cezarpa 11014 Napisano Decembar 21, 2023 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Znas li ti da i kriminalci i lopovi imaju svoja prava?Postavio si mu uvredljivo pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja TS 60 Napisano Decembar 21, 2023 (promenjeno) U prolazu, 82 postova Lokacija: Beograd, BBrdo Motocikl: '93. VFR750F Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mugos je napisao: E zbog takvih bi voleo da imam Ford RAM sa sve onim USA branicima. Dodge je RAM, ali svejedno Nije to ono što hoćeš, raspao bi se i on. Treba nešto sa šasijom, kao Niva, Patrol, Land Kruzer... Ma i glupi UAZ, nebitno, i onda takozvani Bull Bar Poenta, može to i za male pare da se sredi. Ali koliko god voleli i želeli tako nešto, nije pametno Edit: slika Evo ovo Promenio Decembar 21, 2023 član Gruja TS Dodana "ilustracija" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kako nije, taman ih poguras tamo odakle su dosli pa ce sledeci put da malo pripaze kako izlaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8467 Napisano Decembar 21, 2023 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, RankoBg87 je napisao: Kako nije, taman ih poguras tamo odakle su dosli pa ce sledeci put da malo pripaze kako izlaze. Radi se. Veruj mi, stalno mi izleću kao da me nema. Jednog sa kliom sam pitao da li je svestan da sa troje dece izlazi iz sporedne male ulice, parkinga, bez gledanja i zaustavljanja... Lik samo blene. Promenio Decembar 21, 2023 član mrle 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11117 Napisano Decembar 21, 2023 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Mugos je napisao: Ford RAM Za ovo bi te i Ameri i Kanadjani ovešali,Ford je tamo gekj auto postao a Dodge je jos uvek muski,za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3829 Napisano Decembar 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 460 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Mugos Znas li sta bi Paganini rekao- nemas ti decko pojma. Kakav RAM, Nive... Za takve bolide ima streptomicin a ine je Hilux, Toyota Hilux . Natavno sa dodatnom opremom, putnikom u teretnom prostoru Promenio Decembar 21, 2023 član vex 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12522 Napisano Decembar 21, 2023 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je čudo od auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Decembar 23, 2023 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Invalid na kvadrat 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Decembar 23, 2023 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nevaspitana bitanga...džaba mu sve pare ovoga sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8430 Napisano Decembar 26, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Dabogda mu trebalo to mesto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11014 Napisano Decembar 26, 2023 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Gle koliki je ima 6 m,treba vise mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5840 Napisano Decembar 26, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 12/21/2023 at 10:09 PM, mrle said: Radi se. Veruj mi, stalno mi izleću kao da me nema. Jednog sa kliom sam pitao da li je svestan da sa troje dece izlazi iz sporedne male ulice, parkinga, bez gledanja i zaustavljanja... Lik samo blene. U poslednje vreme sam zapazio da se vozaci manjih vozila kurce po putu. Vozim Touareg, koji prazan tezi 2,4t. A neki malisani mi u susret seku krivine i bezobrazno teraju mojom trakom. Da mi nije zao mog auta, pa da ih pocesem i bacim negde u jarak. Debili, najcesce nisu sami , vec voze porodicu , decu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 27, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Juče u Ustaničkoj ulici kod Dušanovačke pijace, bahati mamlaz u džipu Valjevskih tabli stao na autobusku stanicu, upalio sva četiri migavca, trknuo do trafike dok se stvara kolona za njim - boli ga patka!...a posle radi polukružno preko dve trake i pune linije.... Morao sam da ubacim muzičku podlogu u snimak da se ne čuje "koga sam mu sve pomenuo od familije i u kom kontekstu"! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2723 Napisano Decembar 27, 2023 Drug član, 1628 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A pa on vozi crnog dzipa, to je za njih normalno. Ima app YouCut Video, tu mozes skratis video i izbacis ton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Decembar 28, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neko veče umalo me ne ubi mamlaz na motoru. Da, da... Skrećem u sporednu na našem bulevaru, sve čisto, idem polako - hladno je vreme... Iz suprotnog smera neki "kolega" se zaleteo pravo u mene, nema šanse da je išao ispod 70-80, malo sam dodala gas da mu pobegnem, trenutak nakon toga sam samo čula kako je protutnjao iza mene... Znam da je zima i da nije vreme za vožnju motora, al' eto im auto put pa nek jurcaju, a neee, čekaj, tamo neće biti viđeni. Bežim od kavezara, a umalo me ne ubi jedan od nas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 57 Napisano Decembar 28, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Ја видех да си исекла човека и умало га уби... Сачекаш да прође па онда скрени... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Decembar 28, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Mornar85 je napisao: Ја видех да си исекла човека и умало га уби... Сачекаш да прође па онда скрени... Pa tako izgleda, ali da je vozio po ograničenju bio bi viđen (na samom početku mog skretanja put mi je bio čist). Pravac iz kog je dolazio ima blagu krivinu i ne može sve da se vidi kad dodaš da je noć, novogodišnja rasveta, automobili, pešaci itd. Treba sve to uzeti u obzir i malo se unormalizovati, ne da jurca kao muva bez glave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11014 Napisano Decembar 28, 2023 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe zakon ako se nesto desi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeksius 114 Napisano Decembar 28, 2023 U prolazu, 62 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki GSXR 600 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Alexandra995 je napisao: Pre neko veče umalo me ne ubi mamlaz na motoru. Da, da... Skrećem u sporednu na našem bulevaru, sve čisto, idem polako - hladno je vreme... Iz suprotnog smera neki "kolega" se zaleteo pravo u mene, nema šanse da je išao ispod 70-80, malo sam dodala gas da mu pobegnem, trenutak nakon toga sam samo čula kako je protutnjao iza mene... Znam da je zima i da nije vreme za vožnju motora, al' eto im auto put pa nek jurcaju, a neee, čekaj, tamo neće biti viđeni. Bežim od kavezara, a umalo me ne ubi jedan od nas... "al' eto im auto put pa nek jurcaju, a neee, čekaj, tamo neće biti viđeni. " ...koliko sam ja razumeo iz ovog posta ni u ovom slucaju nije vidjen i to ga je zamalo kostalo zivota. Ovo je klasicno oduzimanje prvenstva, obrati paznju molim te za ubuduce dok ne ubijes nekoga. Takvih "nisam te video/la" situacija ima puno i nisu uopste retke. On da ide 200 on je u prekrsaju ali je njegovo prvenstvo prolaza i unistis dva zivota jer ga ne propustis. Nisam za jurcanje po gradu ali to isecanje mi je jezivo i ravno ubistvu, nigde ne treba zuriti, ni u jednoj situaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Tačno, ja idem sa namerom ljude da "ubijam" po putu. Više ne pišem ovde bez dokaznog materijala, pošto se mnogo lako donosi sud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8430 Napisano Decembar 29, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1872 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Zeksius je napisao: On da ide 200 on je u prekrsaju ali je njegovo prvenstvo prolaza Vrlo diskutabilno. Po rečima jednog veštaka vozač koji vozi u skladu sa propisima nije dužan da pretpostavi da će ostali učesnici da krše propise. Preneseno u vrlo sličnu situaciju kao ova - kad vozač vidi vozilo iz suprotnog pravca na udaljenosti dovoljnoj da bezbedno skrene AKO se kreće u skladu sa ograničenjima, vozač nije dužan da pretpostavi da nadolazeće vozilo ide "200 na sat". Ubica je onaj ko se kreće 200 na sat, a ne onaj ko se pridržava propisa. Za oduzimanje prvenstva se (valjda svi) slažemo, ali nije realno da neko divlja i da očekuje da drugi paze na njega. 2 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 57 Napisano Decembar 29, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Kranjska Gora Motocikl: MZ 175/2 Prijavi odgovor kao problematičan Свако ко одузме првенство прво изјави "ишао је 200 на сат" и то медији одмах пренесу. А то утврђују вештаци накнадно. Скретање у лево изискује екстремну опрезност. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Da nisam bila oprezna verovatno bi ovih dana čitali o meni u vestima. Ali tu sam, tako da mogu da razmotrim svoje i tuđe propuste, kao i da se postaram da se više nikad ne dogodi. Ko me poznaje, zna da sam čak i preterano oprezna u saobraćaju. Za 14 godina 0 izazvanih udesa, prvi se dogodio 27.10.2022. kada je meni auto oduzeo prednost, srećom bez posledica po oboje. Skretanje levo, 2 automobila iza mene, puna linija pre raskrsnice, skrećem levo, auto me obara i sa 70km/h udara u drvo. A lako je moglo da se desi da između drveta i haube budem baš ja. Iako on nije smeo da pretiče pred raskrsnicom i punom linijom (drugi auto iza mene), smatram da smo oboje krivi. Nemam zvanični izveštaj jer policija nije izašla, nema povređenih, tako da su rekli da zovem opet ako se ne dogovorimo. A što se raznoraznih mamlaza u saobraćaju tiče, bolje da pustim budalu, nego da mi na spomeniku piše da sam imala prednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam sta se ti pravdas, eto nikom se nikad nije desilo slicno pa sad paljba. Ja neki dan stanem kolima da propustim pjesaka na pjesackom on prolazi, krecem i umalo da zenu zakacim. Pojma nemam kako je ne vidjeh jos stao i sporo krecem ali eto. Krivo mi, izvinjavam se, a ona pozdravi kao nema veze. Nebitno, vozim dalje i grizem se kako se to moglo desiti. Prosto mene nervira kada neko svesno radi nesto sto ne bi trebalo i zajebava ostaleПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8467 Napisano Decembar 29, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, zaludan je napisao: Vrlo diskutabilno. Po rečima jednog veštaka vozač koji vozi u skladu sa propisima nije dužan da pretpostavi da će ostali učesnici da krše propise. Preneseno u vrlo sličnu situaciju kao ova - kad vozač vidi vozilo iz suprotnog pravca na udaljenosti dovoljnoj da bezbedno skrene AKO se kreće u skladu sa ograničenjima, vozač nije dužan da pretpostavi da nadolazeće vozilo ide "200 na sat". Ubica je onaj ko se kreće 200 na sat, a ne onaj ko se pridržava propisa. Za oduzimanje prvenstva se (valjda svi) slažemo, ali nije realno da neko divlja i da očekuje da drugi paze na njega. Nije tačno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...