Due 23189 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 1413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tako što je on išao prebrzo. Nema drugog objašnjenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 2002 Napisano pre 10 sati prisutan, 1401 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros meni "baja " sa službenim kombijem prošao na stop, znaš ona situacija gdje je njegov pravac ravan, ima stop a moja kivina, cesta sa pravom prvenstva.. propizdio je brat, bratu jedno 80km/h u naseljenom mjestu!! A ja na motoru, srećom smrzao se ko pi.da, pa sporetao, žena otela auto dok je njen na servosu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8776 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 3734 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam okacio video kako prolaze meni rekose da preterujem da moram da se naviknem da je to tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...