zaludan 8713 Napisano Mart 21, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1907 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Gordak985 je napisao: Da li je bahat ne znam, s obzirom da nije ni blicao ni svirao, samo je prošao... Ja moram priznati da sam se pitao zašto si se pribio skroz levo?? A lik je za neku ustanovu medicinsko-korektivnog karaktera. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3074 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Više, da ne kažem isključivo, korektivnog karaktera... Recimo kod oca Peranovića... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15878 Napisano Mart 22, 2023 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Gordak985 je napisao: Da li je bahat ne znam, s obzirom da nije ni blicao ni svirao, samo je prošao... Jbg dao si mu mogucnost da iskoristi situaciju.... nikad skroz levo! Tako moze neka budala (kao sto je ovaj na snimku) da te pokupi pu pu pu daleko bilo. Ovo je potez od Slap pumpe prema Dusanovcu.... tu se najvise nabijaju jedni drugima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da si ti kriv... Neka ceka dok zavrsis radnju. Dao si mnogo prostora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 3. 2023. at 7:33, the_doctor je napisao: Nisam dugo, pa samo da se javim... U gradu stanje redovno, da se ne brinete. Ovakvima stanem motorom na sred svoje trake i nema gde da prođe. Pa šta si ti, najpametniji... Jednog ovakvog sam vraćao 50m u rikverc, ušao lik u jednosmernu i pun gas da prođe i naleti na mene "pa skloni se, ostalo mi je još 5 metara".. "težak mi je motor, ne mogu da ga pomeram u rikverc, žao mi je" I ja iz čistog inata ga vratim i napravim krug oko bloka (živim u prvoj zgradi u toj ulici, bukvalno sam gledao gde da se uparkiram).. A kad smo već u temi, pozdrav za "kolegu" u NS na nekom gvozdenjaku, mislim da je kawa, 2 trake po smeru imamo u Jevrejskoj ulici, i lik preko duple pune u kontra smer pređe, i na kraju kod NORK-a skrene desno tako što iseče obe trake. Dva puta sam ga video da to radi, verovatno redovno stanje.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako da vam opišem, od kad sam ušao u levu traku ovaj se samo približavao, valjda sam refleksno bežao u levo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11146 Napisano April 6, 2023 Ne silazi, 2231 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1767890/Kamion-vozi-u-kontra-smeru-kod-Bubanj-potoka.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8713 Napisano April 6, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1907 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, cezarpa je napisao: https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1767890/Kamion-vozi-u-kontra-smeru-kod-Bubanj-potoka.html Ja mislim da ovo nije bahatost. Ovo je kombinacija nesposobnosti i gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7679 Napisano April 8, 2023 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam vidjeo nesto sto dasad nisam, na potezu od Puinovog mosta, pa do lakat krivine dva primata u mecki B klase divljaju tamo amo, a ispred njih sve tri trake pune. U jednom trenutku posle semafora se penje u krajnjoj desnoj traci na trotoar i pretice vozilo. Znaci jedan tocak i polovina auta po trotoaru, a drugom stranom gura auto da mu se skloni, zatim ulijece na travnatu povrsinu jer je bio kraj trotoara i tu ga pretice. Svoju ludost nastavlja i dalje sve dok ga nisam izgubio iz vida. Ocigledno dobro napuderisali njuske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17047 Napisano April 8, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bigor je napisao: Danas sam vidjeo nesto sto dasad nisam, na potezu od Puinovog mosta, pa do lakat krivine dva primata u mecki B klase divljaju tamo amo, a ispred njih sve tri trake pune. U jednom trenutku posle semafora se penje u krajnjoj desnoj traci na trotoar i pretice vozilo. Znaci jedan tocak i polovina auta po trotoaru, a drugom stranom gura auto da mu se skloni, zatim ulijece na travnatu povrsinu jer je bio kraj trotoara i tu ga pretice. Svoju ludost nastavlja i dalje sve dok ga nisam izgubio iz vida. Ocigledno dobro napuderisali njuske Ili su možda imali razlog da beže od policije (ili nekog drugog). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7679 Napisano April 8, 2023 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo od demona u glavi su mogli da bjeze, vidjeo bih ja policiju da su ih jurili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1062 Napisano April 8, 2023 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su zurili u urgentni? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15878 Napisano April 8, 2023 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad zuris u urgentni....palis sva četiri, blicas, svirkas brzo a kratko. Takvo vozilo kad vidim, odmah se sklanjam kao da je hitna u pitanju sa sve rotacijom. Ovi mi deluju dobro napuderisani što ih Bigor opisa. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8713 Napisano April 8, 2023 4_tocka_i_karoserija, 1907 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to "urgentni" shvatio kao ironiju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano April 10, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Vraćamo se mi iz Beograda u subotu, vozim po ograničenju (pravih 130 po navigaciji, dakle 140 na tabli)... Pretičem Porsche Cayenne-a i taman da se vratim u desnu traku, gospodin me pretiče sa desne i nestaje. Posle nekog vremena se opet sretnemo, pređem u levu traku da ga preteknem, on šeta do isprekidane linije, valjda mu je povređen muški ego, šta znam. Pretiče ga autić star 20 godina pun devojaka... Ipak ga preteknem (ne volim neuračunljive da voze ispred mene) i posle upadosmo u radove, nakon radova je dao pun gas i otišao, nismo ga više videle... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1516 Napisano April 10, 2023 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se vracam s posla i na auto-putu u zoni radova kod Bubanj potoka covek ladno naso rupu izmedju barijera i pravi polukruzno na auto putu iz pravca Nisa.E sad da li je bahat ili za psihijarisku ustanovu...bas sam u dilemi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17047 Napisano April 12, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije za ovu temu (a možda i jeste). Već sat vremena nekoliko klinaca (meštana koje poznajem), divljanju motorima po naselju. Nabavili motore pre par meseci, niko registrovan, niko nema dozvolu, pojma sa vožnjom nemaju, na svakih nekoliko dana grupno divljanje nakon ponoći. Jedino se nadam da neko neće da završi u crnoj temi (a ne bi me iznenadilo). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano April 13, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 4. 2023. at 8:30, Alexandra995 je napisao: valjda mu je povređen muški ego, šta znam. Pretiče ga autić star 20 godina pun devojaka... Eh, da ste preticale mene u Y ja bi vam jos usporio i mahnuo ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano April 13, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, zika56 je napisao: Možda nije za ovu temu (a možda i jeste). Već sat vremena nekoliko klinaca (meštana koje poznajem), divljanju motorima po naselju. Nabavili motore pre par meseci, niko registrovan, niko nema dozvolu, pojma sa vožnjom nemaju, na svakih nekoliko dana grupno divljanje nakon ponoći. Jedino se nadam da neko neće da završi u crnoj temi (a ne bi me iznenadilo). Tako i ja lokalnim klincima ovde kažem par reči, ispadam neka tetka dosadna što samo pametuje. A "tetka" im samo želi najbolje... pre 27 minuta, travelman je napisao: Eh, da ste preticale mene u Y ja bi vam jos usporio i mahnuo ... Nikad se ne zna, možda se sretnemo nekad. Ove godine planiram turu 1000-1500km kroz SRB. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15878 Napisano April 13, 2023 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, zika56 je napisao: Možda nije za ovu temu (a možda i jeste). Već sat vremena nekoliko klinaca (meštana koje poznajem), divljanju motorima po naselju. Nabavili motore pre par meseci, niko registrovan, niko nema dozvolu, pojma sa vožnjom nemaju, na svakih nekoliko dana grupno divljanje nakon ponoći. Jedino se nadam da neko neće da završi u crnoj temi (a ne bi me iznenadilo). Pre dosta godina kad sam bio klinac, tu iz kraja Aca kupi neki moped, nabrijana cvaja. Svaki dan manijacenje po ulici s'naocari za sunce na glavu. Jedan dan resi Aca da uplaši devojku tako što ce sa ledja što brze i bliže njoj proleteti.... mo'ž misliti budale. U toj zamisli, krajem kormana tj tegicem udario je u levu ruku, nije slomio ali je dobrooo zveknuo. To je bilo preko dana, već u kasnim popodnevnim satima Aca je dobio doobre batine, nekoliko meseci trebalo mu je da stane na noge. Nikad ga vise nisam video na dva točka. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1548 Napisano April 13, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Te starinske efikasne metode su spasle mnoge živote i nekako se podrazumevalo da svako ima pravo da s vremena na vreme uzme stvar u svoje ruke, ako je razlog opravdan i moralan. Nakon toga, nema ljutiš. Današanja popustljivost i opšta prava svih imaju ogromnu cenu, i tek će imati. Takav pristup funkcioniše samo u društvima u kojima je država veoma efikasna i ista prema svima. Mi smo daleko od toga. 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17047 Napisano April 13, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Satelis je napisao: Pre dosta godina kad sam bio klinac, tu iz kraja Aca kupi neki moped, nabrijana cvaja. Svaki dan manijacenje po ulici s'naocari za sunce na glavu. Jedan dan resi Aca da uplaši devojku tako što ce sa ledja što brze i bliže njoj proleteti.... mo'ž misliti budale. U toj zamisli, krajem kormana tj tegicem udario je u levu ruku, nije slomio ali je dobrooo zveknuo. To je bilo preko dana, već u kasnim popodnevnim satima Aca je dobio doobre batine, nekoliko meseci trebalo mu je da stane na noge. Nikad ga vise nisam video na dva točka. Ovi klinci kupili motore za po nekoliko stotina evra (krševi, tehnički potpuno neispravni, bez svetala i signalizacije, .....), ali od 600-750 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11625 Napisano April 20, 2023 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 4. 2023. at 9:29, MrD je napisao: Takav pristup funkcioniše samo u društvima u kojima je država veoma efikasna i ista prema svima To je tek smer u propast,tek ce se videti sta ce to doneti visoko uredjenim zemljama,vec sad stasavaju generacije doleja koje su sami sebi najvazniji i koji imaju sva prava a obaveze nigde,sto kaze jedan Amerikanac-mi smo bitku vec izgubili samo nismo svesni,mladi u Indiji ,Kini mastaju da postanu it strucnjaci,doktori,inzenjeri a nasi da budu kim kardasijan i only fans zvezde. Covek u pravu 100 posto. Na zalost Srbija je po ovim parametrima na zapadu odavno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6738 Napisano April 20, 2023 Ne silazi, 6572 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Italija recimo ozbiljno razmatra potpuno izbacivanje elektro trotineta iz saobraćaja...jer omladina svakodnevno strada. A omladina im baš i nije od najbistrijih. Drogirani, bahati, puna im usta sopstvenih prava, sebični...ni I od onih starih porodičnih, tradicionalnih italijana. Kao i na mnogim drugim mestima, kada fizički odu generacije koje su stasavale drugačije, otići će i mnogo toga sa njima...tamo, ovde, svuda....a neko izgleda na to ozbiljno i računa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11625 Napisano April 20, 2023 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, pronto je napisao: Italija recimo ozbiljno razmatra potpuno izbacivanje elektro trotineta iz saobraćaja...jer omladina svakodnevno strada. A omladina im baš i nije od najbistrijih. Drogirani, bahati, puna im usta sopstvenih prava, sebični...ni I od onih starih porodičnih, tradicionalnih italijana. Kao i na mnogim drugim mestima, kada fizički odu generacije koje su stasavale drugačije, otići će i mnogo toga sa njima...tamo, ovde, svuda....a neko izgleda na to ozbiljno i računa. GRAĐANI REKLI SVOJE: U ovoj evropskoj prestonici biće ZABRANJENI električni trotineti | Dnevno.rs WWW.DNEVNO.RS Parižani su se izjasnili da žele grad bez električnih trotineta na nedavno održanom referendumu. Glasalo je oko 90.000 ljudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...