Bojan82 8663 Napisano April 28, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Meni to sve smesno,jedino izludim od onih sto na lezeci koji je blag stanu maltene skroz, pa ga preskoce brzinom puza.Jbg,samo u Vinci od ulaza do kuce imam 11 lezecih,od toga dva ostra, mora s euspori,a ostali 30-40 laganeze. I primetio sam da uglavnom,vise koce tu SUV nego ista. Pre neki dan ispred mene neki bas dzip model,pise nazad Dakar,silne nalepnice iz beloga sveta. Off road trte mrte. Treci lezeci,kad sam video da moram opet zbog njega da prebacim u prvu,gas i cao. Dakar moj rodjo! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9668 Napisano April 28, 2023 Ne silazi, 2416 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan82 i posle ti nisu stradali silen blokovi,a ti voziš reli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano April 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nisu jos,to je Rendza:)Zato je stradalo bilo sve napred kad sam zvekno panj u nekoj travi 11 lezecih samo u kraju,ej,i sad zamisli ja tu prodjem svaki dan minimum 4x. To je 44x preko lezecih minimum svaki dan.Jadan auto. Al das gas da rasteretis prednji kraj Promenio April 28, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9668 Napisano April 28, 2023 Ne silazi, 2416 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta tražiš putničkim vozilom niskog klirensa u livadu.Išo si u štetu?Aa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4900 Napisano April 28, 2023 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan U Višnjičkoj ulici radovi, kolaps u špicu, 3 trake u 1 - kada pustim ljude da se uključi ispred mene ovi iza sviraju, psuju, blicaju... Ne smem da stanem pred pešačkim hoće da me pregaze od nazad. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano April 28, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Jesam,u stetu.Letva volana,spone,desna vrata i sajtna.Posto sam preskocio panjinu desnim tockom i nabo ga odozgo. Nije mi bilo nista,samo sam glavom udario o "plafon". Nebo mekano, lepo Promenio April 28, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2211 Napisano April 29, 2023 Drug član, 649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Nema pravila više u kojim vozilima se ljudi bahate, svi misle da su najbitniji i da su njihovi kuća, okućnica i 10km druma oko kuće. Izvini i podignuta ruka ne postoje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8873 Napisano April 29, 2023 -, 1904 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ima... Svi koji voze automobile srednje i vise klase mladje od 5god. Najgori su, pazi sad, vozaci raznih Skodi Superb! Valjda im ona Skodina dnevna prava crta led svetla daju filing da imaju neku moc... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3224 Napisano April 29, 2023 Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12466 Napisano Maj 1, 2023 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je sve gore stanje u saobraćaju. Prošle nedelje bila ženina drugarica iz Sarajeva (da je bar iz Švedske, pa da očekuješ) poslom u BG, i mi jedan dan odemo po nju na Voždovac, pa odemo na Avalski toranj, čisto da ona vidi. Ona je inače došla kolima u BG, i brzo počinje priču kako je samo od Hrvatske granice do Bg shvatila da ovo nije za nju Prvo je imala ono klasično oduzimanje prednosti na auto-putu kad se pikap uključuje sa 60 km/h, ona ide 130, a levom trakom njih 4-5 lete sa 150+. Kad je izašla sa autoputa i došla do kružnog toka na Autokomandi, kaže da je počela da se smeje... Od FON-a, do Avale i nazad smo imali još jedno 5-6 situacija u kojima sam ja "na sitno" izbegavao da ne udarim nikog - ono, svakodnevno po Beogradskoj gužvi kad se čovek pita ko je ovde lud... Autobus koji kreće sa stanice bez migavca kad sam skoro paralelno s njim, klinac koji na semaforu sa sporedne ulice ulazi na moju stranu puta (Avalski put, da podsetim), iskakanje sa sporednih puteva tako da ja moram da kočim, pa vožnja 20km/h, ili, iskakanje tako da moram da kočim, pa skretanje u treće dvorište... Prvo da čovek pomisli kako se sve namestilo da ona vidi, a u stvari...to je postala naša svakodnevnica. Idem prekjuče kući ibarskom iz Bg-a, duple trake posle Orlovače, pre skretanja za Rušanj/Knez petrol pumpu se prebacujem u levu traku jer je u desnoj par sporijih vozila + vidim neki bus odozdo će da se uključi... Vozim oko 90...prilazim pumpi/mestu gde se skreće iz suprotnog pravca, ispred mene Freelander...odjednom, lik koči, daje levi migavac i skreće!!!!!!! Preko duple pune dok mu se ja približavam sa 90-tak km/h!!! Meni dete na zadnjem sedištu...ne mogu u desnu traku, puna je...kočim, i mislim da mi je srce stalo dok se nisam uverio da će ovi iza mene uspeti da uspore... Jeste, ludaka i bahatih mamlaza je uvek bilo, ali ova količina debila... Pod jedan, auto-škole su prodavnice dozvola, a ne škole. Pod dva, policija služi samo za kažnjavanje, a prevencija i edukacija su nepoznate strane reči. I jbg. 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6196 Napisano Maj 1, 2023 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Danas se vozio sa ženom, ceo dan, laganini, do 100 tke. Ma čista uživancija. Odjednom probijanje zvučnog zida... BAAAMM! Fijuuuu! Preskače me baja u niskom letu. Ispred krivina i prevoj, a iz suprotnog pravca nailazi kolega,nemoćno diže ruku, ja vrtim glavom, kad još jedan, BAAAMM! Ako nisu 200km cepali, secite me. Znači za dlaku su se mimoišli. Nisam pametan. To nije bahato, to bih nazvao bolesno. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8033 Napisano Maj 1, 2023 Drug član, 1610 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan NA uskrs vozim auto iz pravca Tekerisa ka Sapcu. Kisica asfalt pun zakrpa, a vidim u retrovizor audi a6 strane table, kolonu vozila pretice. Velikom brzinom. Fiju ubaci se isperd mene , iskvarca mi staklo kamencicima i ode. Nedugo zatim neki krpljeni kratki merc c klase. Isto tako. Za dva minuta nailazim pored njega. pored . Uparkirao se u kanal pored puta. Mislim da smo mi, koji smo na tom putu u to vreme bili, imali srece sto smo prosli neosteceni od budale. A ni on nije imao manjka srece. Samo je skliznuo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 17406 Napisano Maj 2, 2023 Ne silazi, 1470 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, zaludan je napisao: I ja mislim da je sve gore stanje u saobraćaju. Prošle nedelje bila ženina drugarica iz Sarajeva (da je bar iz Švedske, pa da očekuješ) poslom u BG, i mi jedan dan odemo po nju na Voždovac, pa odemo na Avalski toranj, čisto da ona vidi. Ona je inače došla kolima u BG, i brzo počinje priču kako je samo od Hrvatske granice do Bg shvatila da ovo nije za nju Prvo je imala ono klasično oduzimanje prednosti na auto-putu kad se pikap uključuje sa 60 km/h, ona ide 130, a levom trakom njih 4-5 lete sa 150+. Kad je izašla sa autoputa i došla do kružnog toka na Autokomandi, kaže da je počela da se smeje... Od FON-a, do Avale i nazad smo imali još jedno 5-6 situacija u kojima sam ja "na sitno" izbegavao da ne udarim nikog - ono, svakodnevno po Beogradskoj gužvi kad se čovek pita ko je ovde lud... Autobus koji kreće sa stanice bez migavca kad sam skoro paralelno s njim, klinac koji na semaforu sa sporedne ulice ulazi na moju stranu puta (Avalski put, da podsetim), iskakanje sa sporednih puteva tako da ja moram da kočim, pa vožnja 20km/h, ili, iskakanje tako da moram da kočim, pa skretanje u treće dvorište... Prvo da čovek pomisli kako se sve namestilo da ona vidi, a u stvari...to je postala naša svakodnevnica. Idem prekjuče kući ibarskom iz Bg-a, duple trake posle Orlovače, pre skretanja za Rušanj/Knez petrol pumpu se prebacujem u levu traku jer je u desnoj par sporijih vozila + vidim neki bus odozdo će da se uključi... Vozim oko 90...prilazim pumpi/mestu gde se skreće iz suprotnog pravca, ispred mene Freelander...odjednom, lik koči, daje levi migavac i skreće!!!!!!! Preko duple pune dok mu se ja približavam sa 90-tak km/h!!! Meni dete na zadnjem sedištu...ne mogu u desnu traku, puna je...kočim, i mislim da mi je srce stalo dok se nisam uverio da će ovi iza mene uspeti da uspore... Jeste, ludaka i bahatih mamlaza je uvek bilo, ali ova količina debila... Pod jedan, auto-škole su prodavnice dozvola, a ne škole. Pod dva, policija služi samo za kažnjavanje, a prevencija i edukacija su nepoznate strane reči. I jbg. Sve se slazem s tobom o nasem saobracaju,ali jedino ne mogu da se slozim da je ta tvoja prijateljica iz Sarajeva navikla na kulturu voznje u BiH,isti kurac razlike nema,isti Balkan,isti narod ili ona ne vozi kola tamo ili je stvarno iz Svedske a ti misli s da je iz Sarajeva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16906 Napisano Maj 2, 2023 moto merkat °°, 5030 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, zaludan je napisao: Pod dva, policija služi samo za kažnjavanje I to kada im dodjes na zicer, nema sanse da ce pratiti saobracaj i izdvojiti nekog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12466 Napisano Maj 2, 2023 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, piki je napisao: Sve se slazem s tobom o nasem saobracaju,ali jedino ne mogu da se slozim da je ta tvoja prijateljica iz Sarajeva navikla na kulturu voznje u BiH,isti kurac razlike nema,isti Balkan,isti narod ili ona ne vozi kola tamo ili je stvarno iz Svedske a ti misli s da je iz Sarajeva. Ne znam koliko si redovno u BiH, ja sam minimum jednom mesečno Brčko-Bijeljina ili tu negde. Bukvalno je razlika nebo i zemlja. Neuporedivo su smireniji, kulturniji, uviđavniji. A drugo, ona kaže da konkretno u Sarajevu ima dosta ljudi koji "žive od osiguranja" - vozikaju se po gradu, drže se propisa, ali ne izbegavaju čukanja - jedva čekaju da ih neko udari, pa da naplate štetu. To je, kaže, opšte poznata situacija, pa je bahatost na znatno nižem nivou nego u npr. Beogradu. pre 19 minuta, bdada je napisao: I to kada im dodjes na zicer, nema sanse da ce pratiti saobracaj i izdvojiti nekog. A pa to se podrazumeva. Pored toga što ne rade svoj posao, i kažnjavanjem se bave samo u dve varijante - kad im šef konkretno naredi gde da se nameste i šta da kažnjavaju, i drugo, kad mogu da uzmu neki dinar. Ja ne znam kakva su pravila službe, ali generalno izgleda kao da je inicijativa kažnjiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16906 Napisano Maj 2, 2023 moto merkat °°, 5030 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sremcu ovo reci za bosance pre 22 minuta, zaludan je napisao: Neuporedivo su smireniji, kulturniji, uviđavniji. Sta ti decko radis? Sala drugari 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12466 Napisano Maj 2, 2023 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, bdada je napisao: Sremcu ovo reci za bosance Sta ti decko radis? Sala drugari Da, iskreno, nisam razmišljao odakle je Piki (a i ti). I vi ste "smireniji, kulturniji, uviđavniji" nego "mi" (Beograd i šira okolina) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8282 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ubise oni mene u Bosni, kerenem tim magistralnim putevima kad vidis svako malo neki lik kulira 40 na sat, bole ga usi dal kome smeta ili ne. Kad bi se drzao propisa svih tih lokalaca i pratio ih ne bi prosao BiH za 3 dana i ovako je muka.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16906 Napisano Maj 2, 2023 moto merkat °°, 5030 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, zaludan je napisao: I vi ste "smireniji, kulturniji, uviđavniji" nego "mi" (Beograd i šira okolina) Nisi izgleda cuo za onu "sremci nece ni kak' oni hoce" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12466 Napisano Maj 2, 2023 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, bdada je napisao: Nisi izgleda cuo za onu "sremci nece ni kak' oni hoce" Jeasm, radio sam u Rumi jedno kratko vreme. Ali suština je da i to što nećete, radite polako, i smireno @Bigor pa to ti kažem. Mirno, polako, uživaju u životu, a ne samo gas 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10573 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 1055 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju dobih srednji prstić... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Maj 2, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Maj 2, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1372 Napisano Maj 2, 2023 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan To ti je signalizirao da te je video i zahvaljuje ti se sto si mu omogucio da bezbedno prodje Ono sto ja pricam, dzabe sviras, on je tebe video i odlucio da prodje. Nije odustao ni ubrzao, to si svirao a on te pozdravio A jos da si se vratio i da si ga udario, tek bi tad najebo... ato najbolje ne svirati, dzabe pravis buku. Ili ga pusti ili ga tresni 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12466 Napisano Maj 2, 2023 4_tocka_i_karoserija, 2370 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, ske je napisao: Ono sto ja pricam, dzabe sviras, on je tebe video i odlucio da prodje. Nije odustao ni ubrzao, Baš to. Video te, zaključio da imaš dovoljno vremena da reaguješ da ga ne udariš, i ide...zna da ga neće udariti niko ko ima vremena da ga izbegne...da mu čovek poželi nekog ko kucka poruke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12555 Napisano Maj 2, 2023 Ne silazi, 2957 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Super oce da se vrati da mu ebe mater?lepo/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...