piki 11098 Napisano Petak u 19:32 Drug član, 1277 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bajker71 je napisao: U saobraćaju, kao i uopšte u životu, jedan bezobrazluk povlači za sobom drugi i tako to krene... Nisam bio prisutan ali je moguće da su pešaci prelazili pešački prelaz brzinom 1 km/h, kao da idu na streljanje, što je ovoga bahatog iznerviralo uz ko zna šta još pre toga... ma kakvi brate, normalno ljudi pičili ,čak i brze, ja prvi pizdim kad se vuku kao sline posebno ovi mladi koji su nezainteresovani za zivot uopste,ne znam eto ,nemam opravdanje jedino bezobrazluk totalni ili me nije video sto mi je nemoguće jer je auto 2 puta veći od njegovog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1195 Napisano Petak u 21:22 Zainteresovan, 768 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, drs je napisao: Sobraćaj je ogledalo društva a svi pojavni oblici bahatosti (od strane vozača svih vrsta vozila i pešaka pride) u saobraćaju su samo nijanse iste nenormalnosti koja je ovde dobila status redovnog stanja. U saobraćaju neće biti ništa bolje nego može biti samo još gore nego što jeste dok se celokupna "normalnost" ne rekalibriše. Bravo. Od reči do reči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15673 Napisano Petak u 23:04 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, piki je napisao: ........ovaklo nesto nisam video nikad, koji je to mozak ,sta je to....... ....... nadrogirano govedo moj piki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8412 Napisano Ponedeljak u 22:18 4_tocka_i_karoserija, 1870 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Juče u Sremčici autobus iz suprotnog pravca staje u stanicu tako da ga nije moguće obići bez prelaska u suprotnu/moju traku. Prvi lik kreće da ga pretiče sa značajnim izrazom lica iza crnih naočara. Moram da dignem nogu s gasa...svakako idemo polako, ali jbg... Drugi lik ide za njim!! Sad već psujem, pomeram se malo desno (još nisam došao baš do autobusa) i gledam prema debilu za volanom u nadi da će me pogledati i da ume da čita sa usana. Dok ja gledam njega, i kokoška u trećim kolima kreće u preticanje, i ja moram da nabodem kočnicu do ABS-a. Sreća pa nisam agresivan po prirodi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14072 Napisano Ponedeljak u 22:39 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @zaludan to je novo postalo "pravilo" jos se ljute, sire ruke kada se napravim grbav i ne stanem. Jednom prilikom zena (skontao tek kada smo se mimoisli) odrala Punta o kamion koji je obilazila, gledam u retrovizor a ona samo nastavila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12511 Napisano Ponedeljak u 22:53 Ne silazi, 7314 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da, to je postala redovna pojava da voze u tuđjoj traci bez pardona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3979 Napisano Utorak u 07:45 Drug član, 905 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Što kažete kada je ljudima blokirana traka svi bez pardona i kao da imaju prednost ulaze u suprotan smer, pa kada ti ideš bez kočenja svi se čude, ljute nešto... Juče posle posla idem svojom trakom motorom, bus nailazi u susret barem pola u mojoj traci, ne pada mu na pamet da se vrati u svoju, a ne zaobilazi ništa što se vidi po vozilima iza njega... Ne znam koji im je vrag. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3814 Napisano Utorak u 07:52 Drug član, 460 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, QmBGD je napisao: Što kažete kada je ljudima blokirana traka svi bez pardona i kao da imaju prednost ulaze u suprotan smer, pa kada ti ideš bez kočenja svi se čude, ljute nešto... Juče posle posla idem svojom trakom motorom, bus nailazi u susret barem pola u mojoj traci, ne pada mu na pamet da se vrati u svoju, a ne zaobilazi ništa što se vidi po vozilima iza njega... Ne znam koji im je vrag. Indijac, zov otadzbine 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6584 Napisano Utorak u 08:12 Ne silazi, 6514 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zakon jačeg. Nego, gledam kako su parkirani ovi automobili po trotoaru...to sve treba da se skloni. Nulta tolerancija! Nemaš parking mesto? Koga bre to zanima...nestani. Ne možeš da parkiraš "da vidiš auto", kad ideš u goste..ili bilo gde. Idi taksijem ili javnim prevozom. 3 kazne za nepropisno parkiranje = useravanje u život. Pod mač bato! Ili tako, ili će da naebemo načisto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15413 Napisano Utorak u 08:40 Ne silazi, 1165 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ova ulica je u Zemunu. Za pešake teška priča. Jedva čovek može da se provuče između kuća i kola. I to sa obe strane ulice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Utorak u 10:02 (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan A za majke sa kolicima nemoguća misija . A kad prođem kolima par puta na centriranje trapa posle toga , koliko neravnina ima. Izbegavam kad god mogu ali mozak ko programiran uvek skrene tuda umesto na Ugrinovačku, navika je čudo posle 35 godina. Promenio Utorak u 10:03 član ZEMZEM 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16125 Napisano Utorak u 14:01 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, vex said: Indijac, zov otadzbine Ako si mislio na vožnju levom stranom, nije to; brzo se čovek svikne na kontru. Mada, zeznuto je kada si umoran, nekoncentrisan - prebaci auto-pilot na fabrička podešavanja; ne pitaj kako znam Tamo (u skladu sa potpuno drugačijim svetonazorima) se vozi tako da nema praviše pravila, nema "road-rage"-a tipičnog za zapad; ko je veći, on diktira ponašanje na drumu i svi tako voze. To je njihovo fabričko podešavanje. Kada se to pomeša sa našim vozačima, gde se pravila ignorišu a izlivi agresivnosti su folklor dobija se eksplozivna smeša u kojoj nevini i slabiji stradaju. Ne spadamo u grupu nevinih po difoltu, ali smo na dva točka pri vrhu najslabijih tj. najugroženijih. Imajte to na pameti, svaki put kada imate prednost u raskrsnici ili su propis i pravo na vašoj strani ali situacija nije čista. Džaba je posle lamentirati. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stylo 39 Napisano Utorak u 18:58 U prolazu, 13 postova Motocikl: Peda Tekken 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi trebalo je da je linija 81 cuo da voze kao nenormalni... Evo i jedan prilog tome 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16492 Napisano Utorak u 21:20 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cuvajte se Krileta istine Kristijan Supermen FAN PAGE (@kiki_supermen_fan_page) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 374 likes, 16 comments - kiki_supermen_fan_page on November 19, 2024: "Voznja... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14072 Napisano Utorak u 21:38 moto merkat °°, 4886 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ponudio se MM da ga poduci, ovaj ga isqlirao i eto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8412 Napisano pre 13 sati 4_tocka_i_karoserija, 1870 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bi valjalo na Slaviji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 189 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li lud? Pa nikada ljudi da ne izadju. Taman kao u starom crtacu da otvore kioske sa pljeskavicama i kiselim krastavcicima da prezive ovi koji se vrte tu non stop. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...