тене рас 212 Napisano Octobar 6, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan безнадежна тема, обрисао коментар Promenio Octobar 6, 2023 član тене рас 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 7, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mene juce isekao neki punto kod ekstra centra u Omladinskih brigada. Kad sam lego na sirenu iza njega, bio je dovoljno fer da digne ruku u znak izvinjenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8407 Napisano Octobar 7, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Juče na ibarskoj, Octavia, malo ispred mene, čovek usporava, iako prilično daleko, i ja pustim gas, i on krene da se okreće!!! Znači, namota levo, ne može da se okrene odjednom, ide u rikverc, i onda kreće nazad. Naravno, napravio je dve kolone - iza mene, i iz suprotnog pravca. Iako znam da je besmisleno, legao sam na sirenu, i pokazivao da je lud, i on je meni nešto bahato mahao... Inače, samo malo dalje je dovoljno široko da siđe sa asfalta s jedne strane, i ima proširenje i s druge, ali jbg, morao bi da čeka da se raščisti gužva, a ovako je bilo taman toliko praznog prostora da ga svi vidimo i imamo dovoljno vremena da zakočimo i stanemo dok on obavi šta ima. Sreća pa mi je dete bilo u kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ja ne znam da li je pun mesec ili retrogradni merkur ili su jednostavno svi sišli s' uma, ali ovo zaista nije normalno. Mislim da mi se danas prvi put u životu desilo da sam rekao - hajde ti Vuče malo uspori za svaki slučaj. Nekoliko kud ću - gde ću situacija na krugu od 250km i još nebrojeno manjih potencijalnih rizika, niko ne vozi svojom trakom već gde stigne, obilaze bez obzira na mene koji idem ka njima svojom trakom, ubrzavaju za vreme preticanja... Stvarno mi nije jasno. Neću da kačim snimke, ali ljudi, pazite se. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan A presecanje leve krivine, preko pune, još mu dođe po "pravilu saobraćaja". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8461 Napisano Octobar 7, 2023 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Atorn je napisao: A presecanje leve krivine, preko pune, još mu dođe po "pravilu saobraćaja". Most na Adi ka Požeškoj. Iznenadim se kad neko ne preseče. 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Na tom delu mosta ka Požeškoj je masa udesa bila. Gde go da kreneš van grada, ama svaka leva krivina se ispravlja. To mi je najveći strah dok vozim motorin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1908 Napisano Octobar 7, 2023 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Atorn je napisao: A presecanje leve krivine, preko pune, još mu dođe po "pravilu saobraćaja". A kada seče u mojoj levoj, kao ovaj gospodin danas? U momentu kada sam ga video je ceo bio u mojoj traci. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1006 Napisano Octobar 7, 2023 Zainteresovan, 307 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najobicnija stoka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Octobar 7, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas na Terazijama, ja u kolima, baja ispred mene u crnom bmw-u, vozi 30kmh ispred mene sigurno 200-300m, blicanjem ništa nisam postigao. Obišao ga kad se ukazala prilika, svirnuo mu usput a on se valjda iznervirao pa legao na sirenu i ja produžio ka Slaviji normalno. U retrovizoru videh da stiska gas ne bi li me stigao, a nisam ni jurio.. ono 50-60 na sat. Semafor i staje baja pored mene u žutoj traci, do pola izašao kroz prozor i dere se “alo bre, šta se kurčiš ti?!”. Bio sam sa ženom u kolima, iskulirao, produžio dalje. On nastavio da psuje i po gasu i ode. Eto to nam je mentalitet. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 7, 2023 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan E odatle stereotip da kad vidis bmw auto, automatski imas asocijaciju na stoku i hajvana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 7, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas na Terazijama, ja u kolima, baja ispred mene u crnom bmw-u, vozi 30kmh ispred mene sigurno Bolje tako nego da divlja između 2 semafora. Pusti čoveka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Octobar 7, 2023 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zato je divljao kroz prozor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3351 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 944 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Alexa90 je napisao: Evo danas na Terazijama, ja u kolima, baja ispred mene u crnom bmw-u, vozi 30kmh ispred mene sigurno 200-300m, blicanjem ništa nisam postigao. Obišao ga kad se ukazala prilika, svirnuo mu usput a on se valjda iznervirao pa legao na sirenu i ja produžio ka Slaviji normalno. U retrovizoru videh da stiska gas ne bi li me stigao, a nisam ni jurio.. ono 50-60 na sat. Semafor i staje baja pored mene u žutoj traci, do pola izašao kroz prozor i dere se “alo bre, šta se kurčiš ti?!”. Bio sam sa ženom u kolima, iskulirao, produžio dalje. On nastavio da psuje i po gasu i ode. Eto to nam je mentalitet. Crni BMW je crni BMW jbg. Ipak, u ovom slučaju, vozi čovek 30 gde je ograničenje 50,sasvim ispravno. Ti mu blicaš da požuri, sviraš mu sirenom i pretičeš ga, ili levo preko pune linije ili desno žutom trakom, neispravno u oba slučaja. Još ako si vozio BMW, rekli bi ljudi, evo ga još jedan u crnoj limuzini. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Octobar 8, 2023 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Treba zabraniti crni BMW. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90ti bi prso u subotici. Tu kod nas ljudi ne prebacuju 40kmh, i to kad se bas zalete idu toliko. Da ne pricam ovi kad dodju iz sente, kanjize i kikinde, ne znaju gde je levo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3975 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Znači one kamere za brzinu pre autobuske su postavili za nas dođoše 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7671 Napisano Octobar 8, 2023 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, drmilan_ je napisao: @Alexa90ti bi prso u subotici. Tu kod nas ljudi ne prebacuju 40kmh, i to kad se bas zalete idu toliko. Da ne pricam ovi kad dodju iz sente, kanjize i kikinde, ne znaju gde je levo. Smederevci su za to kraljevi. Oni na putu van naselja jedva predju 40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 8, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, QmBGD said: Znači one kamere za brzinu pre autobuske su postavili za nas dođoše Tu se ja zaletim, bez brige, ima nas izroda cekam da krenu da rade pa da mi pristignu kazne dok ne usporim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11546 Napisano Octobar 8, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Atorn je napisao: Crni BMW je crni BMW jbg. Ipak, u ovom slučaju, vozi čovek 30 gde je ograničenje 50,sasvim ispravno. Ti mu blicaš da požuri, sviraš mu sirenom i pretičeš ga, ili levo preko pune linije ili desno žutom trakom, neispravno u oba slučaja. Još ako si vozio BMW, rekli bi ljudi, evo ga još jedan u crnoj limuzini. I prespora vožnja je ugrožavanje bezbednosti saobraćaja Ne vozim bmw, niti ću ikad. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6002 Napisano Octobar 9, 2023 Ne silazi, 1798 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan On 7. 10. 2023. at 20:40, Mr_Wolf je napisao: A kada seče u mojoj levoj, kao ovaj gospodin danas? U momentu kada sam ga video je ceo bio u mojoj traci. Prethodni vikend. Subota popodne brzopotezna voznja do Divcibara,od mogucih 20-ak vozila u susret njih 15 u mojoj traci. Nedelja,voznja do Tuzle,od Loznice preko Ugljevika do Tuzle i nazad preko Kalesije do Zvornika,voznja po ogranicenju.Znas ko me pretekao-niko.A bilo je dosta vozila iza. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Octobar 9, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, ivica744 je napisao: Znas ko me pretekao-niko Sve zbog radara, što iz auta, što stacionarnih. I dosta je mirnija vožnja preko Drine, mada ima izuzetaka... Jbga, od Bg do Sarajeva 330 km, brdsko planinski put, zbog radara ne mogu ispod 6,5 sati vožnje, autom, i to bez pauze. Motorom slično, al bar uživam u vožnji... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6002 Napisano Octobar 9, 2023 Ne silazi, 1798 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Blaza je napisao: Sve zbog radara, što iz auta, što stacionarnih. I dosta je mirnija vožnja preko Drine, mada ima izuzetaka... Jbga, od Bg do Sarajeva 330 km, brdsko planinski put, zbog radara ne mogu ispod 6,5 sati vožnje, autom, i to bez pauze. Motorom slično, al bar uživam u vožnji... Znam da su umrezili one kamere na "crnim stubovima",i nema zajebavanja.Sem toga u jednom danu zaustavljeni smo (3 motora) dva puta,jednom oko Ugljevika i jednom kod jezera u Tuzli,u Srbiji ne pamtum kad me policija zaustavila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Octobar 9, 2023 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I najviše gledaju da li je pokrivena tablica sajlom i sl... Što se nas tiče, kada bi samo jedan dan kažnjavali samo za upotrebu telefona u kolima, koliko bi para nakupili... ali, sve je nekome interes... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Octobar 9, 2023 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Mene ucili kolege preko Drine, da se tablica prekriva po defaultu, a panduru 10KM za to i vozi dalje, kazna 20KM. Sad je mozda skocila tarifa ako je i kazna narasla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...