Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 2599 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Danas idem od Laste prema gradu, leva traka obilazim auta, auta ispred mene, brzina 80-90, zena je na manje od 10 metara od mene samo presla u levo da i ona obidje auto, idem pored nje i sviram, gleda samo napred i u jednom trenutku pokaze rukom ono u fazonu pa sta ako sam to uradila nema veze. 

Puko sam u sekundi. 

E da, jutros kad sam isao, idem levom lik je krenuo u levu i na pola trake se cimnuo i vrati, bez migavaca, znaci pogledao nije cim je tako reagovao. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 560 postova
  • Motocikl: V2- americki
pre 23 minuta, pronto je napisao:

Ne zna se ko je gori.

Motorista, ovaj nije radio polukruzno ,cini mi se,vec pokusao da se parkira. Usporio, dao znigavac( znam da je puna) a marsovac kog su trebali bolje da nauce krenuo da pretice kolonu. Pa bar mi trebali da znamo kako se to obicno zavrsava, posebno u naseljenom(osvetljenom mestu), zato po meni marsovac je ipak vise kriv. Ipak bi doticni trebao da se pridrzava pravila saobracaja vise od obicnih vozaca(valjda), jer ako ima stavka u zakonu koja.me dovodi do imbecilnosti je da za napad na OSL dobijas vecu kaznu nego obicno, a kontra kada ga oni krse sije mi ga Djuro!

Imali smo i mi marsovca na starom BMW, dobili ga posle uvodjenja GSXR-a kao sluzbenih vozila😱, sastavio priucen pola sezone i otisao u invalidsku penziju:grr:. To pokazuje nivo obucenosti i vestina. Posle tog opstina im kupila neko sokocalo kinesko, 50ccm zaustavlja me i posle provere dokumenata pita sta je ova crvena lampica koja gori? Prike nemas ulja u motoru,  zavrsio za sezonu karijeru:neznam:

• Zainteresovan, 483 postova
  • Motocikl: k9

Moje misljenje je da je ipak malo vise kriv ovaj sa autom. Ne mozes samo da namotas volan a da ne pogledas bar u retrovizor, da ne kazem preko ramena... Cak ni kad ti je dozvoljeno, a ne kad ides preko pune... Malo je debilski.

Policajac se zajebo sto nije upalio rotaciju...i sirenu... ali onda bi morali ceo dan, non stop da sviraju i svetle, jer su stalno u prekrsaju

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja