Motorcyclist 22070 Napisano Januar 11 Integrisan, 6922 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce za vucu sanki automobilom biti kazna 50.000. Portal Central info (@centralinfo.rs) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 19K likes, 870 comments - centralinfo.rs on January 10, 2026: "Kraljevo, selo Mrsać: Jedan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3029 Napisano Januar 11 Drug član, 1206 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta ti znači kazna kad se ne primenjuje? Oduvek je bila kazna za to. Takođe za još mnogo stvari postoje kazne u pravilniku koje nikad nisu primenjene. Neke se primenjuju. Npr. po Vojvodini jako često nahvataju nekog na bajsu da naduva i dobije kaznu. Ja to prvi put kad sam čuo, samo što me šlog nije strefio, pa dokle ide ovaj svet? Takođe, znaš da suvozač ne sme da bude pijan? Kad si radio alko test kao suvozač? Ja nisam čuo za nekog da jeste. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22070 Napisano Januar 11 Integrisan, 6922 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se doklizao do mojih. Za neociscen trotoar ispred kuce 50.000 din. Ako je kuca napustena, oglobiti vlasnike nekretnine. Ako su u inostranstvu, staviti zabranu prodaje iste dok se kazna ne plati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 776 Napisano Januar 11 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Moj komšija je pre tri godine platio kaznu kao suvozač Bio pijan naduvo oko 2 Vojvodina brale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1584 Napisano Januar 11 Zainteresovan, 860 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Bio je upadljivo pijan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1601 Napisano Januar 11 Vinyl rider, 874 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Da vam kazem nesto - kakve kazne novcane i kurci-palci , samo motika po kicmi i ledjima, malo i po bubrezima. Za ta parkiranja preko 3 mesta, ukoso, dijagonalno, poprecno, uzduzno do ulaska u butik ............... BATINA i to podebela !!! Nema veze sto je ispred prodavnice ili u parkingu trznog centra. Dalje - farovi !! Pa misha mu jebem jel to toliko tesko nastelovati ili spustiti tockic elektronski jebote - pa jebote njega savrseno boli stojko a svi koji dolaze u susret najebase ! Pitao sam i pandure da reaguju - mos misliti kako i njima puca. Dalje - zima i zimski uslovi voznje !!! Smanji malo gas jebote konj , gde juris i nabijas se u gepek? Magla je, mokro, mrzne, black-ice, ....... 100 cuda zimi moze da bude a ti (ne vi nego debili) navrli ko telad na sarena vrata. Pretprosle nedelje sam jedva uspeo da izbegnem sigurnu smrt - iz ZR idemo ka BG i ulazimo u delimicno preglednu krivinu (nevidi se sve od rastinja) , leva krivina, brzina 86kmh na tempomatu, ulazimo u krivinu i vidim auto koji nam ide u susret ali drzi se svoje desne strane a njega pretice SLEPER - ohladio sam se u milisekundi , sreca pa nije bilo snega na putu ni zastitne ograde. A dete na zadnjem sedistu spava, vidite - da sam ga kojim slucajem pojurio i izvukao iz kabine , nisam siguran da bi se dobro zavrsilo !!! Ovako je jos ispalo najbolje, svi smo na svojim nogama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6470 Napisano Januar 11 Drug član, 2950 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma haos, skoro isto i meni, kamion s prikolicom ona kada, pretice kolegu, blicam mu gde krece, znaci kocim da bi uspeo da zavrsi radnju. Pre dva dana u gradu, sedim u autu na parkingu, ima mesta uz trotoar pored neke pekare, stanju ljudi kupe izadju, ima mesta lagano da se stane, kreten sa Volvom veliki onaj džip, staje tako da se penje na trotoar ono pod 45 stepeni, ne smeta na putu al je zato stao na trotoar da pesaci ne mogu da prolaze i to je cak uradio dok je bilo ljudi po trotoaru pa su oni morali na ulicu, zato nam i jeste tako, radi se tako zato sto znaju da nece niko nista reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8709 Napisano Subota u 16:08 Drug član, 2972 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Gledam da ne pišem ovde jer svima je jasno kakvo je stanje, samo ću duplo da se nerviram. Ali ono danas - ono nije bahatost. Ono je debilizam i retardiranost nekog nivoa koji ja ne mogu da shvatim ... Debil je stao ispred mene, u LEVOJ traci bulevara sa 3 trake, ispred pešačkog prelaza (inače vrlo nesrećno postavljenog, skoro je nacrtan) , i upalio sva 4, da mu uđu žena i deca u kola! Somborski bulevar u Nišu, kod Lidla, gde se vozi 70 - 80 lagano, koliko smo i išli i on i ja dok nije odlučio da stane na sred leve trake. Sve se dešava u sekundi, ja sam prvo pomislio da mu se pokvario auto, pa onda da je stao da propusti pešake, ali oni su bili daleko. Usporavam na oko 30, dajem žmigavac da ga obiđem sa desne strane i u tom trenutku mi istrčava dete od 2 - 3 godine isred kola, da uđe u očeva kola sa desne strane... Nisam ga video dok nije istrčalo. Oduzeo sam se od straha, samo sam stigao da cimnem volan, i da ga izbegnem, kočnicu nisam ni pipnuo... Hvala Bogu da sam maksimalno usporio, i što ono dete nije istrčalo više u moju traku. Da neko toliko ne razmišlja, da je toliko glup da na takav način ugrozi svoju porodicu, meni je neverovatno! Ne postoji nikakav razlog da nije mogao da stane u desnu traku i da ih sačeka da pređu pešački, što bi svaki normalan vozač sa 2 grama mozaga uradio . Odavno se premišljam, ali sada sam odlučio: kamera u kola pod hitno, ovo je strašno šta se sve dešava! 2 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3030 Napisano Subota u 16:54 Drug član, 1369 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za kameru baš i ja pomislih danas. Mada iz malo druge pobude, pa onda shvatih da je slaba vajda. Elem, danas na kružnom na bubnju ladno stoje dva vozila parkirana u sred kružnog. Ne na ostrvu, nego na kolovozu, uz desnu ivicu, a ima jedna malo šira saobraćajna traka. Ono, može da se prođe, ali ono ponašanje… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 16775 Napisano pre 12 sati Drug član, 1463 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Skrećem na ćupriju levo, cekam da ne isečem dedu na biciklu koji vozi pravo, da ne ispadnem majmun koji ne moze da saceka 3 sekunde, kad majmun u Golfu obilazi mene sa leve strane, tera dedu s puta i prolazi izmedju nas.Deda dize ruke ja vrtim glavom, ne verujem. Pa koji je to mozak , tacno treba Ladu Nivu uzeti oklopljenu i izazivati ih i lupati ih na svakom mestu.Ne znam , eto. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22070 Napisano pre 10 sati Integrisan, 6922 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ponavlja se suđenje u slučaju producentkinje Pinka, koja je kolima udarila devojčicu Apelacioni sud u Beogradu doneo je odluku o ukidanju prvostepene presude protiv producentkinje Pinka Nine Kovačević, koja je okrivljena da je kolima udarila devojčicu nadomak pešačkog prelaza. Naime, prema mišljenju apelacije u presudi nije obrazloženo zbog čega je prihvaćen nalaz veštaka dr Stojana Stojanovića koga je odredilo tužilaštvo, a ne iskaz stručnog savetnika dr Milana Vujanića, koga je angažovala odbrana. Njihovi nalazi o uzroku saobraćajne nezgode bili su međusobno suprotni. Dok je prema mišljenju veštaka Stojanovića, uzrok nezgode bio to što je Kovačević vozila brzo i po delu puta kojim nije smela da se kreće, pa nije na vreme uočila kretanje devojčice i započela kočenje, veštak odbrane je naglašavao odgovornost devojčice koja se pre stupanja na kolovoz nije uverila da može bezbedno da pređe. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22070 Napisano pre 10 sati Integrisan, 6922 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/11/2026 at 9:20 PM, john314 said: Moj komšija je pre tri godine platio kaznu kao suvozač Bio pijan naduvo oko 2 Vojvodina brale... O ovome sam sinoc razmisljao dok sam isao sa zenom kuci, popio 2 piva. Da li mi je tesko sesti pozadi, pa nije ali tesko da ce te policajac testirati osim ako uoci da si oduzet, sto je potpuno ok. Član 31 U motornom vozilu na prednjem sedištu ne sme da se prevozi dete mlađe od 12 godina, kao ni lice koje nije sposobno da upravlja svojim postupcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1584 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 860 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Motorcyclist said: U motornom vozilu na prednjem sedištu ne sme da se prevozi dete mlađe od 12 godina, kao ni lice koje nije sposobno da upravlja svojim postupcima. Posle 2 piva nisi bas u takvom stanju da moras nazad mozes i voziti. Mislim da suvozaca testiraju ako je bas problematicno ponasanje i vidi se da je pijan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22070 Napisano pre 10 sati Integrisan, 6922 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Blackened said: Posle 2 piva nisi bas u takvom stanju da moras nazad mozes i voziti. Mislim da suvozaca testiraju ako je bas problematicno ponasanje i vidi se da je pijan. Tako je i u zakonu. Koliko znam ne postoji granica za suvozaca vec samo ako je oduzet i brljavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1601 Napisano pre 19 minuta Vinyl rider, 874 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 1. 2026. at 17:08, živke je napisao: Gledam da ne pišem ovde jer svima je jasno kakvo je stanje, samo ću duplo da se nerviram. Ali ono danas - ono nije bahatost. Ono je debilizam i retardiranost nekog nivoa koji ja ne mogu da shvatim ... Debil je stao ispred mene, u LEVOJ traci bulevara sa 3 trake, ispred pešačkog prelaza (inače vrlo nesrećno postavljenog, skoro je nacrtan) , i upalio sva 4, da mu uđu žena i deca u kola! Somborski bulevar u Nišu, kod Lidla, gde se vozi 70 - 80 lagano, koliko smo i išli i on i ja dok nije odlučio da stane na sred leve trake. Sve se dešava u sekundi, ja sam prvo pomislio da mu se pokvario auto, pa onda da je stao da propusti pešake, ali oni su bili daleko. Usporavam na oko 30, dajem žmigavac da ga obiđem sa desne strane i u tom trenutku mi istrčava dete od 2 - 3 godine isred kola, da uđe u očeva kola sa desne strane... Nisam ga video dok nije istrčalo. Oduzeo sam se od straha, samo sam stigao da cimnem volan, i da ga izbegnem, kočnicu nisam ni pipnuo... Hvala Bogu da sam maksimalno usporio, i što ono dete nije istrčalo više u moju traku. Da neko toliko ne razmišlja, da je toliko glup da na takav način ugrozi svoju porodicu, meni je neverovatno! Ne postoji nikakav razlog da nije mogao da stane u desnu traku i da ih sačeka da pređu pešački, što bi svaki normalan vozač sa 2 grama mozaga uradio . Odavno se premišljam, ali sada sam odlučio: kamera u kola pod hitno, ovo je strašno šta se sve dešava! Vidi - ja sam kameru nabavio jaaaaaako davno i nemam nameru da krecem bez nje - nebitno - bio kriv ili ne , neka je !!! Obrazlozenje : mozda sam vec i pisao o tome - imao sam situaciju da mi se pesak svesno i sa namerom bacio pod tockove (hteo da se ubije ili naplati osiguranje) , nisam ni sam siguran kakvom ludom srecom i kakvim manevrom sam ga izbegao (da me pitas sta sam tada uradio - pojma nemam, IZBEGAO ) . Da sam ga kojim slucajem zakacio, makar i minimalno - ni Dunav ni Sava me nebi oprali. Kamera - DA !!! I napred i nazad ako treba , ali da nam netreba ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...