Jump to content

Moto Zajednica

PanterA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu PanterA

  • Rođendan 26.03.1988.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    bg
  • Motocikl
    636

Poslednji posetioci profila

579 profile views

PanterA's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

39

Reputacija u zajednici

  1. To sto vi perete cepice to je lepo. Ali niko nije pomenuo da se time gura cerumen u uvo, pa ko ga luci malo vise moze sebi problem da napravi. Kao muzicar sam jedno vreme koristio, naravno... ali prvi put kad mi se zapusilo uvo od budjave prehladice cekao sam dva meseca da mi se vrati u normalu. Veca steta no korist. Nije to (pod kacigom) tolika buka da vam moze ostetiti sluh ako se neko brine. Koristio sam i vosak, i te iz lilija, i one nekadasnje iz "sniper-a" zute sa plavim kanapcetom. Svi dobro rade posao. Po meni je najpametnije nista ne gurati u usni kanal, nego uzeti vosak i oblikovati ga tako da ga samo pokrije. Sasvim dovoljna zastita.
  2. Kawa 636 7-8l gradska voznja...moze i manje, al jbg
  3. Bukvalno je i meni pala odluka na ta tri, ali je kuga odmah otpala. I posto cena ima juke-a, i uz neprikladno pljuvanje kaskaija od strane mog majstora, prelomio je asx. 2016, koza, panorama... Naravno benzin (manje boli glava na kraju). Nisam se z ni najmanje. Dobar odnos grad/otvoren put. Ok potrosnja. Mana je sto fali 6-sta brzina. Al' sto rece kolega, to godiste, za te pare, na veliku zalost, tesko.
  4. Znam da se dobijaju pedale. Al' ono, to se vodi kao elektricni bicikl. Pa onda kad ti nestane baterije da imas da se odvezes. Nema registracije i to...jbg...a to za uzbrdo mi je bas sumnjivo, iskreno... Danas sam startovao coveka u nadi da je presao vise od 5-10k km, ali ne, tek je na 500km. Lik ima 120kg. Kaze ne moze brze od 42km/h i dobacuje 45km. I povlaci ga poporilicno dobro. Videh rodjenim ocima. Ali to nije onaj skuter od 650e nego od 800e (Subotica) (komplet cena sa transportom). Inace da ne bude zabune, za onog prvog momcica iz wolta nigde nisam rekao da mu je to prvi set akumulatora za 20k km. Ali ako sam ga dobro razumeo drugi mu je. Ali i da je cetvrti, opet mu se isplatilo visestruko. Odatle znam da idu obicni akumulatori od 3k din,4 ili 5 komada. Pa cak i da ti traju jednu sezonu, oduzmi registraciju i oduzmi gorivo. Troskovi odrzavanja su manji, nema ulje itd. Ako bas zelis onda stavis onu dodatnu bateriju pa ides i do 100km. Meni je grand dink 125, 2010 trosio 4-5l/100km lagano. Pa onda drka karb, pa onda svecica, pa onda aj menjaj ulje, pa onda lik na tehnickom nije hteo da me pusti jer se istripovao da mi je kriv korman, pa mi pukne auspuh, i tako hiljadu nekih propratnik q...E ovde toga nema. Al jbg, vozis bajs realno. Ne kazem da imam dobra iskustva sa kinezima...bas nasuprot. I i da se ne lazemo, znam ja da sa max brzinom od 45km/h nije to nesto sto je za svakodnevnu voznju po gradu. Ali za po kraju do prodavnice, po cigare, pivo... i da se zavrsi nesto po guzvi je skroz ok alternativa nego da palim ninju u kojoj pritom imam mesta za paklu cigara...pizzu iz skroz dobre pekare, al samo ako ponesem ranac
  5. Nema mi tu nikakve logike iskreno. Koliko sam ja skontao, to je sve isto. Isti takav sam vec vidjao samo sa drugim imenima.
  6. To sam i ja primetio. Posle su promenili sajt, i sad nema ni njega. Bas mi je veliki znak pitanja i ne bih se uopste zjbvao sa tim tek tako.
  7. Izvinjavam se, nekako mi se zagubila tema. Ima ih na kp brda...sve je to isto samo se drugacije zovu. Jedan je eagle, drugi lofty, treci colossus itd... Od kako sam poceo da obrarcam paznju vidim kod mene po kraju klinci samo peglaju.
  8. Koji uslovi treba da se ispune...imam 2 ara viska dvoriste. A mozda bih mogao i napraviti mesta u garazi
  9. 3 godine vozikao svasta po gradu (od copera do skutera preko nakeda)...pa onda 5 godina samo R, onda par godina skuter, i onda ove sezone opet R. Zbog obaveza vozim samo kratke relacije i to 99% grad (bg), 1%, okolo... i ne vidim nikakav problem (osim manjka prostora koji sam imao na skuteru (kofer))... 35god, 185cm/95kg. Moje voznje su obicno uvece, nema guzve jbg... Po mom misljenju nije za klasicne gradske guzve, i sporije voznje. Pogotovo ako si strejt vozac, tj ako postujes saobracajne propise. Ali ako ti se vozi R, brt...vozi R
  10. Od kako sam prodao skuter i 100% na motoru skapirao sam koliko mi fali taj kofercic jer na motoru nemam gde ni cigare da stavim. I dok sam razmisljao koji cu skuter ponovo da uzmem startujem lika koji vozi wolt sa malim kinezom od 650e. Lik presao 20k za god ipo dana. Baterije malo oslabile, pa je domet max 40km. Brzina 50km/h, idu 4 obicna akumulatora od po 3,4k din. Nista ulje servisi i to. Gume traju...bas ga nahvalio. Uzimam na prolece jedan za 'do prodavnice' 1000%. A ozbiljno razmisljam i o linzdi mada me odbija to sto su baterije za njega 1500e. Takodje malo me smara cinjenica da su do skoro kostali 6000e novi, a sad za polovne traze 5-6...Bilo kako bilo, za onog ko prelazi dosta km, pogotovo kartke relacije, mislim da je ovo top resenje.
  11. U cg benzin 1.66 e. Isto kao ovde. Btw jeftinije jedes i pijes na cg primorju nego po bg-u.
  12. Moze tema da promeni ime u "retardi u levoj traci"!? Ako ista moze da me iznervira, jeste kruzer po levoj traci pored slobodne desne. Dakle, iz mog nekog iskustva to su obicno zene, i klasicni retardi. Inace veoma sam tolerantan i opusten u saobracaju (kolima), ne secam se kad sam koristio sirenu. Sto nas opet vraca na to da sam primetio da sirenu koriste uglavnom zene, klasicni retardi, i penzioneri... Svakako nas izlaganja ne vode do resenja problema. Jel ima neko neki konstruktivan predlog resavanja istog?
  13. brt, pa za 1500e imas a7 iii, koji bi ti pokidao i video... Razmisli. Mislim opet... kenjam...zavisi za sta ti treba. Taj tvoj d750 u ozbiljnim rukama i sa dobrim staklom cuda pravi. Jedino koliko sam skapirao za video i nije nesto. Sto se tice telefona (odbijam i dalje da poverujem) ali prosto je neverovatno koliko dobru stabilizaciju ima iphone 12 i 13 pro (probao,uverio se). Mislim da cak imas i na netu da pogledas. Ja sam veliki protivnik ios-a (licno me smara i nepraktican mi je) al zena ima jbg pa sam morao da testiram...te kamere su stvarno cudo, pogotovo na 13ici. Al ih sve jebe nedostatak svetlosti naravno... mislim da te predlozi tipa m50, i z30 nikako nece zadovoljiti. Osim velicine...koju opet imas sa sonijem. A svakako ne kapiram zasto bi sa full frame isao na APS-C? A ako vec ides onda mozes razmisliti i o 80d, 90d, mislim da su im tu cene. Jbg, zao mi je sto ti ni jeda nikon ne mogu predloziti, odavno sam odustao od njega zbog webcam opcije i tako nekih sitnica. Glupost znam, al eto
  14. Zavisi za sta ti treba. Ja bih za te pare malo vise razmislio i o nekom a7 ii...ako si vec zapeo za mirrorles
  15. Brt dal je ovo realno...dobro je znati sta? Opoziv za deciji bicikl, motore i kamione pod opisom "rizik od povreda"!? hahahh
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja