasulj da bacim... Razmišljao sam da se vratim i olupam reno nekim rekvizitom, ali od stresa nisam bio sposoban. Po gradu mora da se vozi ultra oprezno, dele dozvole šakom i kapom ljudima koji su defakto nesposobni za saobraćaj. U subotu 18.05. sam bio svedok 2 saobraćajna udesa i naišao neposredno nakon trećeg, a samo sam se provozao malo po gradu. Krenula sitna kiša, sve brljivo i polu - pijano, zaleće, divlja, luduje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 774 Napisano Maj 22, 2024 Svrati ponekad, 287 postova Prijavi odgovor kao problematičan To parkitanje ispred pesackog ja ne znam koliko bih kaznjavao (200k i to je malo) mada imao sam slucajeva da se pakiraju i na sam pesacki ukljuci sva 4 i misli da je resio sve probleme... Postali smo samoziva stoka koje skoro i da nema 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 74 Napisano Maj 26, 2024 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Baja lagano kolima preko mosta na Adi, ali tramvajskog. Bliže buvljaku ostao bez guma i nasadio motor na šine. I sad tramvaji iza njega, automobil zakucan, nema lakog načina da se priđe običnim paukom, ljudi iz tramvaja ni napred ni nazad da idu, a da se zna šta je pokušao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2707 Napisano Maj 26, 2024 (promenjeno) Drug član, 1237 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 5/23/2024 at 1:18 AM, stikis said: Postali smo samoziva stoka koje skoro i da nema Ja to kada kazem, odmah me proglase drzavnim neprijateljem i ono "drugosrbijanac" kako vec Pre neko vece lik na sred raskrisnice na semaforu upali sva 4 i on i verovanto mu je ono cale, izadjose iz auta i lagano odose negde, ko je hteo da skrene desno, nije mogao. I dalje mi je fascinatno kako su opusteno tako stali, nesto nije u redu sa mnom ociglednom Promenio Maj 26, 2024 član Abi 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8893 Napisano Maj 26, 2024 -, 1905 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, astmario said: Baja lagano kolima preko mosta na Adi, ali tramvajskog. Bliže buvljaku ostao bez guma i nasadio motor na šine. I sad tramvaji iza njega, automobil zakucan, nema lakog načina da se priđe običnim paukom, ljudi iz tramvaja ni napred ni nazad da idu, a da se zna šta je pokušao... Sta rade ljudi sa tom voznjom po sinama na tom mostu? Dal su izlapeli pa misle da je Savski Al ozbiljno, malo po malo eto je slika kako neko stoji zaglavljen... Bas sam se pre neki dan vozio tramvajem preko njega i apsolutno nema nikakve logike da neko slucajno zaluta. Na Nbgd strani kad se penjes iz Djordja S. jasno se vidi da je tramv bastica. Jedino sa druge strane, u Sanje Zivanovica, onde kod Careve cuprije moze da se zbuni neko, al opet posle 5m ti je jasno da si zajebo stvar, stanes i vratis se u rikverc... Ili ako izlaze pijani iz restorana, pa samo gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10651 Napisano Maj 26, 2024 nekrunisani kralj moto cigana, 3321 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ser je napisao: Sta rade ljudi sa tom voznjom po sinama na tom mostu? Dal su izlapeli pa misle da je Savski Al ozbiljno, malo po malo eto je slika kako neko stoji zaglavljen... Bas sam se pre neki dan vozio tramvajem preko njega i apsolutno nema nikakve logike da neko slucajno zaluta. Na Nbgd strani kad se penjes iz Djordja S. jasno se vidi da je tramv bastica. Jedino sa druge strane, u Sanje Zivanovica, onde kod Careve cuprije moze da se zbuni neko, al opet posle 5m ti je jasno da si zajebo stvar, stanes i vratis se u rikverc... Ili ako izlaze pijani iz restorana, pa samo gas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8893 Napisano Maj 26, 2024 -, 1905 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa kazem ja, pijan deda... I jos skockan, 100% ide iz Careve cuprije Bas se lepo izlazi, pravo iz restorana na sine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4148 Napisano Maj 26, 2024 Malinar u pokusaju, 1838 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Danas drugar i ja idemo iz Topole ka Bgu, prolazimo onu raskrsnicu gde je NIS pumpa i u susret nam ide grupa bajkera od kojih prvi na gsxr-u zadnjači, čovek je skroz propeo motor, tako da nema šanse da vidi šta se dogadja ispred, a tera maltene kroz centar, pritom pešaci sa strane, automobila i saobraćaja koliko hoćeš i sl. Ne kažem, vidi se da zna da tera kako treba, ali jbm mu mater, ima puteva i mesta za to, a to svakako nije uži centar pa makar i Topole... Sindrom "gledajte me, strašno sam zaheban". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...