živke 8958 Napisano Novembar 13, 2023 Drug član, 3070 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako obratite pažnju videćete da je skuteraš vrlo kratko pogledao u retrovizor da vidi da li može da se uključi i u tom trenutku pikap je zakočio. Krivica skroz na skuterašu ali nije da je sad negde zevao ili gledao telefon. I ja se plašim ovakvih situacija, imao sam sličnu, na sreću bez posledica. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8282 Napisano Novembar 13, 2023 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Desava se, srecom nista previse strasnoПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar00 8 Napisano Novembar 18, 2023 U prolazu, 27 postova Lokacija: Šumadinac Motocikl: KTM for life Prijavi odgovor kao problematičan Eto i ova parkiranja da zabeležimo na Nbgu,sad da li su stv invalidi po parkiranju verovatno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 74 Napisano Novembar 18, 2023 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Danas stavio zimske gume na auto, pravac NIS pumpa na Topčiderskoj zvezdi, gospodin sa džipom parkirao auto na mesto gde je kompresor, nije na pumpi, valjda otišao do kafića šta li? Rekoh nema veze u povratku ću, NIS pumpa na NBGD pre mosta na Adi, kad ono isto parkiran auto, i to da je parkirao makar kako treba, nego poprečke stavio da ne može da priđeš ni sa strane, da odlepiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12608 Napisano Novembar 18, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2198 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, petarjebivetar00 je napisao: Eto i ova parkiranja da zabeležimo na Nbgu,sad da li su stv invalidi po parkiranju verovatno.. Mentalni garant.. Skoro sam zacrveneo jednu gospođu na pumpi, stala na mesto za invalide, jer je pored samih vrata pumpe. Kad sam je pitao da li je mentalni invalid, jer ne vidim njene fizičke nedostatke, brecnula se prvo, pa kad je videla da je svi gledaju, uzela i pomerila auto. Kad bi svakog skota koji to radi doveli na stub srama, manje bi bila ovoga. Promenio Novembar 19, 2023 član ProMaster 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16283 Napisano Novembar 18, 2023 Integrisan, 8360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lidl je pokazatelj morona. Redovno se parkiraju na mesta za invalide i mesta za roditelje sa malom decom. Dakle ovom društvu nije dovoljan dobar sistem, nego represija. Ja bih za to uveo ne kazne, nego obavezno odnošenje auta i zadržavanje automobila 30 dana. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8960 Napisano Novembar 18, 2023 Ne silazi, 3643 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ... Nije Sloba kriv, mi smo govna. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4147 Napisano Novembar 18, 2023 Malinar u pokusaju, 1838 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, danas jedna jako neobična situacija, izlazim autom iz jednosmerne-sporedne ulice na glavnu koja je raskopana. Naravno krećem se dozvoljenim smerom, čekam da prodje auto koji prelazi raskopani deo ulice sa prvenstvom prolaza sa moje desne strane i da se uključim posle njega, kad, on se gospodin ukopao ne onom raskopanom delu i ne mrda, nikakav migavac niti bilo šta drugo. Čekam ga tako par sekundi dok nije mahnito počeo da svira sirenom, mlati rukama, spušta prozor i psuje me. Pritom, gospodin je zamislio da pošto ja izadjem uleti u kontra smer jednosmerne ulice, a ni migavac nije dao, pa verovatno misli da je trebalo prošlu noć da sanjam šta će da uradi, jer nijednim gestom pre psovki nije nagovestio da hoće da me propusti. On u nekom fiatovom džipu, ja u vremešnom yarisu iz 2001, verovatno je i to uticalo da me dodatno "počasti". Mislim da ljudi traže ventil svojih frustracija u saobraćaju, ovom sam danas nešto grdno skrivio, pa kad je već tako, nisam se mrdao, već sam uključio sva 4, izašao kao gospodin da vidim jel treba nešto da mu platim, kad sam već dužan. Naprosto se okrenuo i otišao drugim putem... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Novembar 19, 2023 Ne silazi, 2955 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odustao je kad je video da si jaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4147 Napisano Novembar 19, 2023 Malinar u pokusaju, 1838 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan To je pod znakom pitanja, niti sam fizički neka sila, niti imam neku veštinu, posledni put sam se potukao u srednjoj školi. Kulturno sam prišao da vidim čemu takvo ponašanje, niti sam mu uzvratio psovke, niti šta drugo, a 99% se ne bih ni tukao sa njim, nisam bio u elementu... Danas nije lako živeti i opstati u ovom ludom vremenu, ali da sam nervozan i lud, popio bih bromazepam pa seo za volan, ne bih dozvolio da drugi trpe zbog moje nervne bolesti. Ljudi nisu ni svesni problema, i psihičke bolesti su iste kao i bilo koje druge fizičke, postoje i zahtevaju lečenje i kraj priče. 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8282 Napisano Novembar 19, 2023 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, danas jedna jako neobična situacija, izlazim autom iz jednosmerne-sporedne ulice na glavnu koja je raskopana. Naravno krećem se dozvoljenim smerom, čekam da prodje auto koji prelazi raskopani deo ulice sa prvenstvom prolaza sa moje desne strane i da se uključim posle njega, kad, on se gospodin ukopao ne onom raskopanom delu i ne mrda, nikakav migavac niti bilo šta drugo. Čekam ga tako par sekundi dok nije mahnito počeo da svira sirenom, mlati rukama, spušta prozor i psuje me. Pritom, gospodin je zamislio da pošto ja izadjem uleti u kontra smer jednosmerne ulice, a ni migavac nije dao, pa verovatno misli da je trebalo prošlu noć da sanjam šta će da uradi, jer nijednim gestom pre psovki nije nagovestio da hoće da me propusti. On u nekom fiatovom džipu, ja u vremešnom yarisu iz 2001, verovatno je i to uticalo da me dodatno "počasti". Mislim da ljudi traže ventil svojih frustracija u saobraćaju, ovom sam danas nešto grdno skrivio, pa kad je već tako, nisam se mrdao, već sam uključio sva 4, izašao kao gospodin da vidim jel treba nešto da mu platim, kad sam već dužan. Naprosto se okrenuo i otišao drugim putem...Tako je jednom mom poznaniku isto neki lik poceo da se istresa, a on vozio pandicu. Kada mu je izasao iz pande, dva metra visine i jedno 140 kg, cujes samo skripu guma Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Novembar 19, 2023 Ne silazi, 2955 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bar jednom nedeljno vidim na putu da neko nekog napusava,a ponekad izadje iz kola i preti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3790 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 1298 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 11. 2023. at 21:29, milomir22 je napisao: Hm, danas jedna jako neobična situacija... / ...on se gospodin ukopao ne onom raskopanom delu i ne mrda, nikakav migavac niti bilo šta drugo. ...verovatno misli da je trebalo prošlu noć da sanjam šta će da uradi... To se zove "pa je l' ti ne znaš" slučaj po nekom istinitom događaju. Naime, čovek putuje i prolazi neko selo oko ŠA, lagano i po propisima. U sustret mu ide traktor sa prikolicom i tačno ispred njega, bez ikakve naznake, skreće levo i seče mu put. Ovaj panično na kočnicu, ali kasno, udari u prikolicu i prevrne je... Izlazi iz auta, vata se za glavu i pita čikicu sa traktora "Kako tako gospodine, bez migavca, bez prvenstva prolaza..." a ovaj vičući na njega odgovara "Pa je l' ti ne znaš da ja tu živim!?!". E s' obzirom da 'tu živi' onda daje sebi za pravo da može i kontra kroz jednosmernu, i da parkira na travu, i da se isključi/uključi u saobraćaj bez gledanja i tako... To su ti "pa je l' ti ne znaš" likovi i ima ih puno. Baš puno... Recimo, poslednje vreme u NS je zarazna bolest ne korišćenja migavaca prešla sa vozača Beogradskog Mangupskog Wozila i na sve ostale. Svi gledaju samo napred, interesuje ih samo i jedino njihova lična putanja kretanja i samo njihov prolazak semafora. Ako je među prvima - samo lagano. Ako je pri kraju - ubrzava tek toliko da se on provuče na zeleno. I tako... svet danas i Srbija danas. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1761 Napisano Novembar 20, 2023 (promenjeno) Drug član, 938 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, u pravu si za NS, uvek sam smiren u saobracaju, nista me ne nervira ali to nekoriscenje zmigavaca je postalo previse. Velika vecina ne koristi. Ni motori/skuteri ali najcesce kola, ma svi uglavnom Saobracajci da se malo provozaju po gradu, i pisu kazne za to. Tacno bih oduzimao dozvolu ako se ponovi prekrsaj dva-tri puta, ma i prst bi trebalo odseci ili nesto tako. Jer nema nikakvo razloga da se zaboravi, osnovna stvar voznje i jedna od najvaznijih. Promenio Novembar 20, 2023 član Blackened 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15705 Napisano Novembar 20, 2023 Drug član, 1892 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da uključe žmigavac kada vrhovima prstiju leve ruke drže mobilni telefon (kao namazano parče 'leba) i pričaju u USB? Jedino očima... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16283 Napisano Novembar 20, 2023 Integrisan, 8360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To i ja masovno viđam. Kupuju skupa kola a ne znaju handsfree da povežu. 2 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11803 Napisano Novembar 20, 2023 Ne silazi, 3665 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram da smo mi, što "koristimo" motocikle malo upućeniji u pravila saobraćaja, čak i na forumu komentarišemo, posle diskutujemo, ostane to u glavi, znate?! Ljudima služi auto za od A do B i to je to, još ako je selo ili manje mesto,pali se mesečno... Potpuno razumem kada stižem polako pred raskrsnicu,autom, putem sa prvenstvom, iseče me jedan bolid! Stanem pored, smireno upitam zašto...? Ali ja sam prvi stigao do raskrsnice?!?! Ne, ja sam prvi ušao u raskrsnicu?! A do nje ima još 10ak metara. Zatečen odgovorom ćutim, zbunjen ne verujem šta čuh... žena pored mene, pita-Šta reče ovaj? Ćuti ženo i beži... ništa ne rekoh! Potpuno razumem?! 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12463 Napisano Novembar 21, 2023 4_tocka_i_karoserija, 2369 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zbog migavaca i oduzimanja predsnoti počeo da se plašim da ću od smirenog, normalnog čoveka da postanem manijak o kojem će informer da piše. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16283 Napisano Novembar 21, 2023 Integrisan, 8360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moji smederevci buzdovani, ne znaju da ostanu na raskrnici dok se ne rašcisti ispred nego stanu u sred raskrnice jer im je zeleno i blokiraju sve. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3520 Napisano Novembar 21, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2993 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu jedini, po Zemunu tih situacija koliko hoćeš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4900 Napisano Novembar 21, 2023 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Tačno sam znao da u Beogradu raskrnice ne blokiraju Beograđani - sada znam i ko to radi! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1372 Napisano Novembar 21, 2023 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Moji smederevci buzdovani, ne znaju da ostanu na raskrnici dok se ne rašcisti ispred nego stanu u sred raskrnice jer im je zeleno i blokiraju sve. Kad bi smo uspeli da naucimo da ne blokiramo raskrsnicu ja mislim da bi smanjili guzvu u BG za pola 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16283 Napisano Novembar 21, 2023 Integrisan, 8360 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom prilikom baš na raskrnici sa slike ja prvi. Isto zakrčeno i ostanem ispred dok se ne očisti koliko da stanem iza pešačkog. To je orkestar bio svirena iza mene. Ja samo spustim prozor i uhvatim se rukom za krovni nosač. Sve pizde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 293 Napisano Novembar 21, 2023 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ZEMZEM je napisao: Nisu jedini, po Zemunu tih situacija koliko hoćeš Кад нам врате Главну, моћи ћемо лепо да блокирамо Мухар као и пре, а не да се дрндамо око болнице и Ивићеве 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Novembar 21, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Autobusi i teretna vozila nemaju razloga da voze brzom trakom. Čak bi možda trebala i da im se smanji dozvoljena brzina na 80 ili 90kmh iz ekoloških razloga i da tzv. profesionalni vozači ne dolaze u iskušenje da započnu preticanje. VIDEO Haos na auto-putu Beograd-Novi Sad: Autobus ostao u kvaru u brzoj traci, na njega naletelo više vozila, strahuje se da ima mrtvih NOVA.RS Na auto-putu Beograd-Novi Sad večeras je došlo do saobraćajne nesreće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...