Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Zainteresovan, 602 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)
On 7/23/2025 at 10:15 AM, Due said:

Ja bežim od bicikliste na široko. Čuvajte se najčešće su pijani (ne mislim na sportske bicikliste) baš zato što policija ne haje za njih.

Kad ga srušite vi ćete biti taj bahati mamlaz bez obzira na okolnosti, jer vas tako ostali učesnici u saobraćaju gledaju.

Zanimljivost, u Nemackoj postoji relativna i apsolutna granica za alkohol pri voznji bicikla.
Ako vozis normalno, bez prekrsaja, dozvoljeno je do cak 1.6 promila, haha. Preko toga kazna i automatski gubis dozvolu za auto/motor.

Inace ako napravis neki prekrsaj ili nesrecu sa biciklom, a imas od 0.3-1.6 to je ta relativna, a takodje mozes izgubiti vozacku dozvolu, u zavisnosti sta si uradio. Skroz posteno :) 

Inace, kada god pogledam biciklistu (pogotovo te sportske), uvek im je smesna faca, nijedan ne uziva, svi kao na nekim teskim mukama, da li od uskog sica ili napora.

Promenio član Blackened

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 1300 postova
  • Motocikl: Hornet 600
Pre 2 sati, Blackened je napisao:

do cak 1.6 promila

Vrlo hrabro od strane zakonodavca. Ne reaguje svako na alkohol podjednako a sa 1,6 može ozbiljno čudo da se napravi.

• Haha 1

• Zainteresovan, 602 postova
  • Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V)

Pa da haha, kada Nemci piju dosta piva, pa su malo pomerili. Ne znam kako su to ocenili za biciklo. Vise je sistem ako ne naradis nista, ne diraju.

Zavisi od osobe, ali za 1.6 se moze popiti jako puno piva, tesko je to dobaciti i da hoces 😁

Promenio član Blackened
  • Podržavam 1

• Drug član, 1127 postova
  • Motocikl: NEMAM

Parkirao čovek, da mu se čestita.

Bilo mi žao da zovem pauka pa sam zvao na firmu da im kažem da im je kolega em glup em bahat. I naravno da pomeri auto.

Kaže gospođa, pa imao je hutnu intervenciju tako nešto. Gospođo draga, hitno je od juče ujutru (a verovatno je od petka uveče tu nmg da tvrdim nisam video) ,pa sve do danas? A realno sam fin i trudim se da vam kao firmi ne izbijem 200€ iz džepa. Posle me zvala da mi kaže da će doći da pomeri za sat vremena... Koji car lik. Koja bolekurcija...
8928011ec662434c7452e90873b38b08.jpg

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 2495 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Juce sam isao prema Jugu, ono kako stranci voze dobro su i zivi. 

Svi voze levom, nemaju nameru da se sklone, idemo u Begaljicko brdo, zensko vozi kombi D table, leva traka 90, x slicajeva iz put da voze levom i ako je desna prazna, pomere se pa se vrate opet. 

Kad sam se vraćao milina, sve normalno funkcioniše. 

Najgore od svega sto misle da hoces da se trkas, druze pusti me da vozim svoju voznju. 

• Ne silazi, 2982 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

To je sve do Niša,  pa dalje prema Bugarskoj. Kao da im je tata kupio levu traku...

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja