Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
Pre 4 sati, MaxiS je napisao:

.....

@travelman Nece nama pomoci ni "petak" ni subota. Mi smo govna! Ona ovča. Klikeri. 

Izvini, ali nismo svi govna.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 1418 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE
15 minutes ago, zika56 said:

Izvini, ali nismo svi govna.

Tako je,neki su i "hijene" a neki "lešinari" a neke vode (voze) i teraju ko ovce u tor.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 3159 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750
Tako je,ja sam na primer idiot
U tebe i motor ogranicen

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

• Drug član, 2383 postova
  • Motocikl: Umočiću...
pre 8 minuta, Bigor je napisao:

U tebe i motor ogranicen emoji23.png

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

Šta dalje da ti pričam... Ima 26kw. 

Obojica imamo blokadu

Promenio član Bojan82
  • Haha 1

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
Pre 2 sati, Interceptor BP je napisao:

Tako je,neki su i "hijene" a neki "lešinari" a neke vode (voze) i teraju ko ovce u tor.

Nisi uvrstio u izbor one koji žive svoj život, nikom se ne klanjaju, nikom ne kradu, nikog se ne plaše, izvršavaju svoje (moralne) obaveze  i nikog ne jebavaju.

• Podržavam 3

• Ne silazi, 2223 postova
  • Motocikl: Honda NC700D Integra

Belgijski sindikati organizuju danas velike demonstracije u znak protesta protiv, kako navode, sve lošijih uslova rada i...  

Ovako je sve počelo: ostavljali ste linkove na informer bez ikakve veze sa mozgom u proizvoljnim temama.
  • Podržavam 2

• Ne silazi, 1418 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE
Nisi uvrstio u izbor one koji žive svoj život, nikom se ne klanjaju, nikom ne kradu, nikog se ne plaše, izvršavaju svoje (moralne) obaveze  i nikog ne jebavaju.
Izbor nisam pravio ja a takve (normalne koji nadam se su vlika većina) su svrstani u prve dve kategorije...

Sent from my M2006C3MII using Tapatalk

• Ne silazi, 1335 postova
  • Motocikl: Y
Pre 6 sati, X8 Vračar je napisao:

Ovako je sve počelo: ostavljali ste linkove na informer bez ikakve veze sa mozgom u proizvoljnim temama.

Sta je počelo ...

Njesra u ruandi ...

Pa zar opet, mumu im imperijalisticku ...

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Ne znam dal se moj stav promeni kad dodjem u Beograd, al evo zavrsih put od 8 dana kroz Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku. Nije bilo jedne situacije koju pamtim da sam se iznervirao. I evo poslednjih 20-30km, od rampe do kuce, 3 situacije bahatosti koje su mi digle pritisak.

Ima neka tenzija u beogradskom saobracaju koju nigde drugde nisam primetio...

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 3

• U prolazu, 26 postova
  • Motocikl: 636

Brat, dal si realan sta poredis :lol:

Hrvatska 3mil ljudi...Crna gora 500k ljudi...(od kojih su pola na vracaru :jee:

A koliko beograd ima stanovnika? I na kojoj povrsini...sve jasno. Nije za poredjenje...

Pa kako da ne popizdi covek kad batica cita poruku na telefonu i ne zanima ga sto se iza njega napravila kolona od 20 vozila. A znas koliko je takvih u poslenje vreme... a i zena hahah

• Sviđa mi se 5

• Zainteresovan, 260 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT

Nema to veze sa brojem ljudi na nekoj teritoriji, nego sa kombinacijom opšte (ne)kulture i stresa zbog lošeg saobraćajnog sistema (nedostatak parkinga, redovna zagušenja, gradski prevoz koji nije odgovarajući veličini grada, i sl).

Postoje i drugi veliki gradovi u Evropi, bez takve atmosfere. U saobraćaju se jednostavno bahatost jasnije vidi nego drugde. 

Primer - Oslo ima 700 hiljada stanovnika, ali poslednjih godina ima u proseku jednu žrtvu u saobraćaju godišnje. I oni su nezadovoljni, jer je cilj da žrtava nema. Znači, moguće je bezbednost značajno unaprediti, najviše doslednom i masovnom primenom zakona (zakon ne mora biti strog, već samo široko primenjen na sve). 

S druge strane, Beograd ima 1.6 miliona, ali žrtava ima svake nedelje. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• 4_tocka_i_karoserija, 2364 postova
  • Motocikl: -

Ja tvrdim da riba smrdi od glave.

Nigde ne možete videti da ljudi opušteno krše zakon pred policijom kao kod nas.

Ljudi prilično opušteno drndaju mobilne pored saobraćajaca, pretiču kolone, neretko voze trotoarom...

Isecanje/oduzimanje prednosti je do te mere uzelo maha da je nemoguće voziti 5 min a da bar jednom ne morate da usporite da ne biste udarili mamlaza koji vam oduzima prednost...

Onaj mamlaz ginekolog je verovatno još u šoku što su uopšte pokušali da ga zaustave - navikao čovek da ga ne diraju.

Da nam je policija zainteresovana za svoj posao, drugačije bi bilo...

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 2

• Integrisan, 8335 postova
  • Motocikl: TDM 900

Pa kako da ne smrdi od glave. Koliko puta je "elita" pobila ljude po putu? Škodom na naplatnoj rampi, roze debil zgazio devojku i otišao, pa pregaziše onog dečka što je gurao Ladu na mostu. Verovatno ima još koje čega. 

Nije ni narod normalan. Stanem pred pešački, guram kolica sa bebom. Ne staju ljudi niti pogledaju gde stojim i šta radim. Imao sam sreću da sam neko vreme proveo na Baltiku i na zapadu. Nisam ni zakoračio na pešački a auto je već stao.

• Sviđa mi se 1

pre 1 minut, Alekre je napisao:

Imao sam sreću da sam neko vreme proveo na Baltiku i na zapadu. Nisam ni zakoračio na pešački a auto je već stao.

Ne moraš tako daleko da ideš za to.

Već sam pisao - u Bijeljini (!!!!!?????) je tako. 120 km odavde...tako reći isti narod...

A sećam se da je tako bilo i u Nišu pre 30-tak godina (tad sam jedini put bio tamo više od nekoliko sati)

Ne verujem da je još uvek.

pre 4 minuta, Alekre je napisao:

Nije ni narod normalan.

Naravno da nije, ali i "tamo negde" su naučeni da budu takvi, ne rađaju se.

• Drug član, 1609 postova
  • Motocikl: SMC 300
17 hours ago, Zog said:

Ajde ne laži, pa bar u Hrvatskoj su te tri četri ustaše tile zaklat.emoji51.png

Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk

Eto vidis kak znas.

• U prolazu, 26 postova
  • Motocikl: 636

MrD, pa upravo si potvrdio moju pricu...sve su to ti isti ljudi iz bosne, srb, hrv, crne gore...Ne znam na koje to evropske gradove mislis, al bogme po nemackoj i austriji sam imao mnostvo neprijatnih situacija.

Evo danas biceps baja sa cvikama i bradom iz nekog opela (table pozarevac) lagano baca praznu limenku koce kroz prozor...

Stao je na semaforu. Ja pored njega, i na moje lagano, pomalo podrugljivo (nisam smeo grublje mala deca su mi bila u kolima) : "jel tako i u pozarevcu bacas limenke kroz prozor" bata ne odgovara nista. Mogao je ono standardno sabanski "sta bre oces ti bre, itd" al srecom je izgleda razuman lik pa se malo postideo. Mozda se cak i zapitao dal je stvarno toliki saban.

Postavlja se pitanje da li bi u svom kraju tako lagano bez trunke grize savesti bacio limenku kroz prozor?

Moras priznati da su u manjim mestima (makar koliko ja mogu primetiti) ljudi mnogo manje nervozni, i srdacniji jedni prema drugima. Bez obzira koliko se ogovarali iza ledja :)

• Drug član, 2273 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

U manjim mestoma je veca sansa da naletis na poznanika, prijatelja… pa se vise pazi da se ne obrukas.

Sto se nervoze tice, u manjim mestima nema radnih mesta zvanih “menadzer”, “mercendajzer”, “asistent”….

Kad god vidim da neko juri kao muva bez glave, stalno u nekoj frci, panika, tenzija…. Ispostavi se da se bavi gore navedenim poslom, ima izuzetaka koji stvarno znaju sta rade i cime im se bave firme i svaka im cast ali veliki deo se trudi samo da opravda platu.

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 260 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT

Iz mog ranijeg terenskog iskustva, takvo bahato ponašanje sam ranije viđao samo u Beogradu, ali poslednjih godina je postalo uobičajeno i u Novom Sadu (samo manji grad, šire ulice, manje gužve... pa manje i nervoze, te se to manje primećuje), sa tendencijom širenja na Zlatibor i možda N. Pazar.

Manji gradovi su po pravilu drugačiji, i ljudi su pažljiviji jedni prema drugima. Tu ti se mogu desiti druge stvari u saobraćaju (ne prate saobraćaj i voze na osećaj putem kojim su mnogo puta prošli bez gledanja znakova, idu veoma sporo tražeći poznanike na ulici, skrenu u dvorište iznenada bez migavca, bicikli se ponašaju kao da su prioritetna vozila)... ali ne namerno, i ne agresivno. 

Deluje da svi ovo vidimo slično...

Promenio član MrD
  • Sviđa mi se 2

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx
On 29. 5. 2023. at 23:27, PanterA je napisao:

Evo danas biceps baja sa cvikama i bradom iz nekog opela (table pozarevac) lagano baca praznu limenku koce kroz prozor...

Stao je na semaforu. Ja pored njega, i na moje lagano, pomalo podrugljivo (nisam smeo grublje mala deca su mi bila u kolima) : "jel tako i u pozarevcu bacas limenke kroz prozor" bata ne odgovara nista. Mogao je ono standardno sabanski "sta bre oces ti bre, itd" al srecom je izgleda razuman lik pa se malo postideo. Mozda se cak i zapitao dal je stvarno toliki saban.

Postavlja se pitanje da li bi u svom kraju tako lagano bez trunke grize savesti bacio limenku kroz prozor?

Moras priznati da su u manjim mestima (makar koliko ja mogu primetiti) ljudi mnogo manje nervozni, i srdacniji jedni prema drugima. Bez obzira koliko se ogovarali iza ledja :)

Ma takvi, verujem, bacaju i u svom dvoristu. To je stvar vaspitanja. Ako imas u glavi da se djubre ne baca na ulicu neces ga nigde baciti. Meni u kolima pune pregradice omota od bombonica i kojecega ali ni jednu nisam bacio kroz prozor. Cekam da po*izdim pa pokupim u kesu i bacim u kontejner.

• Sviđa mi se 3

Pre sat vremena, Budimir je napisao:

Ma takvi, verujem, bacaju i u svom dvoristu.

Grešiš.

Mislim, ima i takvih, ali ja recimo znam dvojicu koji će iz kola da bace ama baš sve što im padne pod ruku, ali su njihova dvorišta vrlo uredna, i ne bacaju ništa iz kola u prvih cca 2km od kuće.

Vrlo ozbiljan šok sam doživeo pre podosta godina kad sam krenuo sa jednim od te dvojice prema gradu (njegovim kolima), i par min nakon što smo krenuli, on spušta prozor s moje strane, meni kaže nešto kao "e, samo malo", i baci listu za kladionicu kroz prozor!!!

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 1335 postova
  • Motocikl: Y
pre 40 minuta, zaludan je napisao:

ja recimo znam dvojicu koji će iz kola da bace ama baš sve što im padne pod ruku, ali su njihova dvorišta vrlo uredna, i ne bacaju ništa iz kola u prvih cca 2km od kuće.

Klasicna Srb dijagnoza, takvi drugima sole pamet kako su oni bogom dati za primer a svi drugi su puni mana.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja